![]() |
adam karizması ile vee futbolu ilee 1 numara ne diyim başka :) |
harika bir kisilik harıka bır yetenek!!! 3 buyukler cekisirken almak icin bize imza atmasi ezmisti digerlerinni iyi ki de aldık yoksa kevgıre donermısız:D |
oyy ibrahim bitane ya kafa çıkışlarına bayılıyorum en sevdiğim oyuncu bence türkiyenin en yakışıklı oyuncusu ve beşiktaşlı tabiyki hepte beşiktaşta bu yakışıklılar ne güzel bjk 58 siz olmaz |
süper defans gökhand a zırt bırt sakatlanmassa beşikttaşın defansını kimse geçemezzzzz |
slm ben bu sitede yeniyim :)bjk e cnm feda ve ibrahim toramana aşığım:) |
Toraman evlendi! http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...aman1101bb.jpg Beşiktaş'ın genç yıldızı İbrahim Toraman, TSYD'nin organize ettiği Spor City konutlarını dün ziyaret etti. 11.1.2008 Beşiktaş’ın genç yıldızı İbrahim Toraman, TSYD’nin organize ettiği Spor City konutlarını dün ziyaret etti. Beylikdüzü’ndeki evleri gezen ve çok beğendiğini dile getiren deneyimli futbolcu kendisine de bir daire aldı. Ligin ikinci yarısı için umutlu olduğunu söyleyen Toraman, “Konyaspor’u mağlup edip lige de iyi başlamak amacındayız” dedi. |
beşiktaşım oleyyyy!!.. iyi tercih.. Holoskoyla dahada güçlenicek takım .. Sağlamda bi farkına warsa doğru transferler yapsa.. ahhh ahhh |
bence türkiye nin en istikrarlı oyuncusu |
Toraman'a İspanyol kancası http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...oraman2412.jpg Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman'a İspanya'dan teklif var... 12.1.2008 Beşiktaş’ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman’a İspanya’dan teklif var... Sergilediği performansla Siyah-Beyazlılar’ın değişmez isimleri arasında yer alan yıldız oyuncuya Deportivo La Coruna talip oldu. Milli futbolcunun menaceri Ahmet Bulut, “Oyuncuma teklifler gelmesi çok doğal. Ancak Toraman Beşiktaş’ta kaptanlığa kadar yükseldi ve hayatından memnun. Zaten kulübüyle de 2010’a kadar sözleşmesi sürüyor. İbrahim uzun yıllar kulübüne hizmet etmeyi planlıyor” diye konuştu. |
Toraman Konya maçının yıldızıydı.Çok güzel oynadı |
takımdaki en sağlam beşiktaşlılık ruhu toramanda o HaRBy KarTaL |
çok ii oynuo..sawunmada çok yararlı bi oyuncu..umarım hep beşiktaşta kalır(; |
ADAM GIBI ADAM İBRAHİM TORAMAN HASTASIYIM YAAA SÜPER ASALETIYLE DURUSUYLA KARIZMASIYLA OYNAYISIYLA |
ama yanı kadınlar 2 gunde 1 sac stılı degıstırırken oluoda ıbrahım degıstırınce olmaz mı sacı kotu deıl de yanı degıstrse fena OLMAZ bak beckam'a ( kadın mı oo saç sıtılını deışitırsınn bıras olgun konusun arkadaslarr ağlama meselesıne gelıncee o reklam için deıll bjk için ağladııı ayrıca her insanda duygusallık varrr ADAM GIBI ADAM İBRAHİM TORAMAN.......1-)NUMARA |
bir tek ben mi toramanı beğenmiyorum adamın yaptığı hatalar azalacağı yerde her geçen gün artıyor bu mu iyi futbolculuk.defans yıkılmış bi durumda.allah var hakkını yemeyelim zor anlarda kurtarıcımız oldu.yapıcı ama çok güzelde yıkıyor.ben her maçta özellikle deplasman maçlarında toraman acaba nasıl bi hata daha yapar diye düşünüyorum.unutayalım ki toraman kurtarıcı golcü olsa da çok önemli maçlarda kendi kalesine gol atabilme yeteneğine de sahip.mesela bikaç sezon önce inönüde kendi kalesine gol atıp takımını 1 _0 yenik bişekilde inönüye gömmüştü.zaten o maçtan sonra toparlanamadık ligi 3. bitirdik eee bu size ne kadar iyi bir defans oyuncusu oluğunu az çok anlatmıştır sanırım. |
helal sana toraman tam bir kartalsın... |
Alıntı:
|
ben halen aynı karardayım ibo havaya girmiş başka almlerde eski ibo değil.adam en başta iyiydi sonra kötü olunca mütamadiyen dikkat çekiyor düşüşü.bence bi süre ilk onbirde olmamalı,ama yerine oynatacak kimse de yok |
GÜLÜŞÜNE BİR KURŞUN SIKSADA ÖLÜMMMM. UNUTMAKİ UMUDA KURŞUN İŞLEMEZ BE GÜLÜMMM. |
AŞK SEVENLERİN DÜNYA KÖTÜLERİN YILDIZLAR GECELERİN DÜNYADAKİ TÜM MUTLULUKLAR SENİN OLSUN İBRAHİMİM... :withstupid: |
Bu gün Bakırköydeki Capacity de gördüm Toromanı...Biraz havalı falan ama çok tatlı...Bence herkes görmeli... |
Alıntı:
|
Gitti. www.ibrahimtoraman.org |
iyi bir oyuncu yaşayışı falanda iyi hırslı da bundan iyisi şamda kayısı:)(tamam iğrençti kabul ediyorum) |
ben her maçta görüyorum birde akmerkezde gördüm hiç havası yoktu gayet sıcakkanlı ve çok tatlı taraftardan kaçmayan bir tip sçs toraman basarıların devamını dılıyorum |
valla arkadaşlar ibrahim tormanı kötülüyorsunuz ya başka bir şey demiyorum bu adam beşiktaşın en iyi oyuncusu eğer olanak sağlansa dünyanın en büyük klüplerinde gözünü kırpmadan 11 de görev verebileceğin bir oyuncu |
allah aşkına bana ibo yu kötülediğinizi söylemeyin .beşiktaş ın tartışmasız en iyi defans oyuncusu o lütfen arkadaşlar yapmayalım ya.... |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats: Ölerem toramana. Hergün bakırköyde görüyorum onu zaten :D |
Alıntı:
|
Ya bnm orda klubum var cnm :D idmana gidiyorum hep. oda bisim oldugumuss spor okuluna geliyor cocuklara bakmak icin. hem evidee yakın oraya saten. ondan görüyorsundur hep cnm. |
Hımmm ben evinin verini bilmediğim için bağdaştıramadım,beşiktaş tarafında veya karşıda oturuyodur die düşünmüştüm,niyeyse:D:D |
cok tatlı ya bayılıyorum ona |
gercekten cok iyi bir oyuncu yanındaki futbolcular hep degisirken kendisi hic degismedi takımın en cok sahada duran futbolcusu kayseri deplasmanında olmamasi cok kötü |
toraman abının kız arkadasının msn sını buldum cok tatlı ve ıyı bır abla bence tanısın resımlerı de var camda acıyor cok ıyı bır abla ekleyın msn sı;lowel.y_girl@hotmail.com |
Forumda msn adresi payLa yasdıkLarın siLinmi$.. Lütfen mjını deği.Kim olursa olsun istrse ba olsun :D |
neden böle bişey yapar ki bi insan:D:D |
kızlar eklesenıze kız manyak dıyorum kımse takmıyor gercekten kız arkadası bende ılkten ınanmadım ama resımlerı gosterdı camını actı merak ettıgım ıcın abla sızde ekleyın |
msn sı;lowel.y_girl@hotmail.com |
peki kızın msnini neden dağıtıyosun? |
serdar abıyı de tanıyor vallahı ekleyın resımlere bakın arkadaslar ne zararı var ekleyın valla cok hosnut kalıcaksınız cok ııı bır abla ya serdar hayranı olanlarda eklesın serdarla resımlerde var |
Türkiye`de Saat: 13:57 . |