![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | hay ben böyle işin taaaaa.... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yazı oldu gerçekten,ligin başında en zayıf halkamız olduğunu düşünsemde beni ve herkezi mutlu edecek şekilde yanıltmıştı oysa,valla şu andaki en verimli adamımızı kaybettik gibi inşallah güleçi oynatacağına tek forvetli sisteme döner hoca..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | tamamya sampiyonluk gitti diyebiliriz bu adam gökhan güleci oynatir batirir yine off cok kötü oldu
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Gökhanı oynatmakta mecbur.Şampiyon olucam diyen takım tek forvet oynayamaz.Bobonun olmaması çok kötü oldu.Özellikl fenerbahçe ve deplasman maçlarında en çok ihtiyacımız olan oyuncuydu.İşimiz 2 kat zorlaştı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ligdeki fener maçına yetişir inşallah ne diyelim... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | TMAmda bir bobo yok diye şampiyonluk iplerini sermeyelim.Bence nobreye neyin ne olduğu iyice anlatılır.Hem zaten milli maçlar nedeniyle 1 hafta arada werilecek iyileşme süreci kısalır biraz.En önemli ligdeki fb açında oynayacak olması.Ama ben nobre rico delgado gibi oyuncuları düşündükten sonra çok ta zor olsa puan kaptıracağımızı sanmıyorum.En fazla 2 puan kaptırırız.Zaten takımımızın attığı gollerin çoğu kişisel beceriye endeksli değil.Bu yüzden bobo nunm olmadığı zamanda gol tamayacazz die bşii yok... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesin burak nobre olur!!!...delgadoda yine sağda off off...eğer varya bi düşünüp nobre can yaparsa manyak olur aslında altyapıdaki canı bu maçta oynatsa süper olur!!...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | şans...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |