![]() |
ii hoş bi adam ama biraz daha gayret etse |
toramn gibi butun futbolcuların hırslı ve yurekten oynamasını ısterim |
toramanin futbolunu hic begenmiyorum. kisiligine lafim yok ama yapamiyor su defans olayini, bilmiyor... |
Toraman, "Taraftarı anlıyoruz, haklılar. Ancak bu olayları yaşamak kolay değil" dedi. ‘İhanet edemeyiz’ Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alması beklenen Beşiktaş’ın yıldızı İbrahim Toraman, ilginç açıklamalar yaptı. Tribünlerin tepkisini haklı bulan Toraman, “Taraftarı anlıyoruz. Sonuna kadar haklılar. Ama unutmasınlar ki bizler de en az onlar kadar üzülüyoruz. Beşiktaş bizim hayatımız, en az onlar kadar Beşiktaşlıyız. Bu kulübün ekmeğini yiyoruz, ihanet etmemiz mümkün değil” diye konuştu. ‘7-8 puan kayıp’ 8-0’lık Liverpool yenilgisinin ardından psikolojik destek aldıklarını dile getiren başarılı savunma oyuncusu, “Elimizden geleni yapıyoruz. Liverpool yenilgisi dışında puan kaybı yaşadığımız maçlarda kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Hakem hataları olmasa, şu anda lider bile olabilirdik. Bazı yanlış kararlar verilebilir ancak arkamıza dönüp baktığımızda 7-8 puan kayıp var. Sadece adalet istiyoruz” diye isyan etti. |
iyi niyetli ama kötü oynuyo patlamaya hazır bomba |
bu can sana feda bu kan sana feda ölürüm yoluna toramanım benim ............ |
Toroman iyi Ben Toromani oynunus seklini begeniyorum |
COK İYİ BİR DEFANS HIRSIYLA HER ŞEYİ BAŞARIYOR ONU ÇOK SEVİYORUM KAPTANIMIZ TORAMAN İNŞALLAH BEŞİKTAŞTA KALIRSIN HEP 58EBRU |
BEŞİKTAŞIN HEM YAKIŞIKLI HEM EN İYİ GÖKHAN ZANLA İKİLİ DEFANSI TORAMANIM ÇOK SÜPERSİN |
evet geldi zamandan beri sevdiğim. beşiktaşta hırs olarak beyendiğim bir kaç oyuncudan biri.. belki gelecekte kaptanlık yapıcak biri ama şuan daha erken olduğunu düşünüyorum... |
Toraman gibisi yok bence yüreğiyle oynuyor takımı hırslandırıyor yakışıklı olduğu zaten tartışılmaz!Ama milli takımda sürekli olarak görmek istiyoruz onu... |
ONU KAPTAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ..!20 KASIMDA DOĞUM GÜNÜ. |
şimdinin ve geleceğin en iyi kaptanı ve oyuncusu |
ya toramanın 20 kasım da dogum günü var sitesine de girilemiyo ne sekilde ulasabiliriz acaba bişey auarlasanız sonusta uzaktayız ondan görebilme imkanımız yok en azından dogum günün de yanında oldugumuzu bilsin |
Canım hemşehrim futbolcu olarak değil inasan olarak ta herşeyin en iyisine layıktır. |
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu uzun ömürlü ve beşiktaşlı yıllara iyiki varsın biz daima yanındayız çünkü ölümüne BEŞİKTAŞLIYIZ |
iyiki dogdun toramanım seni cooookkkk seviyorum keske yanında olabilseydik umarım yeni yasınla beraber kötü giden perfonmansın düzelir güzel senelere keske bizim sitede düzzelseydi yaa |
ilhan mansız dan sonra dişi kartalların yeni gözdesi |
yaaaaaaaaaaaa neolur ona olan bu dogum günü msjları ulassın en azından |
toramanıma laf yok arkıler hiç bır bjk lı reklam yapmaz iyiki varsın futbol iyiki varsın kartalım iyiki varsın toramanım Alıntı:
|
toramanım iyiki doğdun senı cooook sevıyorum ayrıca hemserıyız iyiki varsın karızma yaa scs |
iyiki doğdun toraman scs nıce yıllara |
seni seviyorum toramanım ayrıca ibrahimtoraman.org da aktiflesse yeniden ii olacak |
inş bu mesajları okursun |
en çok toromanı sewiyorum..zaten...en iyi oyuncu............. |
ibrahim toraman iyiki dpğmuşsun bu yeni yaşın sana mutluluk getirsin |
iyiki doğmuşsun ve iyiki futbolcu olmuşsun evinide biliyorum en yakın zaman da görüşmek üzere |
Alıntı:
|
Beşiktaşımıza en cok yakısan futbolculardan biri...Ve futbol oynayısıyla futbol yasantısıyla en cok ornek aldıgım insanlardan biri...sen baskasın İbrahim Toraman....:top::top: |
çok iyi bir defans oyuncusu |
insallah allahin izniyle ibrahim toraman avrupa sampionasinda tüm maclarda ilk 11de oynar..... insallah benim idolum ibrahim toraman! |
ümraniyede oturuo gerisi bende kalsın benim iki dayımıda eskiden beşiktaş klübü istemiş onlarda ümraniyede oturuo hatta ibrahimin oturduğu yerde tanıdıklarıda var bi daha ki sefere görücem inşallah |
insan sölerdi yaa bizde görürdük |
senden allah razı olsun yaa ibrahim toraman degişiklik hakmıızın kalmadı macı sakat tamamladı topalladı ama yılmadı işte gercek mücadele böyle olur |
harbi 10 numara insan takdir ederim kendisini oyun anlayışıyla herşeyiyle |
cok basarılı ama en onemlısı coooooookkkkkkk tatlı beyaaa |
o benim aşkım yawwww... |
TORAMAN gerçekten beşiktaşta yürekli oynuyor..Onu herkes gibi bende çok seviyorum ama ben yalkışıklı olduğu için değil insan olduğu için seviyorum gerçekten çok sıcakkanlı ve şker biri diğer futbolculardan çoook farklı |
Efendi, yakışıklı, özverili, takımı için canla başla çalışıyor. Beşiktaş'tan yediği ekmek helal olsun... |
geleceğin müthiş defanslarından biri cok iisn ibrihim :D |
Türkiye`de Saat: 06:53 . |