![]() |
benım kadr ılerıı derece seven bırını tanımıorum en sonunda bunu toraman bıle soledı yaptıklarımı grunce keske benle evlense AMİNNNNNNNNNNNNNNN |
benca çok iyi bir oyuncu ama gordonun gelmesiyle nasıl oynuyacaklar çok merak ediyorum |
toraömana kadar ayı bırını tanımıyorum |
güsel adam ii defans oyuncusu sewerim |
kızların ılgıısnden cok sıkılıomus kızlar pesınde oldugunda rahat degılmıs evkenıcekmıs ama asık olması gerekırmıs futbolmagazın dergıısındekı roporatıjnda yazıo |
?????????????????????????????????????????????????? ????????????????? |
Alıntı:
en iyi ve yakın tanıyan bnm demişsin bundan emin olma ;) ve kimsenin sevgisini de ölçemezsiin madem toramanı bu kadar çok seviosun nie bu kadar hakaret ediosun ona bn toramanı çok da yakından tanıyorm bana karşı hiç de kabalığı olmadı ve site yetkilileri görmüyo sanırım arkadaş argoca bir kelime kullandı hem de bkjli futbolcumuza karşı... |
toramnn kendine aşırı güvennden sürekli rakibnn arkasında kalıyor.dolayısıyla yedii golü kaleden çıkarmak zorunda kalıyor |
hastayim bu cocugaa yaa:d |
toraman cok hata yapiyor...artik kendisini daha gelistirmezi lazim yoksa oda artik seneye benchde oturur... |
Bu adam mükemmell çok SefioRum hayRanıyım BaşaRıLArını DiLiyoRum |
helal olsun sana kaptan.. en az bizler kadar BEŞİKTAŞ'lı bi kaptanımız var... etiler'de barlarda bebek'te starbucks'ta kızların kankası İBRAHİM TORAMAN!!!! |
Dün seni bir kez daha takdir ettim kaptan.Böylesine önemli bir maçta bu sene hiç oynamadığın bir mevkiide oynadın ve hiç sırıtmadın.Üstüne çok iyi oynadın,mücadele ettin.İşte kaptan dediğin böyle olmalı.Bravo kaptan... |
bnce hakkını vermek lazım hatasız oynadı diebiliriizz başarılarının devamını dilioruz ve inş. milli takıma tekrr secilirsn |
Ne mutlu bize ki böyle bi kaptana sahibiz..ne görev verildiyse yapmaya çalışan ve genelde de bunda başarılı olan dünkü maçta olduğu gibi bir futbolcu İbrahim Toraman..tebrikler .. |
cok profesyönel cok yakısıklı cok disiplinli cok hırslı cok BEŞİKTAŞLI |
askım benım ya senı cok sevıyorum supersın canım benım |
askım yaaa |
??????????????????????? |
DUYGU YOĞUNLUĞUNA BAKIN,,HEYT BEE !! KİMİN KAPTANI....ONU SEVİYORUZ... :) |
ufff nasil sevindi dün bayildim... |
Kalbi beşiktaş için atıyo resmen.Herşeyini koyuyo sahaya... |
gol sevinçlerine hastayım :D |
toramanı cok sevıyıorum hastyım ona bı evlensek:D:d:d.D::D cok guzel olcak ama nasıp... |
cıok sevıyrum askım o benım ya |
Bu adAmın HastaSıyım Tek keLime |
çok sağlam bi adam bazen basit hatalar yapabilio ama telafsini de çabu k yapıo |
o bir halk kahramanı |
asığığm bu adama ya hastasıyım cnm askım benım cok sevıorum senı yaaa:d |
adam gibi adam en kısa zamanda beşiktaşımın 1.kaptanı olmasını tüm kalbimle istiyorum |
toramana hasatayım cok sevıyroum ınsallah 1.kaptan olucak |
ya ben ibrahim için ne diyim adam süper onsuz defanst sadece zan var bence ikisi var bence en ii defansta |
gercekten zanla beraber devansları cok iyi |
Forvette oynasa daha faydalı olur :D |
bence de gerçekten bu adamdan gol kaçmaz forvette oynasa daha iyi olur ön liberoda da fena değil |
malesef milli takima cagrilmiyor , ama kötüoldugundan degil kendine asiri güveni nedeniyle bazen hata yapiyor sade oynasa türkiyenin bir numarasi . |
toraman en sevdıgım futbolcu hırcınlıgınada bayılıyorum:D:D |
butun yonleri pozzitif ama ben sahsen bi daha profseyenlik dısı hareketlernden dolayı onun bizi yakmasını istemyrm yarın ins cok gusel olacak |
patlamaya hazır bomba gibi anelkadan yediği çalımlar mutudan yediği çalımları unutmadım umarım forvetteki kadar defanstada başarılı olur ve fazla kart görmez |
elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyo.hayatında hiç oynamadığı bölgelerde görev veriliyo onu bile en iyi şekilde yapıyo helal olsun ibrahim toraman çok hırslı çok iddaalı hep böyle devam eder inşallah |
Türkiye`de Saat: 13:57 . |