![]() |
yardımmm!!! tm1: puanım;349,880 sıralamam;174587 tm2: puanım;358,602 sıralamam;150781 tm3: puanım;369,282 sıralamam;127439 bana önerebileğiniz bölüm ve üniverseteler varmı??? |
nasıl bır sıstem boyle uc ayrı puan ılgınccc bızde ea 1 veya ea 2 tercıh yapılırdı genelde butun meslekler ea 2 deydı... en ıyı aıt oldugun dershanenın rehber hocasına danısman cunku burda yenı sıstemın ne oldugunu veya tam anlayanın olmadıgını dusunuyorumm |
kesınlıkle bı rehber öğretmenle yap tercıhlerını.sureklı sıstem degısıyo ve herkesin kafası karışmış durumda heba olmasın 1 yılın .. |
kendi dershanemdekine sordum işletme,iktisat kamu dedi başka dershaneninkine sordum sınıf öğrt. liği filan dedi kafam iyice karıştı :( |
sen ne okumak ıstıosun ama once ona bı karar ver ..sonra ıstedıgın bölume puanın tutucak mı tutmıcak mı ona bakmak gerek .. |
Bencede senin gönlün hangi taraftaysa ona yürü bence.Sevmediğin bir bölümede asla gitme kardeşim. |
ben sınıf öğremenliği istiyorumda bi hoca tuar diyo diğeri tutmaz diyo ben böyle sistemin içine tükürüyüm... |
off sınıf öğretmenliğimi bak bu meslegı ii dusun ..çocukklarla surucek bi ömür .. |
Bencede Allah seni çocukların eline düşürmesin :D |
tam benlik meslek.severim çocuklarla ilgilenmeyi.:)inş. istediğim olurda önerebilceğiniz bi bölüm varmı bu puanlara?? |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |