![]() |
Alıntı:
Başarısız Olabilir Ortam'a Ayak Uyduramamıştır Türk Oyuncular Dışarda Pek Tutunamıyor Zaten + Tolga Gittiğinde Milli Takımın Göbeğinde Oynuyordu Ve Çok İyiydi.Maya Tutmadı Diye Luce'nin Futbol Bilgisini Eleştirecek Değiliz;) |
kumandaci sen ne diyorsun yaw bu güne kadar beşiktaş için en iyi işler yapan oyuncumuz o bir maçta kötü oynadı diye böyle denmez ki be insaf insaf... |
defansın kralı terminatörümüz.belli yıprandığı beşiktaş için herşeyi yapıo |
güsel bi defans oyuncusu |
ya arkadaşlar Allah aşkına son bir senedir yediğimiz gollere dikkat edin,ya toramandan sekio ya pas geçio...Tamam mücadeleci,hırslı ama büyük takım oyuncusu değil.. |
Toraman ı çok severim ama son 2-3 maçtır sonuca etki edecek çok önemli hatalar yaptı. noldu nazar mı değdi diyorum hep maçları izlerken :( |
öncelikle toroman değil toraman ve bence şu son üç maçta bazı pozisyonları değerlendirememiş olabilir hatta denizlispor maçında gol pozisyonunu elinde olmasına engelleyememiş de olabilir ama yinede beşiktaşa çok faydası olan bir oyuncu ve çok güzel de oynuyor formanın hakkını verdiğini düşünüyorum |
hem yakışıklı hem süper oynuyor acaba sivasın hangi kazasından merak ediyorum |
süper bırı ya hemde cok yakısıklı oluyorum sana cok sevıyorum senı vallahı ya coktatlısın cok ıyı bır defanssın herkezın goz bebegısın benımde:D sana asıgımmm |
beşiktaşımızın yakışklı oyuncusu inş uzun süreler beşiktaşa hizmet edersn seni çok seviorum:D |
Türkiye`de Saat: 12:10 . |