![]() |
İbrahim Toraman http://www.karakartal.com/images/kad...roman66655.jpg En iyi defans oyuncumuzla ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz |
işte benim favori adamlarından biri daha gizli gol silahımız.İbrahim süpersin hep böle devam et. hırsın yeter bee. |
geleceğin kaptanı ve süper bir insan ! |
Yakışıklı kartalım ! Gelişin bile alemi mosmor etmişti. Gururumuzsun bizim. |
Takimda en cok sevdigim futbolcular arasinda yer aliyor Ibrahim, saglam oyuncu, insallah uzun yillar Besiktas'imiza hizmet eder :) |
demirören bütün kaptanlar toplantısında ibo yuda çağırıyor ve sen geleceğin kaptanısın diyormuş hadi bakalım ! |
cok hırslı we yuregiyle oynuo gercek bir KARTAL |
defansin gobeginde gokhan zan ile bence muhtesem ikili olurlar |
Besiktas´in yaptigi en iyi Transfer! Süper bir Oyuncu. kendisini cok seviyor ve beyeniyorum! |
Bu Sene inşallah Katliam olur Fb nin yaptigi gibi eskiler gider genc dinamik Kadronun Süper yetenek ve Sorumluluk sahibi olan İbrahim TORAMAN kaptan olur. sanirim yeterli bu cvp nasil bulduguma. |
o tam bir şavaşçı |
hemserime diyecek bir laf yok herseyinen ortada saten adam super super!!! |
Kaptanlik yakisir iboya...insallah performansi hep üst düzeyde olur... |
AMIN Insallah |
konya maçında hata yapto ama bugune kadar bizim savunmada bir tek hata bile yapmadı ve takımda tek içtenlikle oynayan oyuncu kesinlikle İbrahim Toroman bazen böyle kazalar olur üzülme İbrahim takım arkadaşlarının bugüne kadar yüzlerce kez hatası oldu sen ir hata yapmışın bu sezonda bişey olmaz ! Bu taraftarın her zaman sevgilisisin ! |
ibo kendi kalesine gol attı diye ona bişi decek değiliz. olur böle vakalar. |
Çok beğendiğim bir defans oyuncusu İbrahim,gelecekte takımımızın kaptanı rolünü üstlenecek,iyi meziyetleri var kesicilik ve ilk müdahalelerde çok başarılı,başarılarının devamını diliyorum,umarım bizde ve milli takımda uzun yıllar görev yapar....;) |
bencede ibrahim toraman en ıyı transfer cunku fener almaya cok uğrastı vermedıler ve bız 3.5 milyon doalr verınce dedılerkı bı turk futbolcuya bu kadar para verılmez ama gorduler sımdı dudaklarının etlerını yıyolar kendı maclarında anlasınlan anlasılmıstır daha fazla yazmıyım |
toraman savaşçı kişiliğiyle bana puyolu hatırlatıo ondan çok seviorum |
Kendisini cok seviyorum ve kendi kalesine gol attigi icin agladigini okuyunca cok üzüldüm! |
ağlamış mı ben onu yeni senden duyuyorum |
Alıntı:
|
süper yetenek.hem kendi görevini yapıyor hemde cağdaş kazmasının acıklarını kapatıyor.türkiye dünya kupasına katılabilseydi cok piyasa yapacaktı. |
Alıntı:
|
O Ibrahim Toraman! Ne yapsa yeridir! |
hayır ağlamasın bak bende futbolcuyum ama hiç ağlıom mu |
Aglaya bilirsin! Kim dedi aglama? Bu durum Ibrahim´in Besiktas sevgisini gösterir! |
herhalde ölede ama ağlamayana şeker yok mevzuuna dönüo ağlamasın ya |
Tamam abisi bi daha aglamaz! |
Alıntı:
|
Ya üzülmesine hiç gerek yok aslında sonuçta bu bir spor...biz senin hep arkandayız |
|
biz onun bu takim icin herseyiyle oynadigini biliyoruz...herkez hata yapabilir...bjk taraftari herzaman senin yaninda |
Evet yaa ağlamış böyle hırs yapması çok güzel bir şey tabi ağlaması dışında:( |
Alıntı:
|
Ibo Ve Bjk For Life Bomba Ibo Bomba En Iyi Ibo Baska Yok Ibo Ve Bjk For Life |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|