![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | “Nobre çok stresliydi“ Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez maçtan sonra LİG TV'den Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı. "Bizim açımızdan zor bir oyun oldu. V.Manisa'yı da iyi tanıyoruz. Maçtan önce bunu arkadaşlarımızla da konuşmuştuk. İkinci yarının ilk dakikalarında bocaladık ama galip elmeyi başardık" ifadesini kullanan İbrahim Üzülmez Nobre'nin gollerinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. İbrahim Üzülmez "Nobre iyi bi futbolcu. Kendisi de çok üzgündü. Ve çok stresliydi. Nobre'nin adına mutluyum. Umarım gollerine devam eder. Ona çok ihtiyacımız var" Bu sene ortalarının daha iyi olduğunu da belirten kaptan "Bu sene ortalara daha iyi çalışıyorum. Bunun haftalık olmaması gerekiyor. Devam etmesi gerekiyor" dedi. Ali Gültiken ise "Biz kupa maçında da iyi oynadık seyırcisiz oynamamıza rağmen. Çok mücadele ettik, gol pozisyonları yakaladık. Son derece memnunuz bu oyun anlamındakı çıkışımızdan. Golcüler oksijenin yanında golle yaşarlar. Nobre 3 gol kaydetti. Bunun için çok sevindik. Bugün Bobo da çok iyi oynadı. Golleri Nobre attı ama Bobo da bugün çok iyiydi" dedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vallahi helal olsun öğrenmenin yaşı yok derler orta yapmayı bile öğrendi ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | deli ibo çok iyi çok ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Taraftarlara karşı eziklik yaşıyoruz Lig Radyo’da “Gülengül Altınsay ile Beşiktaş” programına bağlanan Beşiktaş takım Kaptanı İbrahim Üzülmez, Siyah-Beyazlı ekibin performansını değerlendirdi. Üzülmez, “Herşeyden önce camiaya borcumuz var. Camianının beklentilerini biliyoruz. Sürekli bunun ezikliğini taşıyoruz. Aslında ilk yarının son maçlarında Bursaspor ve Kayserispor’a karşı iyi oynamıştık. Ardından iyi bir hazırlık süreci geçirdik. En önemlisi birlikte rahat çalışma ortamı bulduk” şeklinde konuştu. “Ankaragücü ve Manisaspor karşısında beğenilen futbolu sürekli kılmak en önemli amacımız” diyen İbrahim şöyle konuştu: “Başarıda istikrar sağlamak istiyoruz. Bu iki maçın havasına girip eksiklerimizi görmezden gelemeyiz. Başarıda istikrar için daha çok çalışmamız lazım”. Üzülmez, Beşiktaş’ın gençleşen kadrosuna ilişkin olarak da, “Ben sezon başından bu yana aynı şeyi söymedim durdum. Biz iyi bir kadroyuz ama zamana ihtiyacımız var” dedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Vestel Manisaspor maçı sonrası Lig TV kameralarının karşısına geçen Kaptan İbrahim Üzülmez Nobre'nin Milli Takıma çağrılıp çağrılmayacağı yönündeki soruyu şöyle yanıtlatı: "Nobre’nin milli takıma çağrılması beni sevindirir. Nobre bunu hak ediyor.. Ancak Fatih Hoca’nın Nobre’yi milli takıma çağırıp çağırmadığını bilmiyorum…" Kaptan, farklı skoru ise devre arasındaki çalışmalara bağladı. Üzülmez şunları söyledi: "Devre arası kampında çok iyi hazırlandığımızı söylemiştim.. Uyum sorununu hallettik. Defansta bir eksikliğimiz vardı. Şimdi takım olarak hücum yapıyoruz, takım olarak defans yapıyoruz. Takım olarak bu performansımızın devam etmesi gerekiyor…" İbrahim Üzülmez maçta yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak da şöyle konuştu: "Bacağıma bir darbe geldi… İkinci yarıda ağrılarım daha da arttı. Buz koyduk üstüne yarın MR çektirip durumu göreceğiz… Gaziantep maçında inşallah sahada olurum.." İNANDIK KAZANDIK Maçın ardından konuşan defansın başarılı ismi Gökhan Zan farklı skoru disiplinli oynamaya bağladı... Gökhan şunları söyledi: "İyi bir maç oldu. Bizim takım inanmıştı. Konsantrasyonumuz üst düzeyde olduğunda iyi skor ve iyi futbol elde ediyoruz.. Ankaragücü maçının ardından Vestel Manisaspor’u hem ligde hem de bugün kupada yendik. Hocamızın verdiği taktiği disiplinle uyguladığımız, blokların arasını açmadığımız zaman başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu kaliteyi yakaladığımız sürece bu başarı devam edecektir.."
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |