![]() |
ne olur gitmesin yaww... |
icimden bi ses ' bu yonetim ne Toramani nede uzulmez satabilecek. besiktasta kalacak' diyor |
gerçekten tam bir beşiktaşlı gibi oynuyooo iyiki affedildi tekrar evine hoşgeldin AŞŞŞKKKKIIIIMMMM |
affedildielr neyseki cnm bnim harikasın |
Affedilmesi çok iyi oldu, bu takımın ona ihtiyacı var. |
takıma gelmenle uğurunda geldi.seni bu takımda tekrar görmek çok güzel.kaptanlık yine sana verilmeli.çünkü sen en iyiini hak ediyosun. |
sivaslı yakışıklı ve defans oyuncusu ....takımdadaki yeride çok güzl hırslıda bir oyuncu beşiktaşa çok yararı var ....26 yaşındaymış hem genç hem yetenekli |
TORAMAN benim için o kadar önemli ki onun böle basarılar elde etmesi beni çok mutlu ediyo hayatı boyunca hep böle basarılar elde etsin seni seviyorum TORAMANNNNN |
on numara beşiktaş onsuz o beşiktaşsız yapamaz en büyük beşikrtaş en harbi beşiktaşlı toraman... |
arkadaslar bıraz gercekcı olalım bugune kadar bjk de yasanan badıreler sayısız ama sızcede tıpınden once oyununa bakmak gerekmezmı yane adam kaptan oldu kavga ettı takım bastan sorunlu damgası geldı bence gerekıosa toroman gıtmelı :shot: umarım kızmadınız.. |
mhanyakss bı adam bayılıorum bu adama ama ne zaman hata yapsa gol yıyos :D |
seni çokk sewiyorum |
zapo ile iyi bir ikili olabilir |
SEN BENİM Bİ TANEMSİN SENİ ER YADA GEÇ GÖRCEM EMİN OL HERKES SANA BAYILIYOOOO SEN BİZİM TORAMANIMIZSIN BAŞKASININ OLAMAZSIN |
oNun qbisi kartaLımsaa qeLmezz deerini bilmediLer kaptanımıznn yönetim böLe adamı zor bulLurr''!!! |
Toraman hırs küpü http://img215.imageshack.us/img215/1...toromanas5.jpgSivok ve Zapotocny’nin transferinin ardından ilk 11’de düzenli olarak şans bulamayan İbrahim Toraman, hırsıyla göz dolduruyor. Her zaman hazır olması gerektiğini belirten Toraman, “Üç kulvarda birden mücadele ediyoruz. Avrupa’da, ligde ve Türkiye Kupası’nda büyük hedeflerimiz var. Şans bulduğumuzda takıma faydalı olmak zorundayız. Bu nedenle tüm ciddiyetimle antrenmanları sürdürüyoruz” dedi. |
biz de böyle hırslı oyunculzr olduktan sonra sırtımız yere gelmez.... |
aman ibrahimlerim benim siz hırslanmayın, öyle çok daha iyisiniz... |
hırs iidirrr |
hepsinde bir hırs hadi bakalım bu hırslar gollere yansıycak mı :) |
Sivok ve Zapotocny'nin yerini alması için uzun bir antreman ve hırs gerektirdigine inanıyorum hırs güzeldir :D |
Amann.Toraman çok hırslıymışş.Çokk rahatladımm.Kesin böle bişi de yoktur hea.Basın kafasından uyduruo.Baksana 2 satır yazı altı üstü.Zaten farklı bişi yazacaklarını da sanmıorm.Hep aynı haberler...Pfff |
Geçen seneki gibi oyuncu sıkıntısı yok oynadıgı mevkide Yani rahat olamayacak Hırsı ona umarım başarı getirir Daha çok çalışman gerek o forma için |
hırsın fazlası zarar verir |
işte bu böle formaya ac futbolcu olucakki daha verim alınabilsin |
İ.toraman şimdi hırs küpü değilki transferlerden öncede maçlarda hırslı hareketleri vardı |
holigan sana katılmıyorum TORAMAN hırslıdır benim bildiğim kadarıyla ben de onu çok araştırdım yani bilirim biraz |
Bi AraLaR Ne quseL Kafa Gollerı AtıoRdu Her Topta Kafası VaRDı MutLaka :p Ama Sımdı Pek Iyı OLduqu SoyLenemeZ Ama DefanSda Iyı =) |
bu takımda sizi ve sizin gibi hırslı futbolcuları görmekten keyif alıyorum.lütfen defans yaparken geri koşma topu karşıla gelen oyuncunun üzerine git sen ibrahim toramansın korkulacak defans oyuncusun. |
çok iyi şeyleri hakeden gerçek bir kartal |
cnm bnm yaa defansın kralı yaa.bitanem bnm. |
bu adamı hiç sevmiyom valla k.bakmasın ama hataları cok ktü defans zapatocny gibi iyi bir defans oyuncusuyla anca bu takımda sivok cok iyi anlaşabilir.bence hoca sivok u geri cekmeli..fortis türkiye kupasında yediğimiz gol onun hatasındandı trabzona karşı.adamlar orta açıyo cekilio resmen topa vurup uzaklaştırmıyo ve gol yiyoz zapatocny nin hatası yok o golde.elinden geleni yaptı...bu adamları beşiktaş gibi değerli takımlarda oynamıcaksınız.sivok geri gelcek toraman yedek oynucak. en iisi öyle olur... sivok ve zapatocny ikilisi süperler yaa!! |
güzel bir savunma oyuncusu ama isteyince oynuyor kişisel bir sevgim yok benim kişisel sevgim hayranı olduğum taraftarım onlara aşığım |
çok seviyorum ibrahim toramanı... canım benim |
yakışikli ve takımı sewen bir oyuncu bence |
Yediğimiz goldeki pozisyon hatası milli takıma seçilemediğinin kanıtıydı sanki , artık şuna inanıyorum bu adam sadece tipiyle oynuyor.Ama önemli değil takım yakışıklı olsun varsın şampiyon olmasın.Toramanın sevimli olan tek yanı Gökhan Zanı takımdan kesmesi..yani kötünün iyisi... |
bence çok ii bir oyuncu yaptığı hatalar ise gökhan zan ile oynarken onun hatalarını kaptmak için ugrasırken yaptığı hatalardır ama bu sene zapo veya sivokla oynarsa süper olur bencee ;) |
Alıntı:
Sivok ile gene olacağını sanmıyorm ama Zapo ile iyi ikili oluyorlar. Sevgilimle ayrılma sebebimiz olmasına rağmen seviyorum Toraman'ı. =) Not: Bugün BJK TV'de röportajı vardı saat 15.00 gbi |
Çookk ama çookkk seviorum Toramanı :)... ve iyide bi defans oyuncusu onu gökhan zan bozuo |
Arkadaşlar Toraman takıma geldiğinden beri şampiyon olamadığımızı biliyorsunuzdur, iyi bir savunma oyuncusu olmadığına dair teknik bir yaklaşımda bulunucam ; İbrahim toraman mevki olarak savunmanın göbeğinde oynuyor genel olarak, ve 1.78 boyunda olduğunu ve o mevki için kısa olduğunu belirteyim, tamam kısa olabilir ama iyi sıçrıyor diyebilirsiniz fakat çoğu hava topu mücadelesinde faul yapıyor, bu boy zaafiyetini hızıyla kapatıyor diye düşünüyosunuzdur fakat öyle de deil çünkü Toraman hızlı da değil, en büyük avantajı hırsı ve takımı ateşlemesi diyebilirsiniz, fakat takımdan çok kendini ateşliyor bu arkadaşımız ve gereksiz kartlarla takıma yük bindiriyor, Defanstan top çıkarırken gereksiz bir uzun oynama isteği var basit oynamak dururken.. Yorumlarınızı bekliyorum ;) |
Türkiye`de Saat: 13:57 . |