![]() |
Kaptanlığı hak ediyordu hayırlı olsun ibrahim tümere benzemez verdiği sözde durur |
i.toraman zaten deli ibo dan sonra ikinci kaptanımız. ibo da gidince önümüzdeki 10 yıl kaptan olur artık. şu anda en sewdiim adam burak la beraber. toroman koy kanaryaya, koy cimbomboma,koy trabzona............ alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ...! |
gelecegın kaptanı belkıde bu sene olur uzun yıllar bu formaya hızmet edegını dusunuyorum |
Ibo Harika Bir Adam.mücadelesinin Hirsinin Yarisini Diğer Oyuncular Göstersin Kimse Tutamaz Bizi |
I love you toroman iyi bir defans uzun süre daha bjk gormek isteriz onu.I love you toroman:) onu bjkde izlemek cok güzel:) |
kaptanlık senin hakkın büyük kaptan :) güzel işler yapcan hep inş:) sana güveniyoruz. bizi satma yeter.bjkye geldiginden beri bn seni zewkle izlıom.diger taraftarlarında seni cok sewdigine inanıyorum:) |
büyük kaptan |
genc olmasına ragmen olgun bi futbolcu |
kaptan toroman bjk bjk büyük kaptan bence kaptanlıgı hak ediyosun ben seni ilk geldiginden beri zewle izliyom ve begeniom basarılarının dewamını diliyorum :)tüm bjkliler seni cok sewıyo:) |
delikanlı çocuk bi kere..seviorum ibo yu ya.. :) |
Türkiye`de Saat: 14:09 . |