![]() |
ehliyettt arkadaşlar 26 ağustostaki ehliyet sınavına girecek olan var mı ? eğer varsa nasıl bir strateji izleyeceğimizi beraber belirleyelim burda,sınavı geçemeyip bir kez daha gitmesin paralarımız:) bu arada www.meb.gov.tr adresinde geçmiş senelere ait sorular varmış sanırım ve de aşağı yukarı aynı sorular çıkıyormuş.. |
ßen Gircem 26 Agustosda Ama Hic Bir Sıkıntım Yok Kazanamıcam Diye Korkmuyorum.. Cünkü Kursa Giden Ögrencilere Kitap Veriyorlar O Kitabın Icinde Kısa Konular ve Testler Var.. O Testteki Soruların Tamamen Aynısı Cıkıcak Sınavda... Eger O Sorulara Calısırsanız Hic Bir Probleminiz oLmaz.... ;) |
evet doğru diyosun kitaptaki sorulara iyi bakmak lasım,soracakları başka bişey yok zaten.. |
sallasanız tutar boşuna sıkmayın canınızı.... |
Bende girecktim 2dir erteliyoruz bakalım ne zaman girecez:D |
Bende gireceğim nasipse ve amacım ilkyardım, motor ve trafikten 100 almak kurs müdürünün bize söylediği 120 soruda 120 doğru çıkarana kurs % 50 indirimli bende onun için uğraşıyorum. Bu adresten de eski sorulara ulaşabilirsiniz. http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/sorular.html herkese Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. |
walla ben daha 18 yasıma gırmedım o yuzdende sınava falan gırmeyecem ama gıren abılerıme sınavda basarılar |
ben 8 temmuzdakine girdim ve geçtim hepsinden direksiyondanda geçtim haftaya ehliyeti almaya gidiyom :D:D:D |
ya sınavlar cok kolay direksiyon egitiminiz yoksa asıl ondan korkun derim |
bende gircem sınava girecek arkadaşlara başarılar |
Türkiye`de Saat: 13:14 . |