![]() |
valla geçenki maçta gördük ki holosko rakip defans oyuncuların korkacağı futbolu oynuyor. adam ortasağdan aldığı topu evire çevire kaleye kadar götürmesini biliyo. hem bencilde değil. :) |
bi forumda okumuştum bu adam burada yapamaz diyolardı ama sonuç ortada |
Helal olsun sana holsko, bu adam varya tam bir savaşan kartal eğer dün eksik oynamasaydık belediye maçında eminimki daha çok faydalı olacaktı ama bir adam dün herşeye mal oldu |
Valla takımın en formda oyuncusu takımın dinamosu nobrenin gollerinin % 50 sinin sahibi =) |
holosko olmasa nobrede olmazdı holosko bjk'yi değiştirdi |
iyiki varsın holosko :D smdi holoskoya 5 milyon euro verlmez diyenlre de kapak olsn :D |
holosko meduna rafael 3 lüsü vesteli uçuruyodu bi zamanlar holosko gerçekten ii bi oyuncu umarım kıymeti bilinir kendi yerinde oynamasını dört gözle bekliyorum.. |
adamım yaa çk sewiorm bn bu adamı iyiki almışız son zamanlarda yapılan hatalı transferlere benzemedi çok iyi w yernde bi transfer şmd yapmamz gerekn onu kaybetmemk dha önünde çok uzun yol war we bu zaman içerisinde BEŞİKTAŞ'ımıza çok faydalı olcaktır..;) |
Cok para verdiLer Cokkkk ! Tmm eii topcu Kosuyo rakıbı Yoruyo defansı Mesgul ediyo yararLı .. ama heLe korayı sen nıye veriyosun ya Cissenın yoklugunda dagıldı işte libero .. Koray olsa fena mı olurdu gecen sene az mı savastı koray beşiktasş için .. Koraya ayıp oldu bence ... Bu yönetim gercekten transferden anlamıyo ! |
transfer bu sezonun en muhteşem transferi arkadaşlar |
Türkiye`de Saat: 23:41 . |