![]() |
ne olur gitmesin yaww... |
icimden bi ses ' bu yonetim ne Toramani nede uzulmez satabilecek. besiktasta kalacak' diyor |
gerçekten tam bir beşiktaşlı gibi oynuyooo iyiki affedildi tekrar evine hoşgeldin AŞŞŞKKKKIIIIMMMM |
affedildielr neyseki cnm bnim harikasın |
Affedilmesi çok iyi oldu, bu takımın ona ihtiyacı var. |
takıma gelmenle uğurunda geldi.seni bu takımda tekrar görmek çok güzel.kaptanlık yine sana verilmeli.çünkü sen en iyiini hak ediyosun. |
sivaslı yakışıklı ve defans oyuncusu ....takımdadaki yeride çok güzl hırslıda bir oyuncu beşiktaşa çok yararı var ....26 yaşındaymış hem genç hem yetenekli |
TORAMAN benim için o kadar önemli ki onun böle basarılar elde etmesi beni çok mutlu ediyo hayatı boyunca hep böle basarılar elde etsin seni seviyorum TORAMANNNNN |
on numara beşiktaş onsuz o beşiktaşsız yapamaz en büyük beşikrtaş en harbi beşiktaşlı toraman... |
arkadaslar bıraz gercekcı olalım bugune kadar bjk de yasanan badıreler sayısız ama sızcede tıpınden once oyununa bakmak gerekmezmı yane adam kaptan oldu kavga ettı takım bastan sorunlu damgası geldı bence gerekıosa toroman gıtmelı :shot: umarım kızmadınız.. |
Türkiye`de Saat: 23:29 . |