![]() |
ben de toraman ı çok beğeniyorm...inşallah beşiktaş ı bırakmaz... |
toramanu sevıyorum ama bazen inanılmaz hatalar yapıo.. ins bi daha böle hatalar yapmaz.. |
oo gelecegin kaptanı ve milli takımımızında devamlı oyuncusu.insallah savunmamızı korudugu kadar bi türlü adam olmayan milli takım defansımızıda adam eder |
ibrahim toramani cooooook seviyorum o benim en cok sevdigim favori oyunculardan biri. Ona HELAL olsuun........ |
Yönetim kurulunun çok ağır bir para cezası vermesi lazım iki derbide' de yok. Yazıklar olsun beşikataşa ihanet edenlere.... Bide geleceğin kaptanı olcak bu kafayla hiç bir şey olmaz. Hakem cezalandırmıyor cezayı kendi kesiyor çok amatörce.... |
Alıntı:
İhaneti de nerden çıkardın o anki psikoloji ile yapılmış bir hareket sadece olmaması lazımdı ama maalesef oldu....Yönetim bir ceza verecektir elbette ama ihanetle suçlamak ağır olmuş biraz.... |
Alıntı:
|
bencede yönetim iyi bir ceza vermeli bjk da kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncu böyle amatörce davranışlar içine giremez bunun hiç bir şekilde mazereti olamaz..... |
Bazen çok küçük şeyler çok büyük şeylere delalet ediyor bence. 2. Devre Toraman üzerini değiştirip yedeklerle saha kenarında maç izlerken Burak'ın golü geliyor. Tribünler coşmuş ve mikrofondan klasik tezahürat yapılıyor. Burakın söyleniyor taraftarlar hep bir ağızdan BURAAAKK diye bağırıyorlar. O an kameralar ibrahimi çekiyor ve bir bakıyorumki İbrahimde avazı çıktığı kadar BURAAK diye bağırıyor. İbrahim TORAMAN gerçek bir beşiktaşlıdır. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:24 . |