![]() |
cnm bnm yaa defansın kralı yaa.bitanem bnm. |
bu adamı hiç sevmiyom valla k.bakmasın ama hataları cok ktü defans zapatocny gibi iyi bir defans oyuncusuyla anca bu takımda sivok cok iyi anlaşabilir.bence hoca sivok u geri cekmeli..fortis türkiye kupasında yediğimiz gol onun hatasındandı trabzona karşı.adamlar orta açıyo cekilio resmen topa vurup uzaklaştırmıyo ve gol yiyoz zapatocny nin hatası yok o golde.elinden geleni yaptı...bu adamları beşiktaş gibi değerli takımlarda oynamıcaksınız.sivok geri gelcek toraman yedek oynucak. en iisi öyle olur... sivok ve zapatocny ikilisi süperler yaa!! |
güzel bir savunma oyuncusu ama isteyince oynuyor kişisel bir sevgim yok benim kişisel sevgim hayranı olduğum taraftarım onlara aşığım |
çok seviyorum ibrahim toramanı... canım benim |
yakışikli ve takımı sewen bir oyuncu bence |
Yediğimiz goldeki pozisyon hatası milli takıma seçilemediğinin kanıtıydı sanki , artık şuna inanıyorum bu adam sadece tipiyle oynuyor.Ama önemli değil takım yakışıklı olsun varsın şampiyon olmasın.Toramanın sevimli olan tek yanı Gökhan Zanı takımdan kesmesi..yani kötünün iyisi... |
bence çok ii bir oyuncu yaptığı hatalar ise gökhan zan ile oynarken onun hatalarını kaptmak için ugrasırken yaptığı hatalardır ama bu sene zapo veya sivokla oynarsa süper olur bencee ;) |
Alıntı:
Sivok ile gene olacağını sanmıyorm ama Zapo ile iyi ikili oluyorlar. Sevgilimle ayrılma sebebimiz olmasına rağmen seviyorum Toraman'ı. =) Not: Bugün BJK TV'de röportajı vardı saat 15.00 gbi |
Çookk ama çookkk seviorum Toramanı :)... ve iyide bi defans oyuncusu onu gökhan zan bozuo |
Arkadaşlar Toraman takıma geldiğinden beri şampiyon olamadığımızı biliyorsunuzdur, iyi bir savunma oyuncusu olmadığına dair teknik bir yaklaşımda bulunucam ; İbrahim toraman mevki olarak savunmanın göbeğinde oynuyor genel olarak, ve 1.78 boyunda olduğunu ve o mevki için kısa olduğunu belirteyim, tamam kısa olabilir ama iyi sıçrıyor diyebilirsiniz fakat çoğu hava topu mücadelesinde faul yapıyor, bu boy zaafiyetini hızıyla kapatıyor diye düşünüyosunuzdur fakat öyle de deil çünkü Toraman hızlı da değil, en büyük avantajı hırsı ve takımı ateşlemesi diyebilirsiniz, fakat takımdan çok kendini ateşliyor bu arkadaşımız ve gereksiz kartlarla takıma yük bindiriyor, Defanstan top çıkarırken gereksiz bir uzun oynama isteği var basit oynamak dururken.. Yorumlarınızı bekliyorum ;) |
Türkiye`de Saat: 07:08 . |