![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | süper olmuş azına sağlık bence tüm Beşiktaşlıların okuması gerekir..! ben burda defalarca dedim artık bizim topcumuz ve sahip cıkmak zorundayız belki transfer politakası yanlıştır ,değildir o işin mali boyutu!!! ama bence tabata transferi şu dönemde yapılabilcek en iyi transferdi.. ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | böyle bir futbolcuyu avrupadan almaya kalksak 35 milyon eurodan aza alamayız , ki benzema falan bu adamın yanında solda sıfır ben brezilya ligini hep takip eden biriyim ordan beir tanıyorum adam cidden efsanedir brezilya liginde , antepe satıldığı dönem santosa haciz gelicekti adamlar bi anda sattılar mecburen ve taraftarlar bunu haftalarca protesto etti . hatta nette aratın hala bazı santos taraftar sitelerinde tabata posteri falan duruyor , tabata avatarlı adamlar var . bunun yanısıra biz 8 milyon euro vermedik 4 yıl takside bölündü yani avrupadan başka bi oyuncu alamya kalksan parayı peşin istiolar bu adam bize bedava geldi gibi bişey kalitesine göre .. ha maçlarını izlemediseniz istatikler söylüyor zaten orta saha adam 127 maçta 72 gol hemde adam santos gibi bi külüpte yapmış bunu , bjk de bile böyle bi performans gösteren oyuncu yoktu daha önce forvetler dahil son 10 yılın pascaldan sonraki en iyi transferidir bence bjk için , o tam bir manyak çünkü brezilya liginde izlerken hasta oluyordum
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (29-08-2009 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sergenin Sağ Ayaklısı | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | abi inanılmaz top tekniği var haha müthiş bişey oldu bunu almamız .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | o konuyla bu konu farklı burda ben daha geniş bilgi verdim santosta yaptıkları niçin satıldığı vs vs .. orda direk transfer haberi var , saygılar
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar tabata sıradan bi oyuncu değil.öyle olsaydı daha geçen sezonun ilk maçında yanılmıyorsam fb maçıydı o maçta bu oyuncu hakkında herkes süper bi oyuncuymuş yorumları yapıyordu.Kaldı ki ben japon oyuncuları pek sevmem ama bu gerçekten kaliteli bi isim böyle bir konuyu gündeme getirdiği için arkadaşa teşekkürlerimi sunarım...
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 4 yılda degıl 1 senede odenecek bonservısı bı kısmı verıldı bı kısım hazıran 2010 son kısım da ekım 2010 ![]() iyi oyuncu ondan kuskumuz yok ama neden bu oyuncu 10 senede 15 takım değiştirdi bu da kafada soru işareti bırakıyor ayrıca sen ne kadar hayranı olsanda 8 mılyon euro cok tabı bu benım dusuncem ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | 127 maçta 72 gol attı SATILMIŞ MEDYANIN YALANLARINI ÇARPITMALARINI YAZMAYIN BURAYA 23 GOL FALAN DEĞIL 72 72 72 !!! düzelt kardeşim şunu allah aşkına ne yapıyorsun sen . http://en.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Tabata
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (29-08-2009 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |