![]() |
Kaptanlık yakışır toramana büyük bir terslik olmazsa zaten milli takımın kaptanlığınıda verirler tabii o şımarmazsa çok yıldızlar kayıp gitti bu yüzden lütfen hep böyle kal... |
gerçekten süper bi defans oyuncusu ilerde başarılı olacağına eminim kaptanlıkta yakışır ona çünkü o harbi beşiktaşlı |
Cok iyi bi defans adami. Son zamanda cok basit hatalar yapiyor. Biraz dikkat etmesi lazim. |
FENA TOPÇU DEĞİL AMA GEREĞİNDEN FAZLA İLGİ GÖRÜYOR ... |
beşiktaşımızı en iyi yakışan futbulculardan biri.uzun üre beşiktaşta kalmasını isterim. |
O bu takımın en iyisi, Milli Takımın ve Beşiktaşın gelecekteki kaptanı.....O Beşiktaşımız için büyük bir şans, transferini gerçekleştirene bin kez helal olsun... |
Cok iyi Topcu ya. O kadar övgü aliyor, bir kere bile simarmadi. Helal olsun!:) |
Ibrahim'i cok seviyorum, sahada savasiyor,terliyor, formanin hakkini öduyor ve forma ona cok yakisiyor! kesinikle gelecegin kaptani. |
tek kelime ile mükemmel. saha çıkıp topunu oynuyor ne kimseyle dalaşıyor ne kavga ediyor.sonuna kadar mücadelesini sürdürüyor ve bu yüzden bjk taraftarı onu çok seviyor.siyah beyaz forma nede güzel yakışıyor.herkes seni kaptan görmek istiyor. şiir gibi oldu bee |
ıbrahıme helal olsun daıma guwencım tamdır ona ama son samanlardakı hatalarından dolayı bıraz uzuldum!:( |
Yİne Kendİ Kalemİze Gol Atti Mİllİ MaÇta En İyİ Oyuncumuz Bu Bİde... Bİze Acİl Defansin GÖbeĞİ İÇİn TecrÜbelİ SaĞlam Bİr Yabanci Lazim Kİm Ne Derse Desİn... |
igin en iyisi toramannn..sonzamanlarda kendi kalesine de atmaya başladı ya hayırlısı olsun |
abi ibrahim zaman zaman süper oynio zaman zamanda inanilmaz hatalar yapio..su ana kadar istikrar gösterememis |
http://www.fotomac.com.tr/2006/06/13...9BF26E5F1b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifDemirbaş İbo! Kartal'ın yeni kaptanı İbrahim, % 30'u garanti, gerisi maç başı olmak üzere yıllığı 1 milyon 350 bin YTL'den anlaşma yeniledi. BAŞKANDAN DESTEK Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan yabancı arayışlarını yürütürken, diğer yandan İbrahim Toraman ile de sözleşme yeniledi. Başkan Demirören'in "Yeni sezonda kaptanlarımızdan biri olacak" dediği Toraman, 2007'ye kadar olan anlaşmasını 2010 tarihe kadar uzattı. İKİ http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DGÜN GEÇ GLECEK Yıldız futbolcunun yıllığı 1 milyon dolardan (eski kura göre) imza attığı ve senelik 1 milyon 350 bin YTL alacağı ifade edildi. Toraman'ın imza attığı paranın yüzde 30'unun garanti, geri kalan yüzde 70'inin maç başına olduğu öğrenildi. Çeşme'de tatilde olan Toraman, takıma iki gün geç katılacak. |
benim bir tarftan da hemşom olur kendisi ona bu sezon da çok güveniyorum |
Alıntı:
|
o gerçek bi beşiktaşlı gerçektende siyah beyaz ona çok yakışıyor seni seviyoruz Toraman |
Sözleşmesinin uzatılmasına çok sevindim...Bence Türkiye'deki en iyi defans oyuncusu bazan komik hatalar yapsa da...yüreği yeter... |
"Profesyonel düşünen düşünsün" Beşiktaş'la sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatan milli futbolcu İbrahim Toraman, "Önüme konulan sözleşmede 2020 tarihi olsaydı onu da düşünmeden imzalardım" dedi. Eski kaptanı Tümer Metin'in Fenerbahçe'ye transferi için de yorum yapmayan İbrahim, "Benim için Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takım yok. Profesyonelce düşünenlere saygı duyuyorum fakat burası benim yuvam" diye konuştu kaynak:sabah |
I.toraman'dan Aciklamalar... "Profesyonel düşünen düşünsün" Beşiktaş'la sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatan milli futbolcu İbrahim Toraman, "Önüme konulan sözleşmede 2020 tarihi olsaydı onu da düşünmeden imzalardım" dedi. Eski kaptanı Tümer Metin'in Fenerbahçe'ye transferi için de yorum yapmayan İbrahim, "Benim için Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takım yok. Profesyonelce düşünenlere saygı duyuyorum fakat burası benim yuvam" diye konuştu. İMZALAR DEVAM EDİYOR Öte yandan Beşiktaş'ta Nobre, Runje ve Fahri Tatan'ın ardından bugün Antalyasporlu Burak, yarın da Bursaspor'dan transfer edilen Serdar için imza töreni yapılacak. 14.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Sabah |
İşte ya gerçek beşiktaş aşkı bu buda tüü-mer gibi yapmaz işallah beşiktaştan başka yuerde oynamam diyo ama yinede herkese hayırlı olsun |
ibrahim sen delikanlı adamsın biliyorum sözunde dürursun |
kaptanlık ona cok yakısıcak walla helal olsun ıbrahım toraman! |
adamsın sen be ibo....kaptan olacaksın bu takıma.... |
İbrahim ALLAH'tan dilerim ki sana nazar değmesin |
kaptanlığı sonuna kadar haketmiştir helal olsun |
Sözleşmesini 2010'a kadar uzatan İbrahim Toraman, "Önüme konulan anlaşmanın tarihi 2020 olsaydı, onu da düşünmeden imzalardım" dedi. Başka takım yok Beşiktaş'ın yeni kaptanı İbrahim Toraman, sözleşmesini uzatırken bir dakika bile düşünmediğini söyledi. Toraman, "Önüme konulan sözleşmede 2020 tarihi olsaydı onu da düşünmeden imzalardım. Benim için artık Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takım yok" ifadesini kullandı. Burası yuvam Geçen sezon kupayı kazanmalarına rağmen kötü bir sezon geçirdiklerini ifade eden Toraman, "Bu sezon taraftarımızla barışık olacağız. Profesyonelce düşünenlere saygılıyım fakat burası benim yuvam. Kal denildiği sürece de burada olacağım. Futbolu burada bırakmak istiyorum" dedi. Bjkonline |
BEŞİKTAŞ aşkı bu olsa gerek:D |
su anda türkiyenin en iyi yerli defans oyncusu ve besiktasima uzun yillar hizmet edeceinden eminim |
fazla söze gerek yok geleceğin kaptanı ALEMİN KRALI |
Kaptanlığı hak ediyordu hayırlı olsun ibrahim tümere benzemez verdiği sözde durur |
i.toraman zaten deli ibo dan sonra ikinci kaptanımız. ibo da gidince önümüzdeki 10 yıl kaptan olur artık. şu anda en sewdiim adam burak la beraber. toroman koy kanaryaya, koy cimbomboma,koy trabzona............ alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ...! |
gelecegın kaptanı belkıde bu sene olur uzun yıllar bu formaya hızmet edegını dusunuyorum |
Ibo Harika Bir Adam.mücadelesinin Hirsinin Yarisini Diğer Oyuncular Göstersin Kimse Tutamaz Bizi |
I love you toroman iyi bir defans uzun süre daha bjk gormek isteriz onu.I love you toroman:) onu bjkde izlemek cok güzel:) |
kaptanlık senin hakkın büyük kaptan :) güzel işler yapcan hep inş:) sana güveniyoruz. bizi satma yeter.bjkye geldiginden beri bn seni zewkle izlıom.diger taraftarlarında seni cok sewdigine inanıyorum:) |
büyük kaptan |
genc olmasına ragmen olgun bi futbolcu |
kaptan toroman bjk bjk büyük kaptan bence kaptanlıgı hak ediyosun ben seni ilk geldiginden beri zewle izliyom ve begeniom basarılarının dewamını diliyorum :)tüm bjkliler seni cok sewıyo:) |
delikanlı çocuk bi kere..seviorum ibo yu ya.. :) |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |