![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #73 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | acaba bunu mac sonrada ayni sey dedinmi ![]() ![]()
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yapma be arkadaşım bu sene herşeye rağmen takımın en iyilerinden biri ve çok ilginçtir ki her gelen teknik adam banko onu oynatıyor...bence bu sene en iyi sezonu...
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | son zamanlarda guzel orta yapmaya basladi (cogu zaman yerini tutmasada ![]()
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ooooooooooooooooo deli ibraahiimmmmm
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dell sen bizim herseyimizsin ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem karakteri hem de formu ile takdir toplayan kaptan tam bir istikrar abidesi. TAM BİR PROFESYONEL Süper formuyla taraftar, teknik heyet ve yöneticilerin ayakta alkışladığı İbrahim Üzülmez, adeta 2. baharını yaşıyor. Teknik direktör Tigana'nın, "İyi ki var. Çalışkanlığı ve profesyonelliği ile örnek bir kaptan" sözleri ile anlattığı İbrahim, manjer Ali Gültiken ve yönetici Bülent Deriş'ten de tebrik aldı. R. Beşiktaş'ta 7. sezonunu geçiren kaptan, yine en istikrarlı oyuncular arasında. Bu sezon 22 maçta forma giyen İbrahim, bu maçların 21'ine ilk 11'de başlayıp, 19'unda 90 dakika sahada kaldı. Deriş, kaptan için, "Bu futbolu 5 yıl önce oynasa R. Madrid'e giderdi" yorumunu yaptı. Fatih DOĞAN | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |