![]() |
Sivok ve Zapotocny'nin yerini alması için uzun bir antreman ve hırs gerektirdigine inanıyorum hırs güzeldir :D |
Amann.Toraman çok hırslıymışş.Çokk rahatladımm.Kesin böle bişi de yoktur hea.Basın kafasından uyduruo.Baksana 2 satır yazı altı üstü.Zaten farklı bişi yazacaklarını da sanmıorm.Hep aynı haberler...Pfff |
Geçen seneki gibi oyuncu sıkıntısı yok oynadıgı mevkide Yani rahat olamayacak Hırsı ona umarım başarı getirir Daha çok çalışman gerek o forma için |
hırsın fazlası zarar verir |
işte bu böle formaya ac futbolcu olucakki daha verim alınabilsin |
İ.toraman şimdi hırs küpü değilki transferlerden öncede maçlarda hırslı hareketleri vardı |
holigan sana katılmıyorum TORAMAN hırslıdır benim bildiğim kadarıyla ben de onu çok araştırdım yani bilirim biraz |
Bi AraLaR Ne quseL Kafa Gollerı AtıoRdu Her Topta Kafası VaRDı MutLaka :p Ama Sımdı Pek Iyı OLduqu SoyLenemeZ Ama DefanSda Iyı =) |
bu takımda sizi ve sizin gibi hırslı futbolcuları görmekten keyif alıyorum.lütfen defans yaparken geri koşma topu karşıla gelen oyuncunun üzerine git sen ibrahim toramansın korkulacak defans oyuncusun. |
çok iyi şeyleri hakeden gerçek bir kartal |
Türkiye`de Saat: 07:08 . |