![]() |
Öğrenci Stres Sınavı bitti sonudna öss bitti hepimize geçmiş oslun... sorular 2006 ya oranla daha basit gibi gözüküyordu matematikler ama türkçe ve edeb.-sosyalı 2006 ya oranla daha zordu... Sonuçta istediği üniversiteye 2 puancıkla kaçırıyorum...:( |
Tüm Öss cilere geçmiş olsun.Umarım hepiniz için hayırlı olur ve istediğiniz yerlere girersiniz... |
türkçede 30da otuz yaptım ama sosyal2 batırdı yavv üzülsem mi sevinsem mi bilemedim sınav geçti stresi daha da arttı S:S: |
bir öss daha geçti.sınava katılan tüm öğrenciler için hayırlı olsun inşallah istedikleri yerler olur. umarım seneye bu sistem değişir. herkese geçmiş olsun |
geçti gitti ya şöle güzel bi tatil yaşayın inş...allah gönlünüze göre versin..umarım istediğiniz yerlere gidersiniz |
gemiş olsun hepinize |
wala ya çalışıp girsem ii olurdu zor deildi o kdr da... şimdi seneye hazırlancam ikinci kere... |
sınavları geçen tüm arkadaşlara geçmişolsun hepsi umarım istedikleri yerlerdeolurlar... tecrübelerime dayanarak şunu söyleyetim sınav kazanmak o kadar zor drğil asıl üniverside okuması zor onun için kazandık herşey bitti gözüyle bakmayın... |
sözle çok güzeldi ama sayısalda istediğim gibi değildi ya |
geçmiş olsun |
Türkiye`de Saat: 09:33 . |