![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #241 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sene başında hatırlıyorum adam demişki 35 gol atarım demişti ben de yavaş at dedim 10 gol atsan yekfi bizim için nobrede 10 tane atsın yeter demiştim o zaman galiba bobo 15 yapar nobre de 7-8 olur bitene kadar
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
|
![]() | #242 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocam bir de bu bobo dediğiniz gibi iki seneye kadar gider avrupaya para da alamayız biz yaw brezilya ümit milli takımına arada bir çağrıyolar adamı
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #244 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bobo Kartal! ![]() 8 golü var Konyaspor yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş’ta futbolcular Trabzonspor’dan başka bir şey düşünmüyor... Ligde attığı 8 golle Siyah-Beyazlılar’ın en skorer ismi olan Bobo, zorlu deplasman öncesinde iddialı konuştu. İstanbul’da oynanan ve Kara Kartal’ın 3-2 kaybettiği Trabzon maçında da gol bulduğunu hatırlatan Brezilyalı yıldız, “İnönü’de gol atmama karşın yenilmiştik. Bu kez farklı olacağını düşünüyorum. Gol atacağım ve kazanacağız” iddiasında bulundu. ‘Altın fırsat’ Trabzon deplasmanını, ‘Beşiktaş’ın dönüm maçı’ olarak yorumlayan Bobo, sözlerine şöyle devam etti: Deplasman fobimizi üzerimizden atmak için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu açıdan bakarsak, Trabzonspor mücadelesi altın bir fırsat... Kaybedersek şansımız çok azalır ancak kazanırsak herşeye yeniden başlarız. Konyaspor yenilgisi artık gerimizde kaldı, haftayı 3 puanla kapatacağımıza yürekten inanıyorum. Orhan YILDIRIM
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #245 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Beşiktaş'ın sezon başında bonservisini alarak 4 yıllık sözleşme yaptığı Brezilyalı yıldıza Fransızlar kanca attı. Kartal'ın golcü yıldızı Bobo, Fransız ekiplerinin gözdesi oldu. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Brezilyalı yıldızın sezon başı bonservisi 2 milyon euroya alınmış kendisiyle de yıllık 600 bin dolara anlaşma sağlanmıştı. Bobo'nun Siyah-Beyazlı takımda gösterdiği performansı dikkatle izleyen Monaco, St. Etienne, Lens ve Nantes kulüpleri bu oyuncu için devreye girdiler. Beşiktaş Yönetimi'nin Bobo'yu satmayı düşünmediği ancak 5 milyon eurodan düşük olmayan bir teklif gelmesi durumunda Sambacı yıldızı gönderebilecekleri öğrenildi. Bobo ise bu konuda açıklama yapmaktan kaçınıyor. Takvim
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #246 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | böyle oyuncu satilmasi dogru olmaz hem satiyorsaniz böyle kulüblere degl büyük kulüblere satilsin eger satilcaksa
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #249 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence bobo takımda satılmasını düşünülecek son kişilerden..trabzon maçında ondan iyi şeyler bekliyorum ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |