![]() |
Necip Uysal #20 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...ecip1808bb.jpg KİMLİK BİLGİSİ Adı soyadı :Necip Uysal Önceki Takımı :Altyapı Forma Numarası :15 Pozisyon :Orta Saha Boy :0Kilo :0 Ayakkabı No :0 Takım :A Takım Medeni Durum :Bekar Milli Maç :0 Genç oyuncumuz Necip hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında toplayabilirsiniz |
ayaklarına çok hakim bence yakında başka takıma kiralık verirler |
Bu sene kiralik oynatilmasinda yarar var |
Evet, kiralık verilebilir, ama ikinci lige değil, 1.Ligden bir takıma verilirse verilsin, sorun olmaz, verilmezsede takımda kalsın, seneye yavaş yavaş forma şansı bulur, ondan sonraki sene de ilk 11'in vazgeçilmezi olur...O yeteneği var çünkü, ayaklarına çok hakim, topa hükmetmesini biliyor, savunmasını da biraz daha geliştirdi mi çok iyi olacak Necip, geleceğimiz bunlar sayesinde çok parlak, tabii Ertuğlul Sağlam sayesinde de... |
Bu arada oyuncularimiz hakkinda sabit konu acilirken resim kisisel ve fiziklsel bilgi yazilirsa daha guzel olur |
Alt yapı antrenörü onu lampard a benzetmişti işallah onun gibi bir oyuıncu olur |
gelecekte önemli bi futbolcu olacak...umarım bunu kaçırmazlar... |
ben necip'i ki$isel olarak taniyorum besiktasa yararli olucagini inaniyorum cunku çok hirsli hep kazanma arsuzu var umarim basari olur... bayrampasa'li |
Gelecekde iyi olacak gibi inş calısmayı kesmes sımarmaz |
umarım bu yeteneklı genc arkadasımızdan faydalanabılırız... |
Gelecek vadeden bir isim faydalı işler yapıcağından hiç şüphem yoktur... |
Henuz çok genç.Ama ileride 5-6 milyon euroyu yabancılara werceğimize necip gibi bi oyuncuyu geliştirerek bu parayı başka yerlere harcayabiliriz |
her gecen gun kendıne gelıyor ustelık shaktar macında kendıne guvenı ılerı cıkısları oldukca basarılıydı |
genç ama harik aoynuo bnce ileride ii işler başarır:D:D ayrıca çok tatlı:D |
necip in forma giymesini istiyorum kupa maçlarımızda ligde ikinci yarıda görev verilmesini istiyorum.ayrıca kontraı 5 yıl uzatılması beşiktaşımıza hayırlı olur diye düşünmekteyim. |
necipi bugün keşvettim ve çok yakısıklı olduğu için hasta olduğum futbolcular arasına girdi :) |
necip bence kendini geliştirirse türkiyenin iniestası olur müthiş oyun zekası var inş. uzun yılllar faydalanırız |
biraz daha cesaretli olması lazım daha hızlı olması lazım daha dikine oyması lazım yaşı genç ama öğrenir |
bnce bu sene A takımda kalması gereken bi oyncu çok iyi pas yapıyor daha genç ilerde çok iyi yerlerde olur inşallah |
süper ya bu çocukk:D |
|
ınsallah yeteneklerını gelıstırır |
Necip bu sene mutlaka takıma kazandırılmalı.Fink gibi düz oyuncu ilk onbirde oynatılıp hücum bölgesinde yabancılardan yeterince faydalanılamıyor.Bence Necip oynatılıp takıma kazandırılırsa bir yabancı hücum bölgesinde oynatılır. |
batuhan gibi yatmıyor kendini geliştiriyor bu kardeşimiz kendisi başarılı olacaktır... |
öğrendiğimize göre her antrenmanda en az 1 saat extra antrenman yapıyormuş..motorik özelliklerini (devamlılık) geliştirip biraz çabukluk kazanırsa türk futbolu yeni bir Tolunay Kafkas (o da böyle başlamıştı) kazanır... |
merak etmeyin necipi ancak hazirlik maclarinda izleyebiliriz onlarda bitti, denizliye belli olmaz 2 subata kadar transfer dönemi devam ediyor belkide gönderir necipi, aydini erkani yaptigi gibi, böyle bir yetegnegimiz var 1 senedir a takimda ve bu cocugu ancak hazirlik maclarinda görebildik, bugün ilk yari takim 3-1 geride ve denizli necipi ikinci yari oyuna aliyor bukadar zavalli bir teknik adam görmedim lig maclarinda 5 dakika sans vermedigi gencecik bir futbolcuyu kurtarici olarak oyuna sokuyor atese atiyor, hazirlik maclarinda süper oynadigini duydugum necip ve ridvan neden bugünkü macta ilk 11 de baslamadilarda ikinci yari fark yemisken cocugu maca sokup atese atan bir zihniyete sahip bir hocamiz var, |
Alıntı:
|
Helal sana Necip . |
Daha evvelde bahsettiğim gibi Necip çok yetenekli ve çok özel bir futbolcu Bu sene kiralık verilsin diyenler bu işten anlamayanlardır.Necip bu sene çok rahat onbirde oynar ve orta sahayıda sırtlar.Genç,yetenekli,düzgün bir kişiliğe sahip ve olağanüstü bir fiziğe sahip.Malesef mevcut yönetim elindeki birçok altın değere sahip futbolcunun kıymetini bilmiyor.Çatır çatır satıyor,harcıyor.Yönetim,Yönetim,Yönetim |
Geleceği parlak ;) |
Ernst İle Birlikle İyi Bir İkili olacaktır Gelecekte Yıldız Futbolcu Olacak İnanıyorum |
bir dergide necip için besiktasın lampardı olabilir deniyordu hakkaden hazırlık kasımpasa ve ibb maçında necipi daha bi gözlemleyerek izledim ve gerçekten necip kardeşimizde lampardın oyun sitili gördüm ve inandım necip gerçekten besiktasın lampardı olabilir |
bu çocuk gelecekte beşiktaşın kaptanı olur inş. mustafa denizli harcamassa :S |
ayaklarını çok güzel kullanıyor zekasını güzel kullanıyor beşiktaşın çalım yeteneği olan oyunculardan biri.kesinlikle kiralık verilmemeli as takım da kendini çok güzel geliştiriyor. |
geleceğin lampard'ı olacak dediğimiz oyuncuyu mustafa denizli'nin geleceğin terry'si yapmaya çalışması hayret.harcanan futbolcu listesine girmez inşallah. |
Ben Mustafa Hocanın Necip'i Tuttuğunu Düşünüyorum Bence Bundan Sonra Necip'i Daha Sık Göreceğiz Maçlarda Ki Çok İstiyorum Ayrıca Rıdvan İsmail Gibi Gençlerimizde Bol Bol Forma Şansı Bulsun . Necip Karakteri Düzgün Bir Futbolcu Bencede Böyle Devam Ederse Kendini Geliştirirse Kariyeri Çok Parlak Geçecektir . Beşiktaş Kaptanlığı Konusunda İse Zamanı Geldiğinde Elinden Gelenin En İyisini Yapacaktır Ve Pazubandını Takacaktır . |
bu çocuk bir yetenek |
kendini ispat edecektir ;) |
etti zaten ;) milli formayı bu yaşta giydi. |
Türkiye`de Saat: 06:39 . |