![]() |
aşkım benim hastasıyım onun ya... |
ya bu adama bitiyorum ben ya iyikide bizim takımdaymış diyorum...onun gibi bi defansa onun gibi bi kaptana sahip olduğum için kendimle gurur duyuyorum.... |
Adam Gibi Adam İbrahim Toraman! Belkide Giydiği Formanın Ağırlığının Farkında Olan Tek Futbolcumuz.. |
helal ona yaw.... |
gercek bir kartal takımın en iyi oyuncusu inş. kendini dahada geliştirecek |
pascalda ki ilhanda ki o savascı ruh bu takımda sadece onda war o türkiyenin terry ve ferdinandı |
Sen yüksel başKaları ders alsın ! |
adam savaşıyor diyorsunuz, golleri onun hataları yüzünden yiyoruz, maçta onu iyi takip edinde yaptığı kademe hatalarını görün biraz. Serdar kurtuluş ve hatta İbrahim Kaş haricindeki defans oyuncuların toraman,zan,üzülmezin bu takımda yeri olmamalıdır. |
arkadasım o adam sımdiye kadar cok ii oynadı bir mac kotu olabilir bn herzamn ibrahimin arkasındayım |
Kumandaci Kimseyi Begenmiyorsun Çıkta Sen Oyna Dicem Olmayacak.. Toraman Ayağının Altında Kaçırdı Ayda Yılda Bir Üzülmez Olması Gereken Yerde Yine Yok ? Bu Takımdaki Herkes Toraman Kadar Adam Olsa Yürekten Oynasa Savaşsa Bizi Kimse Durduramaz! Türkiye'nin Avrupa Standartlarındaki Yetiştirdiği Nadir Defans Oyuncularından. |
Türkiye`de Saat: 23:56 . |