![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bu takıma çok emeğin geçti kaç teknik adam eskittin kaç sol kanat oyuncusu geldi geçti sen hala yılmadan mücadele ediyorsun. Sen sıkma canını efsanevi oyuncularımızdansın artık. Bir kötü performanla tüm bu yılları silip atmayız... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | deli ibomuz bizim bazıları kızsa bile gençler ondan tek öğrenceği şey hırs adam süper hırslı ya ancak sezon başında "orta yapmıyorum diye kızıyorlar ortada yapsam beşiktaşta neişimvardı " demesi kırdı beni ama maçlardaki performansı biraz affettirdi.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bu adam bizim işimize yaramıyo bize orta yapcak adam lazım nobre kafayle ne güsell golleri var bu adamı besleyemessen nasıl gol atmasını bekliyosun deli ibo artık beni delirttin tm kalbin temiz ama takıma bi faydan yok o yüzden gönderilmesinden kaptanlıgıda ibrahim toromana bırakmasından yanayım ibrahim toromana 2. kaptanlık yakısmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]() ![]() OOOO DELİ İBRAHİM... Diyoruz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |