![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kaptan yol gösterdi ![]() Ligin ikinci yarısı öncesinde her fırsatta ‘İlk 6 hafta puan kaybetmemeliyiz’ diyen Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, Gaziantep beraberliği sonrasında büyük üzüntü yaşadı. Başa döndüklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, “Galibiyet serisini sürdürmek istiyorduk. İkinci devre ilk 5 maçı kazanmamız halinde mutlu sona ulaşacağımızı biliyorduk ancak yeniden başa döndük. Büyük yara aldığımız bir gerçek. Puan kaybını aklımıza bile getirmiyorduk, başımıza geldi. Şimdi bize düşen, Galatasaray derbisi dahil, önümüzdeki 6 maçtan da galibiyetle ayrılmak ve ikinci yarıya yeniden başlamak” dedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | helal oslun deli iboya bu sene harika oynuyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | deli ibrahm yaww ....Son zamanlarda geliştrdi kendinii....Sol ayağını geçtim sağ ayağıyla orta yapmaya bile başladı artıkkk... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delinho ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kaptan’dan uyarması... ![]() Dikkatli olalım’ Denizlispor zaferiyle zirveye bir adım daha yaklaşan Beşiktaş’ta kaptan İbrahim Üzülmez temkinli... Artık galibiyetlere fazla sevinemediklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, “Bir türlü istikrarlı olamadık. Tüm sıkıntımız düzgün bir çizgi yakalayamamak. Ancak şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin de iniş ve çıkışlar yaşaması zirve yarışını ilginç bir noktaya getirdi. Dönüp oynadığımız maçlara baktığımızda farklı önde olmamız gerektiğini görüyorum” dedi. İzin yaptılar ‘Şampiyonluk hakkında konuşmak için erken’ diyen Kaptan, “Bizim için önümüzdeki 5 maç çok önemli. Eğer 5 karşılaşmadan 15 puanla ayrılırsak önümüzü açarız. Önemli olan, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ne yaptığı değil, bizim maçlarımızı kayıpsız geçmemiz. Bu yüzden herkesin dikkatli olması şart” yorumunu yaptı. Dünü izinli olarak geçiren Kartal, Konyaspor maçı hazırlıklarına sabah yapacağı tek çalışmayla başlayacak.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 10 bin $ çok 13 Şubat 2007 ![]() BEŞİKTAŞ’ın dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesi, kulübün mali işlerinden sorumlu asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu ile futbolcular arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Soğancıoğlu, yönetim kurulunun Denizlispor maçının galibiyet primini 5’er bin dolar olarak belirlediğini açıklayıp, bu paraların en kısa sürede banka hesaplarına yatacağını bildirdi. Brezilyalılar başta olmak üzere birçok futbolcu, "Sayın asbaşkanım, 5 bin dolar az, 10 bin dolar istiyoruz" diyerek, prime zam yapılmasını talep ettiler. Soğancıoğlu cevap vermek üzere iken araya giren takım kaptanı İbrahim Üzülmez, zam isteyen arkadaşlarına karşı çıkarak şöyle dedi: "Denizlispor maçına 5 bin dolar prim yeter. Böyle sıradan bir maça 10 bin dolar istersek, derbiler için ne isteyeceğiz. Unutmayın ki, biz Beşiktaş camiasına şampiyonluk ve kupa borçluyuz. Sezon sonunu bekleyelim ve lig şampiyonu olduğumuzda hakkımız olan parayı fazlasıyla talep edelim ve alalım." İbrahim Üzülmez’in bu sözleri üzerine diğer futbolcular zam talebinden vazgeçtiler.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |