![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BEN SADCE GULUYORUMMMM USTA SEN IBODANMI BAHSEDIYOSUN YAAAA IBO NEYMIS DE HABERIMIZ YOKMUS BIZ BASKA FULBOLCU SEYREIYOZ SANIRIM O ADAM KOCAMAN BIR SIFIRRRRRRRRR Konu yusuf_rdk_bjk tarafından (31-03-2008 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ben ve çewremdekiler bu adama hep Deli İbo! diye hitap ettik ama öle deil mi? O topu aldıktan sonra çizgiden attığı deparlar kornere kadar top sürerek yaptığı delice ortalar bi zamanlar hakkaten cok güzeldi ama artık olmuyor bende gönderilmesinden yanayım
__________________ ÇARŞI BAYIRA KARŞI FENERİ!!! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | titrek iboo...kaptanlığı toramana bırakıp kenara çekilmen lazım her top ayağına değişinde korkmaya başlıyorum...herşeye rağman seni cok seviyruz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | SENE 2000 YAŞ 24 İBRAHİM ÜZÜLMEZ GAZİANTEPSPOR DAN BEŞİKTAŞA TRANSFER EDİLDİ 16 EYLÜL 2000 BJK 3 FB 0 İBRAHİM ÜZÜLMEZ SOL KANATTA Kİ İNANILMAZ HIZIYLA RAKİPLERİNİ RÜZGAR GİBİ GEÇTİ 3. PASCAL GOLÜNÜN HAZIRLAYICISI...MAÇIN YILDIZI. 3 GÜN SONRA TARİH 19 EYLÜL 2000 RAKİP BARCELONA SKOR BJK 3 BARCELONA 0 SOL KANATTA HARİKALAR YARATAN DAHA DÜN GİBİ HATIRLADIĞIM KAPALI ÖNÜNDE Kİ POZİSYONDA BARCELONA LI 2 OYUNCU OVERMARS VE KAPTAN ABELARDO YU PEŞİNE TAKTIĞI MÜTHİŞ SÜRATİYLE BARCALI OYUNCULARI ACİZ DURUMA DÜŞÜRDÜĞÜ ATAK MAÇTA HERKES 10 NUMARA AMA İBO YA AYRI BİR PARAGRAF... BEŞİKTAŞTA BELKİDE HAYATI BOYNCA OYNADIĞI EN İYİ MAÇ 7 ARALIK 2002 ALİ SAMİ YEN STADI 7 SENE SONRA GELEN 1-0 LIK ZAFER VE GS NİN 25 MAÇLIK DÜNYA REKORUNA SON VEREN GOLÜN ADI İBRAHİM ÜZÜLMEZ ...HER KÖTÜ SONUÇTA ELEŞTİRİLERİN KENDİNDE TOPLANDIĞI İSİM AĞZIYLA KUŞ TUTSA TATARAFTARA YARANAMAYAN TEK OYUNCU SCALA NIN DAUM UN LUCESCU NUN DEL BOSQUE NİN RIZA ÇALIMBAY IN TİGANA NIN ERTUĞRUL SAĞLAM IN HERŞEYE RAĞMEN FORMA VERDİĞİ İSİM..... KİM NE DERSE DESİN SEN ADINI ÖYLE YA DA BÖYLE BEŞİKTAŞ TARİHİNE YAZDIRDIN. ALDIĞIN PARAYI KURUŞUNA KADAR HAKEDİYORSUN............. ![]()
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |