![]() |
Ben yakışmadı diye bir şey demedim ki arkadaşım sadece üzülmesine gerek yok dedim.. |
tem içten oynayan İbrahim Toroman gelceğin kaptanı ! |
bence çok iyi bi oyuncu düzgün bir insan gelecekte kaptan olmasını isterim |
Katiliyorum gelecek sezon yeni kaptan o olmali! |
iyi bir defans yalnız bişeyi atlıyoruz en az 4-5 golü onun yüzünden yedik |
geldıgı sezon baslarında bocaladı acıdım werdıklerı paraya fakat gsye 2 gol atınca artı bu sezonki perfonmansı cok ııı takımda kalmalı ama bnce artık sac stılını degıstırsın be hep aynı sac aynı sac bnm fıkrım bu yakısmıo deıl ama sıkılmadı mı ya!! |
fena mi? Demek ki adam Futbola önem veriyor saca, süse deyil! |
Ibo kendine bakiyor...dis görünüsüne tabii ki önem veriyor ama futboluna da öyle...sahaya yüregini koyup oynuyor...bazen kendisinden beklenilenin fazlasini yapip gol bile atiyor... |
hem ben onun kisa sacli fotoraflarini gördüm. Fena deyil ama bu sac stili ona daha cok yakisiyor!:) |
Alıntı:
|
ama yanı kadınlar 2 gunde 1 sac stılı degıstırırken oluoda ıbrahım degıstırınce olmaz mı sacı kotu deıl de yanı degıstrse fena OLMAZ bak beckam'a |
Iyi de Beckham´i sen futbolcu olarak mi görüyorsun yoksa? O adam sirf hava be! Hic bizim Iboyla karsilastirilir mi? Biri Futbolculuktan baska herseyi yapar, bizim ibo ise caninla oynuyor. |
anlamadınız sız ya futbolcu olmaya bılır beckham ama ne bılım bnce ıboda sacalrı ıle oynasa fena olmaz futboluna sozum yok saclarınada yok da degıstırmesını tawsıye edıorm bnm fkrım bu |
Kaptanlıkta çoook yakışır valla.....:) |
saçımı onun gibi yapmayı düşünüyorm:rolleyes: |
Korayla beraber benim en sevdiğim oyuncular .Defansın bel kemiği biraz daha tecrübelenince çünkü arada saflıklarını görüyoruzda tam bir avrupa klasına sahip olacak.2 senede kendini cok geliştirdi... |
bazen çok basit hatalar yapıolar ama yerinde müdahale ediolar korayla ikisi |
Kim ne derse desin ibrahim toraman benim için 1 numara;) |
biraz daha soğukkanlı olursa yıllarca tribünlerin sevgilisi olur |
Ibrahim Toroman, Ronaldo ve Zago zamanlarinda olsaydi super defansimiz olurdu simdi arkadaslar, bence onun yanina iyi bir defansci sart yani gelecek sezon. |
Alıntı:
|
http://www.imagestr.com/imagestr/411...5582448541.jpgTORAMNIN YANINA YA ZAGO GİBİ BİRİNİ ALACAKSIN YADA FORVET OYNATACAKSIN ÇÜNKİ ÇOK SAKAR.. |
herseyiyle Bjk ye cok yakısıo,basit hataları zamanla düzelcek inş....tam bi Kartal ama yanına Zago-Ronaldo gibi tecrübeli adam lazım |
bencede geleceğin büyük kaptanlarındandır ibo abim nice başarılara ibo abi |
Kesinlikle geleceğin kaptanı.... |
ya hersey ii guzel ama bazende olmadık yerde hata yapıo bu benı hayal kırıklıgına ugratıo! |
Alıntı:
|
Bencede dergilere bile SAVAŞÇI KARTAL diye çıktı;) |
Alıntı:
yok yok ole deme aglar ama yenılgısıne deıl sınırıne aglar... onun gıbı hıssedemem ama okul maclarında ben bıle sınırden agladımı bılırım :P:p |
Alıntı:
|
İbrahim antep maçındaki performan çokda iyi değildi ama bunun geçici olacağından eminim sen gerçek bir KARTAL sın....;) |
Alıntı:
|
Bencede Öyle Taraftarin Sevgİsİnİ Kazandiktan Sonra HİÇ Bİr Şeyden Korkma;) |
Beşiktaşim En Iyi Transferinden Biridir Ibrahim Toraman Hep Böyle Oyna Ibo |
Sen Oynama Sahada Otur Bazilarindan Daha Iyi Iş Yaparsin Beşiktaş Seni Seviyor Emin Ol Buna |
toraman denince akan sular duruo |
Gelecegin kaptani! Tebrikler!:) |
eh biz de tebrik edelim bari...tebrikler ibo... |
İbrahim tebrikler...Hep böyle ol... |
Kaptanımız olmaya en layık oyunculardan biri...Hep böyle Tormana sana inanıyoruz... |
Türkiye`de Saat: 12:54 . |