![]() |
Sağ bekte koşuyo ediyor ama ofansif anlamda pas ve orta açma özelliği olmayınca olmuyor... |
bu aralar performansini hic iyi bulmuyorum bu benim sahsi görüsüm bi aralar cok daha iyidi toraman.... |
Allah'ım bi adama Beşiktaş forması bu kadarmı yakışır,bu kadar mı tatlı durur o formayla o saçlarla karşımda dursun bi ömür bakarım valla:o evli mi nişanlısı varmı sevgilisi varmı bilen varmı? |
Alıntı:
|
tamam çocuk güzel oynuyo defansıda ii gelecekte kesinlikle transfer olmalı ama lütfen resmine bi bak haksızmıyım?:confused: |
Bir an önce kendi toparlaması lazım ona ihtiyacımz war.... |
Turkcell Süper Lig'de ilk iki sırada bulunan Fenerbahçe ile Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda da birbirlerinin rakibi oldu... Beşiktaş'ın kaptanlarından İbrahim Toraman'a hem bu eşleşmeyi ve hem de ligdeki şampiyonluk yarışını sorduk. Toraman'ın yanıtı kısa ve öz oldu. Hedeflerinin iki kupayı müzelerine götürmek olduğunu belirten Toraman'ın lig ve kupa ile ilgili düşünceleri şöyle: "Galatasaray galibiyeti ile moral bulduk. Bu maç dönüm noktasıydı. Şimdi önümüzde 11'i lig, 2'si kupa 13 final var. Türkiye Kupası'nı geçen sene kazanmıştık. Bunu tekrarlamak istiyoruz. Fenerbahçe, Trabzonspor ya da Kayseri Erciyes'le eşleşmemiz birşey değiştirmezdi. Eğer kupayı almak istiyorsak hepsini yenmemiz gerekiyor. Ligde Fenerbahçe'nin puan avantajı olduğu kesin. Ama moral yönünden biz daha avantajlıyız. Hesap kitap yammadan her maçı final gibi oynayacağız. Hedefimiz iki kupayı da kazanmak!" MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: BORA EĞRİÇAYIR http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0305160647.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0305160820.jpg |
Alıntı:
|
inşallah her şey toramanın dediği gib olur ama bu sıralar gese maçı neyse de performansı pek iyi diil bence.. |
Toraman'a özel övgü Menajer Ali Gültiken, G.Saray maçındaki performansı için İbrahim Toraman'ı kutladı. Gültiken, "Bütün oyuncularımız derbide büyük özveri gösterdiler. Toraman da savunmanın gerek sağında, gerek ortasındaki futboluyla dimdik ayakta kalmıştır" diye konuştu. |
bu sene şampiyon görelim sizi... |
Tigana'nın sağ kolu! Beşiktaş defansının temel direği İbrahim Toraman, "sağ bek" olmadığı konusunda yapılan eleştirilere katılmadığını belirtti. Milli oyuncu, yabancı savunmacılara daha fazla sabır gösterilmesinden yakındı http://www.milliyet.com.tr/2007/03/0...im/axspo01.jpg ÖZEL RÖPORTAJ / SERDAR SARIDAĞ Siyah - beyazlılarda kendini kabul ettirdi, Milli Takım'da da Fatih Terim'in vazgeçmediği isimlerin başında geldi. Stoper olarak forma giymesine rağmen, Teknik Direktör Tigana tarafından zaman zaman sağ kanatta görevlendiriliyor. Fransız çalıştırıcı, bu tercihinden dolayı eleştiriliyor ama İbrahim doğrusu bunu hiç yadırgamıyor. Bundan önceki çalıştırıcılar döneminde de zaman zaman sağ bölgede görev yaptığını söyleyen siyah - beyazlı oyuncu, "Stoperim ama bu sağ kanatta oynayamam anlamına gelmez. Beşiktaş'ta ilk kez sağ kanatta oynamıyorum ki. Bir defans oyuncusu her yerde oynayabilir. Bakın, Önder Turacı bazen stoper, bazen de sağ kanatta oynuyor" diye konuştu. Savunma olarak çok eleştirildiklerini söyleyen İbrahim, "Ama çoğumuz Milli Takım'da oynuyoruz. Türkiye'ye gelen yabancı savunma oyuncularını da görüyoruz. Ama galiba bizim ismimiz İbrahim, Ali, Ahmet gibi isimler olduğu için eleştiriliyoruz galiba. Yabancılara nedense daha çok sabrediyorlar" yorumunu yaptı. 'Ne deseler haklılar!' "Madem bu kadar kötüyüz, Fatih Terim hoca neden bizi Milli Takım'a seçiyor?" diye konuşan İbrahim Toraman sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ülkede çok kaliteli Türk oyuncular var. Önümüzde çok kritik iki milli maçımız var. Ülke olarak hepimizin kenetlenmesi gereken maçlar bunlar... Fatih hoca böylesine kritik maçlarda bana görev verirse tabii ki çok sevinirim." Son dönemlerde çizgi defans eleştirilerine de açıklık getiren Beşiktaş'ın başarılı ismi, "Trabzonspor maçı için kim ne derse desin haklıdır. Çünkü 2-0'dan maç vermek bize hiç yakışmadı. Keşke direkt 2-0 yenilseydik! Hocamız kesinlikle bizden çizgi savunma taktiği istemedi. Bunlar maç içerisinde kendiliğinden gelişen olaylar" ifadesini kullandı. Deplasmanda kazanamamalarını hava ve saha şartları ile rakiplerin sert futboluna bağlayan İbrahim, "Bizde teknik futbolcular çok olduğu için sert geçen maçlarda etkisiz kalabiliyoruz" dedi. Kaynak: Milliyet |
Son dönemlerde çizgi defans eleştirilerine de açıklık getiren Beşiktaş'ın başarılı ismi, "Trabzonspor maçı için kim ne derse desin haklıdır. Çünkü 2-0'dan maç vermek bize hiç yakışmadı. Keşke direkt 2-0 yenilseydik! Hocamız kesinlikle bizden çizgi savunma taktiği istemedi. Bunlar maç içerisinde kendiliğinden gelişen olaylar" ifadesini kullandı. Yapmamaya çalışsanız çok ii olacak ... |
hakldır |
iyi ki varsın toraman |
İbrahim Toraman ucuz kurtuldu http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...oramana280.jpg Beşiktaş’ın savunma oyuncusu sıkıntısı çektiği günlerde İbrahim Toraman kırmızı karttan son anda kurtuldu. 19.03.2007 Karşılaşmanın 44. dakikadasında topu elle kestiği için sarı kart gören deneyimli defans oyuncusu, 56’da Lazarov’a sert girdi. Bu pozisyonda eline cebine atarak, hızla bu bölgeye koşan hakem Cem Deda, İbrahim’in özür dilemesi üzerine son anda fikir değiştirdi ve önce ikinci sarıyı ardından kırmızı kartı çıkarmaktan vazgeçti |
tebrikler iyi mac cikarti cok önemli bir oyuncumus |
Göbekte daha iyi kesinlikle;) |
İbrahim Toraman milli kadrodan çıkarıldı Yunanistan ve Norveç maçı hazırlıkları sürdüren A Milli Futbol Takımı'nın kamp kadrosundan sol arka adalesinde problem olduğunu beyan eden İbrahim Toraman çıkartıldı. İbrahim Toraman'ın beyanı üzerine sağlık ekibi tarafından yapılan muayene ve tetkikler sonrasında Milli Takımlar Teknik Heyeti, bu oyuncunun kamp kadrosundan çıkartılmasına karar verdi. |
haydaa defans yetiştiremiyoz bu nedir kardeşim hepsi sakatlandı, tek başına baki oynar artık :) |
Alıntı:
|
İnş önemli bir sakatığı yoktur. |
İBRAHİM TORAMAN'IN DURUMU Sakatlığı nedeniyle (A) Milli Takım kadrosundan çıkarılan İbrahim Toraman'ın sol arka adalesinde gerilme olduğu ve 3 gün tedavi göreceği bildirildi. Bugün MR'ı çekilen İbrahim Toraman'ın sol arka adalesinde gerilme tespit edilirken, bu futbolcunun 3 günlük tedavinin ardından hafta başında takımla birlikte çalışmalara katılmasının planlandığı öğrenildi. |
Geçmiş Olsun Umarım Çabuk İyileşir... Bıktık Sakatlıklardan.. |
Kalbimi orada bıraktım’http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...milli2303_.jpg Beklenmedik sakatlığı nedeniyle milli takımdan ayrılan İbrahim Toraman, “Formumun zirvesindeyken bu hiç olmadı. Ay-Yıldızlı formayı giyen arkadaşlarım gerekeni yapacaktır” dedi. 23.03.2007 ‘Tam kendimi bulmuştum’ Gökhan Zan’ın yokluğunda Beşiktaş savunmasının ortasında görev yapan İbrahim Toraman, sakatlığına açıklık getirdi. Yaşadığı olayların farklı yönlere çekilmek istendiğini söyleyen Toraman, “Gerçek yerimde oynayıp, kendimi bulmuştum. Bunu milli takıma da yansıtıp, Yunanistan ve Norveç karşısında başarılı olacağımdan emindim. Ancak tam sorunları geride bırakmışken bu sakatlık hiç olmadı. Çektirdiğimiz MR’da herşey ortaya çıktı” diye konuştu. ‘Fener’le farkı kapatırız’ Kamptan ayrıldığı için üzgün olduğunu dile getiren milli futbolcu, “Her oyuncu için Ay-Yıldızlı formayı giymek büyük gururdur. Kamptan ayrıldım ama kalbim arkadaşlarımla. İnşallah iki maçtan 4 puan çıkarıp yolumuza devam ederiz. Tedavime Ümraniye’de devam ediyorum. 3 gün sonra antrenmanlara başlayacağım. Fenerbahçe’yle olan farkı kapatacağımıza inanıyorum. Savunmamız oturuyor ve daha iyi oynuyoruz” ifadesini kullandı. |
insallah hemen iyilesirsin önemli oyuncumususn |
geçmiş olsun toraman |
Destek verin’http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...oraman2104.jpg Kaptan İbrahim Toraman, “Sakarya’da yıkıldık. Taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Bizi desteklesinler, 3 puanı alalım” dedi. 21.04.2007 ‘Rakip çok güçlü’ Ligde bitime 6 hafta kala İnönü’de Antalyaspor’u ağırlayan Beşiktaş’ta Kaptan İbrahim Toraman arkadaşlarını uyardı. Siyah-Beyazlılar’ı zorlu bir 90 dakikanın beklediğini ifade eden genç yıldız, “Rakibimiz çok genç ve dinamik bir kadroya sahip. Bu maçta taraftarlarımız bizi desteklesin, el ele 3 puanı alalım. Sakarya’da büyük yıkım yaşadık. Fenerbahçe’nin de berabere kalması bize neler kaçırdığımızı gösterdi” ifadesini kullandı. ‘Parola 18 puan’ Takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptıklarını dile getiren Toraman, “Aramızda konuştuk. Kalan 6 maçta 18 puan almak istiyoruz. Biz bunu başaralım, şampiyon kim olursa olsun... Elimizden geleni yapalım gerisi önemli değil” dedi. Bu arada yeni yeni takımla çalışmalara başlayan İbrahim Üzülmez, Antalya maçında forma giymek için teknik heyetten izin istedi. Ancak Tigana, Fenerbahçe derbisini düşünerek Üzülmez’i riske etmeyecek. Kaynak:Fanatik |
Utanç verici bir geceydi’http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...oraman2804.jpg Beşiktaş İkinci Kaptanı İbrahim Toraman, derbide yaşanan olaylar nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. 28.04.2007 Maç içinde bazı gerginlikler yaşandığını ifade eden milli futbolcu, “Böyle büyük bir maçta aslında yaşananlar normal. Ancak 120 dakika sonrasındakiler utanç verici. Tıpkı İsviçre maçı gibiydi. Olaylara karışanların şimdi çok pişman olduğunu düşünüyorum. Şimdi herkese düşen, olayları izleyip ‘Ben ne yaptım’ diye düşünmek” dedi. Sivasspor karşılaşmasına da değinen Toraman, “Pazar günü derbiden daha zorlu bir maç oynayacağımız kesin. Yorgunluk ve rahatlık bizim en büyük dezavantajımız... Şampiyonluk istiyorsak kazanmak zorundayız” diyerek takım arkadaşlarını uyardı. |
gerçek beşiktaşlı her pozisyonan sakatlanmak bahasına giriyoo |
En cok begendigim Futbolculardan dan birisi, Kardes de masallah yakisikli, beladan korusun. Sakin ama Sakin birakmamak lazim |
Kendilerini geliştirmeleri lazım.Bakıyorum Gökhan Zan haala şişiriyo artık savunmada oyun kurabilen pas yapabilen adamlar tutuluyo.Bu yönlerini geliştirmeleri lazım bide yan toplar tabi.Yoksa adam marke etmede iyiler.En azından yerli topçular onlara sahip cıkmamız lazım... |
ßoßo'dan sonraki fawori gördüğm futbolcu... karizmatik tabi ama bisi ilgilendiren futbolu ii oynuo umarm daha ii de olacakk |
kaptannn helal sana,bizim takıma lazmsn... |
Toraman'a 2 maç ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 08.05.2007 tarih ve 71 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir. İbrahim TORAMAN (Beşiktaş A.Ş. futbolcusu) 05.05.2007 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında, rakip takım futbolcusuna fiili müdahalede bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, |
ya bu çok kötü oldu ya :(:( |
saçları SİYAH yüreği BEYAZ :) yüreğinle ve hırsınla futbola devam hep yanındayız:):) |
tek kelime adam gibi adam |
bencede adam gibi adam yanii... ben çok seviom onu:D :D .. çok iyi oynuyo zatiii...:) :) |
baki gibisi va mı? |
Türkiye`de Saat: 13:00 . |