![]() |
Bu gün Bakırköydeki Capacity de gördüm Toromanı...Biraz havalı falan ama çok tatlı...Bence herkes görmeli... |
Alıntı:
|
Gitti. www.ibrahimtoraman.org |
iyi bir oyuncu yaşayışı falanda iyi hırslı da bundan iyisi şamda kayısı:)(tamam iğrençti kabul ediyorum) |
ben her maçta görüyorum birde akmerkezde gördüm hiç havası yoktu gayet sıcakkanlı ve çok tatlı taraftardan kaçmayan bir tip sçs toraman basarıların devamını dılıyorum |
valla arkadaşlar ibrahim tormanı kötülüyorsunuz ya başka bir şey demiyorum bu adam beşiktaşın en iyi oyuncusu eğer olanak sağlansa dünyanın en büyük klüplerinde gözünü kırpmadan 11 de görev verebileceğin bir oyuncu |
allah aşkına bana ibo yu kötülediğinizi söylemeyin .beşiktaş ın tartışmasız en iyi defans oyuncusu o lütfen arkadaşlar yapmayalım ya.... |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats: Ölerem toramana. Hergün bakırköyde görüyorum onu zaten :D |
Alıntı:
|
Ya bnm orda klubum var cnm :D idmana gidiyorum hep. oda bisim oldugumuss spor okuluna geliyor cocuklara bakmak icin. hem evidee yakın oraya saten. ondan görüyorsundur hep cnm. |
Türkiye`de Saat: 15:03 . |