![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
asi ruh ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | forza boboooo | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | gercekden tebrik ediyom boboyu cok güzel bir futbol sergiledi ilk golde yokdan var etti positionu sif asisstleri degil iyi futbolda oynadi
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Bu sene Ligde Degil Gönlümüzün Şampiyonusun Kartalım.Ezikler 100.yılında olsa şampiyonluk görsünler.Bu sene abilik yap sen Kartalım.Atam İzindeyiz [ZoNGuLDaKLıKaRTaL]
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boobooooooooooooooooooooo boobooooooooooooooooooooooooooooooo !! çok severiz kendisini tek işe yarar forvetimiz ![]()
__________________ uyuyan prens uykuların en güzeli olsun gidişin.. gözlerini cennete açmaya karar verdi allah ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yazcak bir şey yok, onun ismi zaten her şeyi açıkca anlatıyor ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 10 numara golcü walla. kosuyor, basıyor, top calıyor, calım atıyor, hava toplarında da etkili. satıp para kazanacaksak bile biraz daha faydalanıp öyle satmalıyız.
__________________ aldığıM nefes biLeM siyaH-beYaz oLdu beaH ------------------------------------ seviYoruM uleM!... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
KaraKartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | harika futblcu ya ne diyelim | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bunu Temmuz'da söylemiştim.Hala söylüyorum.Bobo 2010 Dünya Kupası'nda Ronaldo'nun yerine Brezilya A Milli Takımı'na girecek.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |