![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #521 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | liwerpol maçında sipikerin sölediği gibi..bobo çok babasın ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() |
|
![]() | #522 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Boboyla ilgili şu topicteki çoğ yazıyı okudum ilk başlarda bobo yu lanetleyen gönderilsin dien oduna benzeten aramızdaki İrlandalılar bi daha ağzını açmasın çünkü o İrlandalılarda gururda yok adam atıyo attırıyo küçüğünden büyüğüne avrupasından dierlerine her takıma çakıo ama ağzımı bozduracak bu İrlandalılar benim en ufak bi fasoyu beklio ee Bobo atıyo ama hiç iyi oynamıyo son vestelş ve ondan önceki 1-2 maç için konuşuyom Ulan İrlandalılar size sölüyom eğer birazcık gururunuz varsa biraz olsun içinizde bu takım tyaraftarlığı varsa bu topik e yazmasın. Biraz olsun bu çocuğa vefa göztersin.
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #525 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | supersin bobo ![]() brezılya mıllı takımında da oynayacak gercekten genc yetenek ![]() | ||
![]() |
![]() | #530 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sezona damgasını vuracak oyuncuılardan bir tanesidir ... burası beşiktaş alayına gider zoruna giden varsa oda takılsın bize alayına gelsin...saygılar sevgiler ulann ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |