![]() |
Alıntı:
Başarısız Olabilir Ortam'a Ayak Uyduramamıştır Türk Oyuncular Dışarda Pek Tutunamıyor Zaten + Tolga Gittiğinde Milli Takımın Göbeğinde Oynuyordu Ve Çok İyiydi.Maya Tutmadı Diye Luce'nin Futbol Bilgisini Eleştirecek Değiliz;) |
kumandaci sen ne diyorsun yaw bu güne kadar beşiktaş için en iyi işler yapan oyuncumuz o bir maçta kötü oynadı diye böyle denmez ki be insaf insaf... |
defansın kralı terminatörümüz.belli yıprandığı beşiktaş için herşeyi yapıo |
güsel bi defans oyuncusu |
ya arkadaşlar Allah aşkına son bir senedir yediğimiz gollere dikkat edin,ya toramandan sekio ya pas geçio...Tamam mücadeleci,hırslı ama büyük takım oyuncusu değil.. |
Toraman ı çok severim ama son 2-3 maçtır sonuca etki edecek çok önemli hatalar yaptı. noldu nazar mı değdi diyorum hep maçları izlerken :( |
öncelikle toroman değil toraman ve bence şu son üç maçta bazı pozisyonları değerlendirememiş olabilir hatta denizlispor maçında gol pozisyonunu elinde olmasına engelleyememiş de olabilir ama yinede beşiktaşa çok faydası olan bir oyuncu ve çok güzel de oynuyor formanın hakkını verdiğini düşünüyorum |
hem yakışıklı hem süper oynuyor acaba sivasın hangi kazasından merak ediyorum |
süper bırı ya hemde cok yakısıklı oluyorum sana cok sevıyorum senı vallahı ya coktatlısın cok ıyı bır defanssın herkezın goz bebegısın benımde:D sana asıgımmm |
beşiktaşımızın yakışklı oyuncusu inş uzun süreler beşiktaşa hizmet edersn seni çok seviorum:D |
karizmatiksin çok çekicisin çagla tostunu yesin :P terminatör kartalım bıyonık adam turkıyenın tekı |
süpersin yaf en iyi defns oyuncusu sun ve çoook taaatlısıın |
Muhteşem Bi Oyuncu Çok Yakışıklı ve Favorim :) |
tek kelimeyle formasının hakkını veriyor... |
iste besiktas imparatorlugu. iste Carsi Iste karagumruk ve iste butun besiktaslilar.herseyinle besiktasim buyuksun sampiyonsun....!!!!!!!!!:congrats: |
geleceğin maldinisi olarak görüyorum bu yaşta inanılmaz sorumluluk alıyor ve ruhuyla oynuyor |
süpper bi defans yaaa sewerim iboyuu... |
İbrahim toroman benim en sevdiğim beşiktaşta oyunu kuran süperin ötesinde bir oyuncuydu fakat son günlerdeki performansı hiç güzel değil |
toramanı cok sevıyorum askım yaaa uummranıyede oturuyor arkadasımın evının ordakı sıtede cok tatlı yaaa |
super bi oyuncu benim favorim yaniii insallah bjk yi terk etmez cok iyi bi oyuncu |
abi süper adam ya bjknın yıldızı |
o benim aşkımdır yaw... |
besıktasta yuregınde dıse dıs oynayan bırkac oyuncudan bırısı sevıyoruz senı ıbrahaım toraman |
BEYLER ; FACEBOOK'TA "BEŞİKTAŞ'IMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ" İSİMLİ BİR GRUP KURDUK VE AMACIMIZ TAKIMIMIZI BU ZOR GÜNDE EN İYİ ŞEKİLDENASIL DESTEKLEYECEĞİMİZİ ELBİRLİĞİYLE BELİRLEMEK... GRUBUMUZ NE KADAR KALABALIK OLURSA TEPKİMİZ O KADAR KUVVETLİ OLACAKTIR... |
shivas'lı kharTHall beşiktaşın gururu ooo sivaslıı kartallll kaptanlıkk çok yakışıoo ona beee:) |
Adam gibi adam kaptan toraman diyordum...Ama son haftalardaki performansın ne sana yakışıyor nede bir beşiktaş kaptanına...Bu maça öyle bir konsantre olmuşun ki oyundan ihraç edilmemen imkansızdı nerdeyse.Bir beşiktaş kaptanı asla böyle olmamalı.İnş. toparlanırsın yoksa sende çürüklerin arasında heba olacaksın.Sanada yazık olacak beşiktaşada... |
inş biran önce eski haline dönersin |
her zaman arkandayızz kaptan |
ibo süperr takımın bir numaralı adamıı onu çok seviyommm |
adam gibi adam |
i.toraman iyiniyetli oynuyor ama büyük maclarda büyük hatalar yapip yakiyor bizi.ya adamini kaciriyor yada kart görüyor.hakeme haklida olsa cok itiraz edip hem arkadaslarinin motivesini bozuyor hemde hakemlerin iyice aleyhimize dönmesine sebep oluyor.artik aklini basina alacak yasa geldide geciyor bile. |
iyi adam ama braz dikkatli olması lazım ilk zamanlardaki gibi toy değil artık tecrübelendi az da olsa.. bunu bize göstermesi lazım.. |
( ..:: DefaNsıN PreNs! ::.. ) Seni Çok Seviyoruz.. |
Kıyamet kopar Çker Karanlık ALLAH affetmez bizi Çok günah aldık sevenler ayrılmaz biz Plan yaptık Btün cArsı cehhenme Konbine aldık |
bu adam inanıyorumkı futbol hayatında olduğu gibi futbol hayatından sonrada teknık patron olarak gelecek bize ahanda demedi demeyın |
Yağmurlu bir günde görmüstüm seni üstünde çubuklu formaLamı ßir anda vuruldum a$ık oldum ßen Hayatın anlamı SİYAH BEYAZ 'dır. Ölümle yaşamı ayıran çizqi SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ SITADIN HER YERİ GÖLGE OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZ Kİ. |
[ ] [ [ c * ] ] [ _________ ] |
BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ |
Kartal gol goKartal gol gol gol kartal gol gol goll gol Kartal gol gol gol kartal gol gol golkartal gol gol golKartal gol gol gol kartal gol gol golKartal gol gol gol kartal gol gol golKartal gol gol gol kartal gol gol golKartal gol gol gol kartal gol gol gol |
ibrahim toramanı çok sewiyorum :party::love::love: |
Türkiye`de Saat: 12:56 . |