![]() |
sivas tan çıkan en ii futbolculardan biri..çok sağlam karakterli delikanlı bi insan..çok daa başarılı olcak..toromaaan totomaannn ibrahiim torooomaaann...bu bestemi de daa tribünler hiç sölemedi,işşala seneye.. |
türkiyenın en iyi defans oyuncusudur başka tanımam üstüneee |
Siyah-beyazlı futbolcu, kendisine ait internet sitesinde şu açıklamayı yaptı: "En son yazımda bayraklarınızın hazır olup olmadığını sormuş ve onları saklı bulundukları yerden çıkarmanızı istemiştim. TFF Süper Kupa’yı müzemize götürerek sizlere ilk hediyemizi vereceğimizin sözünü takımım adına sizlere vermiştim. Sanırım sözümüzü tuttuk. Ama bu daha bir başlangıç. Tıpkı Süper Kupa töreninde üzerimize giydiğimiz tişörtlerde verdiğimiz mesaj gibi; Geliyoruz! Türkiye Futbol Federasyonu’nun muhteşem organizasyonunda her şey ama her şey çok güzeldi. Frankfurt’ta Commerz Bank Arena Stadı kupanın logo motifleri ile bir gelin gibi süslenmiş, en ince ayrıntı bile atlanmamıştı. Turkcell Süper Ligi şampiyonu ile, Fortis Türkiye Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren Süper Kupa finalinin, büyük atamız ulu önder Atatürk’ün 125. yaş yıldönümüne ithaf edilmesi de bir başka güzellikti. Stadın en görünen yerinde, Atatürk’ün belki de en güzel sözlerinde biri olan “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” yazısını görünce tüylerim diken diken oldu. Tıpkı stadı dolduran on binlerce Türk taraftarı gibi… Nasıl bir duygu… Nasıl bir atmosfer! İnanın anlatamam. Zaten maç öncesindeki gösteri de nefesleri kesti. Üstüne de bizim ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Galatasaray’ı güzel bir futbol sonrasında 1-0 yenerek kupayı almamız tüm Beşiktaşlıları mutlu etti. Süper Kupanın seremonisi de, en az özel olarak tasarlanmış Süper Kupa kadar güzeldi. O kupayı havaya kaldırmak çok büyük bir mutluluktu. Umarım bu sene bütün kupaları biz kaldırırız. Ve Turkcell Super Lige dönecek olursak, lige kaza kurşunu yiyerek başlamak istemiyoruz. Artık Süper Kupayı, o büyük zaferi unuttuk. Gözümüzü Süper Lige Vestel Manisa maçına çevirdik ve tüm konsantrasyonumuzu bu maçta toplamamız gerektiğinin bilincindeyiz |
bu gecen shaktar macında sagda oynadı ve sankı kac senedı orda oynuyomus gıb tam bı beşiktaşlıdır 1 numaralı adamımdır |
Türkiye'nin Cannavarosudur ve asla yokluk yüzünden sağ bek oynamamalıdır.Koy gökhanla beraber defansın ortasına paşa paşa oynasınlar.Türkiyenin kesinlikle en iyi defansı... |
türkiyenin en iyi defans oyuncusu toraman tartışılmaz.beşiktaşımıza umarım uzun yıllar hizmet edecek.gerçek kartalın bir örneği toraman.kaptanımızzz... |
tam bir savaşcı we saglam bi beşiktaslı helal olsun sana genc kaptan |
umarım futbolu bbesıktasta bırakır turkıenın en ıı sawunma oyuncusu nereye koyarsan koy adam sesını cıkartmadan oynuo helal olsun ıbo bole dewam et ılhan mansız dan sonrakı en sewılen turk oyuncu bnce |
ben toramanı çok beğeniorum...aynen devam et.... |
çok savruk bir futbolcu stoper oynamasın orda yapılan hatanın telafisi yok , ama şimdiki oynadığı yerde hem başarılı hem kademesinde adam var ... |
ben de toraman ı çok beğeniyorm...inşallah beşiktaş ı bırakmaz... |
toramanu sevıyorum ama bazen inanılmaz hatalar yapıo.. ins bi daha böle hatalar yapmaz.. |
oo gelecegin kaptanı ve milli takımımızında devamlı oyuncusu.insallah savunmamızı korudugu kadar bi türlü adam olmayan milli takım defansımızıda adam eder |
ibrahim toramani cooooook seviyorum o benim en cok sevdigim favori oyunculardan biri. Ona HELAL olsuun........ |
Yönetim kurulunun çok ağır bir para cezası vermesi lazım iki derbide' de yok. Yazıklar olsun beşikataşa ihanet edenlere.... Bide geleceğin kaptanı olcak bu kafayla hiç bir şey olmaz. Hakem cezalandırmıyor cezayı kendi kesiyor çok amatörce.... |
Alıntı:
İhaneti de nerden çıkardın o anki psikoloji ile yapılmış bir hareket sadece olmaması lazımdı ama maalesef oldu....Yönetim bir ceza verecektir elbette ama ihanetle suçlamak ağır olmuş biraz.... |
Alıntı:
|
bencede yönetim iyi bir ceza vermeli bjk da kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncu böyle amatörce davranışlar içine giremez bunun hiç bir şekilde mazereti olamaz..... |
Bazen çok küçük şeyler çok büyük şeylere delalet ediyor bence. 2. Devre Toraman üzerini değiştirip yedeklerle saha kenarında maç izlerken Burak'ın golü geliyor. Tribünler coşmuş ve mikrofondan klasik tezahürat yapılıyor. Burakın söyleniyor taraftarlar hep bir ağızdan BURAAAKK diye bağırıyorlar. O an kameralar ibrahimi çekiyor ve bir bakıyorumki İbrahimde avazı çıktığı kadar BURAAK diye bağırıyor. İbrahim TORAMAN gerçek bir beşiktaşlıdır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu futbolcular her zaman gözleri kararınca direk kırmızı kart gördüler. Canımız böyle şeylerden çok yandı işallah akıllanırız bundan sonra. |
Alıntı:
|
Kaptanlık sadece pazubandı takmak değildir... |
Keşke biraz daha sakin olabilseydi.Daha profosyonel olmalı.O artık kaptanımız.Bunun ağırlığını taşıyabilmeli. Bu arada her ne kadar sağ kanatta sırıtmadan oynasa da bu kadar kaliteli bir stoperin orada oynamasına üzülüyorum.Daha tam da emin değilim ama sanki orda harcanıyor gibi hissediyorum.Bence stoper oynamalı.Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.. |
oda eskilerden oldugu için saldırganlık psikolojisini yenememiş. allahtan takımın çoğu yenilendide eskisi gibi takım halinde travmalar yaşamıyoruz. ben birinin o pozisyonda intikam faulü yapacağını bekliyordum. ama hakemin bjk stadında böyle bir pozisyona kırmızı vereceğini tahmin etmemiştim. nobredeki olduğu gibi bu kartta besiktas formasına verilmistir. http://www.resimturk.net/out.php/i1564_bjks.gif |
en favori oyuncumuz benm için onun yeri ayrı süper golcü,adam gibi adam,çok hırslı ve çalışkan,hep böyle kal... |
yaa ben bu adama asigim, ok buraya yaziyorum..hehe ...saka bir yana, bence en cok ibrahim üzülüyor kaybedersek, ve en cok ibrahim seviniyor galibiyete bana öyle geliyor, canla basla oynuyor...ona hayranim....kaptan olmak(sadece 2. kaptan olsada) ona cok yakisyor |
Alıntı:
çok haklısın |
ya demin daha yeni gördüm, konunun basliginda : ibrahim torOman yaziyor....ya torAman toro degil..... |
ıbo nıye gordun kırmızı yı ya sen sewerdın sarıyı kırmızı yı atardın dın gene sewınırdık bızde .... ınonuye ınsallah |
türkiyenin en iy isavunma oyuncusu...beşiktaşın büyük paralarlada olsa kaybetmemesi gereken ilk oyunculardan birisi...tam bir ibrahim fanıyım...gökhan ibrahim süper... |
ibo uzun sure bjk ve mıllı tkımda oynyck gıbı gozukuo...bjk iler ki yıllrda ship çıkabilirse bu oyuncudan çok yararlanacagız |
Daha nasıl sahip çıkılacak rakibine kasti giriyor kırmızı görüyor belki onun yüzünden maçı kaybedecektik , belkide bu giden üç puanla şampiyonluk gidecekti ama taraftar kırmızıdan sonra toramanı alkışlıyor , ama öbür tarafta garibim ,sahipsiz , iyi niyetle kapasitesi dahilinde mücadele ediyor , ama ismi toraman değil tek suçu baki olduğu için ne yapsa yaranamıyor , bumudur futbolcusuna sahip çıkmak , birde allah göstermesin baki ,toraman gibi kendi kalesine gol atsa düşüne biliyormusunuz neler gelirdi başına ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şu anda yatağında rahat uyuyormusun acaba toraman bey... |
Onun gibi defans oyuncusu zor bulunur.. Her takıma lazım |
http://image.haber3.com/spor3/haber/52627.jpg ''Ayağım kopsada oynayacağım'' Beşiktaş’ta kaptan İbrahim Toraman, her ne olursa olsun Sofya maçında oynamak istiyor. 14 Eylül 2006 11:11 Önceki gün yapılan çift kale maçında sol dizinden sakatlanan İbrahim Toraman'ın "Ayağım kopsa da bu maçta oynamak istiyorum. Ağrılarım var ama oynamalıyım" dediği öğrenildi. Toraman'ın durumuna bakılıp bugün karar verilecek. Fotomaç |
http://image.haber3.com/spor3/haber/52627.jpg ''Ayağım kopsada oynayacağım'' Beşiktaş’ta kaptan İbrahim Toraman, her ne olursa olsun Sofya maçında oynamak istiyor. 14 Eylül 2006 11:11 Önceki gün yapılan çift kale maçında sol dizinden sakatlanan İbrahim Toraman'ın "Ayağım kopsa da bu maçta oynamak istiyorum. Ağrılarım var ama oynamalıyım" dediği öğrenildi. Toraman'ın durumuna bakılıp bugün karar verilecek. Fotomaç |
m]kemmel b'r defans ve cok saglam onu 'ler'de takim kaptani gormek isterim |
Türkiye`de Saat: 12:54 . |