![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünkü diyarbakır maçını izleme fırsatım olmadı çok uykusuzdum valla bu sabah uyandım ne uykuymuş bea hiihihi Ama sanırım güzel oyun oynamış ikinci yarı takıma hareketlilik getirmiş ve nobreye gol attırmış sanırım ilerleyen maçlarda dahada güzel oyun çıkaracak helal olsun ben çok şey bekliyorum
__________________ 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN Konu ilkeres26 tarafından (06-01-2008 Saat 07:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | [quote=ozlem;544805]holosko nobreye dıkkat. bence super olacaklar[/quote nobremi bence nobreden bir cacik olmaz , hem bobo dururken nobre ancak rüyasinda görür formayi | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #5 | ||
| Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ınsallah faydalı olur!!! | ||
| | |
| | #6 | ||
| from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Umarım Ertuğrul hocamız diski maçında düşündüklerini ligede yansıtır. Üç forvet biri Holosko ve Higuain forvet arkasında çok daha güzel iş yapıcak hep söylüyorum. O zaman bakın kimler atıyor kimler atmıyor. Nobre bile gol attı arkadaş dahası varmı.
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
| | |
| | #8 | ||
| from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Aman Allah korusun. Seneye şampiyonlar liginde kazandırdıklarıyla satışından daha çok para getirecek inşallah!!!
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
bnce iyi bir transfer ama burak iyiydi o gitmeseydi neyse ya düşünürsek koray bize ne kadar destek oluyoduki ama biraz pahalı umarım değer bir aiton yada diaatta vakasını kaldırmaz bu takım
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ilk golunude attı | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |