![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonunda açıklandı...Sonunda istediğim yeri kazanacağım...İnşallah kimse hayal kırıklığına uğramamıştır.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| |
| | #12 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim Mehlikacığım,nereyi kazanıyorsun?
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Olmadıysa yeniden deneyeceksin canım,üzülme...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsinde 1. yim herzaman ki gibi ![]() ![]() Şaka bir yana herşey bundan sonra başlıyor önemli olan dogru tercih...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #17 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yoq ablacım öle değil bnm katsayı olayı olmasa istediğim okula direk giriyorm.ankara ünv hukuk tutyor.mimarlık sayısal olduu için bizm bölgede deil ama ddğm gbi hkk oluyor ama katsayı olunca bzm 50 puanı kafadan aldılar 338 olan puan 288 e düştü...dolayısıyla bnm hayallerde suya düştü..seneye inşllh düzeltckler o zmn bi daha denicem.olmazsa Allah kerim...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #18 | ||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | puanım kötü değil aslında ablacım ama herşey çok karışık napcam, tercihlerime hangi bölümü yazıcam hiç bilmiyorum dil bölümü mezunuyum ve kesinlikle dilden tercih yapmak İSTEMİYORUM..Türkçe ya da Tarih bölümü istiyorum ama puanım yeter mi bilmiyorum..Konu öznur_bjk tarafından (12-07-2009 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #19 | ||||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ama üzülme sende bu sene olmadıysa seneye inşallah kazanacaksın...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi hayırlısı , DPÜ ye beklerim
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |