kartalkopat | 19-10-2009 18:59 | valla arkadaslar vettel in şampiyon olmasını daha çok isterdimm
ama artık eskisi gibi heyecanlandırmıyor f1 yarısları beni 6-7 belki daha fazla dır izliyorum f1 i ama ilk defa sıkıcı bi sezon gecirdim
brezilya grand prixine gelince sıralama turları süperdi yağmur yağması filen 3-4 saat sürdü sıralama turları yarısında böyle gece bileceğini düşündüm yağmur altında ama yarıs günü bi damla bile yağmur yağmaz mı yaaa :D :D
start mükemmeldi raikkonen mükemmel kalktı ön kanadını kaybedince pite girmek zorunda kaldı yoksa raikkonen alırdı bu yarısı.
ama nerde hakkinen schumacher kardeşler hill ler montoya lar özledik bunları gercekten..
önümüzdeki yıl içinde çok umutluyum ben daha heyecanlu olacağından Brawnların durumu belli zaten ferrariler massa ve alonso nunda gelmesiyle daha çekişmeli olcak McLaren ise hamıltonla bu yarısa ortak olur yeni gelen takımlardan da bişeyler bekliyorum ben brawn gibi tabi bu arada Redbull u unutmamak lazım Vettel benim adamım ama Ferrariden de vazgeçilmiyor ... :D |