![]() |
Filip Holosko http://img80.imageshack.us/img80/5661/81437nh5.jpg Yeni transferimiz Holosko hakkındaki görüşlerinizi bu başlıkta toplayabilirsiniz |
Belki Turkiye ligi icin iyi bir oyuncu olabilir ama 5 milyon euro +koray ve burak verilip alinmasi ne kadar dogru onuda zaman gosterecek belki buraktan son zamanlarda verim alinamamis olabilir ama koray oynadigi mevkide iyi bir oyuncu |
elimizde patlamasından korkuyorum umarım bizi yanıltır alındıysa da daha yapacak bişey yok izleyip görecez |
kesinlikle yanlış bir transfer o kadar para türkiyede kimseye verilmez ayrıca ihtiyacımız olan tipte bi oyuncu değil bizim mehmet yıldız tarzında bi oyuncuya ihtiyacımız vardı gittik şu adama dünya kadr para verdik yaa sivas koray la burak a bayılırdı vallaha hem yararımız da olurdu iyi bir anadolu kulübüne... |
1- bu yönetim tarnsfer yapmayı bilmiyo 2- holosko sadece 4büyüklere top oynayan bi topçu, sahada gezinir durur!! 3-bizim zaten bu tip oyuncularımız vardı! 4-bize carew, koleer, cole vs. gibi adam lazımdı.. 5-holosko katkı yapabilir ama asla 5milyon euro+koray+burak değerinde bi topçu değil 6- 3. kaptanımız koraya haksızlık yapıldı 7- orta sahadan top gelmedikçe isterseniz 11 tane forvet çıkartın sahaya hiç bişi yapamazsınız.. 8- bir zamanlar real madrid in yaptığı hataya düştük.. sürekli forvet oyuncusu alarak gol sıkıntınızı çözemezsiniz!! 9-higuanin e , diaatta ya kaç maç şans verildi ?? 10- yönetim istifa!!!!!!!!!!! |
holosko bence takıma faydalı olacak ama herkesın dedığı gibi çok para verıldı ayrıca koray avcı ya karşı yapılan hakıszlıktan oturu belkı holoskoya karşı bıraz daha olumsuz baktık..bence koray yerıne burakyılmaz + dıatta verılssydı bukadar tepkı koymazdık ama arkadaşlar bence bundan sonra yapacak bışey yok çunku holoskoya destek vermemız gerekıyo tutarsada ozaman herpımız dıyecekkı bende dahıl ıyıkı vermışız o parayı dıyecez.. |
ELİMİZDEKİ TOPÇULARDAN BU KADAR KOLAY VAZGEÇMEMELİYİZ.. MADEM BU KADAR DEĞERSİZLER NEDEN BJK FORMASINI GİYDİRİYOLAR ? KORAY TAKASTA KULLANILACAK Bİ TOPÇU DEĞİLDİ.. HEM LİBERO , HEM STOPER, HEM ÖN LİBERO OYNAYABİLİRDİ.. TAKIMIN JOKERİYDİ.. CİSSSE SAKATLANDI KİMİ OYNATACAN ? |
umarım faydalı olur beşiktasımıza |
5 milyon $ verip çok şey beklediğimiz oyuncu bu zamana kadar hiç bişey yapmadı. inşallah holosko bişeyler yapar. |
Farkını gösterecek inşallah |
Arkadaslar.. Burda transferin parasini degil, oyuncuyu .. Bekliyelim neler gösterecek ondan sonra yorumlara baslariz :) |
Holosko kalitesi belli olan bir oyuncu.Her iki ayağınıda etkili bir biçimde kullanabiliyor olması en önemli artısı.Ayrıca son vuruşlardaki etkinliği ve cezasahasının dışından ve içindende çok başarılı olması Beşiktaşımızın yıllardır yaşadığı bu sıkıntıya derman olacak nitelikte.Holosko transferinin maliyetinin çok yüksek olması ve bazı taraftarlarca bu yönden eleştirilere maruz kalması Beşiktaşımızın başarısızlığını isteyen ve ilk fırsatta bunu dile getirecek olan Kolpa medya tarafından sinsice beklenmekte...Benim Holoskoya dair yaşadığım en büyük endişem bu,Holoskodan hep süper olması ve çok goller atması beklenecek.Bu konuda yaşanacak küçük bir sıkıntı Beşiktaşımın içine dinamit koymak ve kaos ortamı yaratmak için bu adilere gün doğurmuş olacak.Holoskonun bu açıdan işi gerçekten çok zor ve taraftar olarak bizlerinde bu konuda Holoskoya sonuna kadar güvenmemiz ve gerekli desteği vermemiz gerek. |
inşallah faydalı olur... |
anadolu takımları için mükemmel bir adam ama büyük takımda fossss hiçbir işe yaramaz..kontra atak adamı oldugu için biz pek yararlanamıcaz bence :S...ama derbilerde ve avrupa maçlarında işe yarayabilir..umarım bu sene iyi oynar biran önce satarız ama kimse 5 milyon vermz buna bence |
bobo nun yanında nası oynayabilecek ve gol atabilecek merak ediorum ama ins atar |
Holoskonun iyi topçu olduğunu düşünüyorum.Boboyla birlikte iyi bir ikili olup gollerin geleceğini düşünüyorum.Enazından ilk yarıdaki gol sıkıntımıza holosko çare olacaktır bence.Takıma uyumu umarım uzun sürmez... |
umarım faydalı olur. bnm düşüncelerim olumlu.boboyla birlikte iyi iş yaparlar |
hemen kötü düşünmeyin işallah başarılı olacak |
olumlu düsünürsek higuain den ii oldugu kanaatin deyim hemde türk futboluna alışık yok oyuncu alışacak ta türkiye ye ısınacakta bu tip sorunlar en azından olumlu tarafından bakacak olursak |
Baştan karamsar bakarsak sonrasını düşünemiyorum:) Daha çok genç. Beşiktaşımıza çok katkıda bulunacağına ve sonra bize çok daha fazlasını kazandıracağına inanıyorum.. Hayırlı olsun takımımıza... Burak için lafım yok çok bile bekledik ama Koray' a üzüldüm..O formayı en güzel şekilde temsil ettiği için teşekkür ederiz, yolu açık olsun... |
iyi oldu iyi |
açıkçası sudan ucuz olmadı ama ümitlerimizi yitirmemeliyiz kanımca :D |
resmen alındımı bu adam şimdi ? |
bobo olayına benzer bir transfer süreci sonrasında takıma katılsaydı kesinlikle bobo'dan çok daha büyük sükseyle yıldızını parlatırdı, bu anlaşma biçiminden sonra kendisine yüklenen büyük misyonu kaldırıp kaldıramayacağını ise tam olarak kestirmek zor, bekleyip göreceğiz... |
Evet İStanbul' a geldi Ümraniye deydi en son:) Burak ve Koray da eşyalarını toplamışlar.. |
alındı artık :D ama korayı bonservisyle verilmesi çok buyuk aptallık bu yonetim naısl transfer yapıyor ya adamın bonservisi 6m avro su takas meselesyle 7 bın evro vermiş oluyor bu kadar aptallık olamaz korayla burakın bonservisi en azından toplamı 2 m evro ne kadar aptal yonetim ya bole bişi var mı ya verdiği adamlarını bonservisiyle veryor :D |
İYİ ADAM AMA KORAY A ACIRIM |
Bence holosko çok katkı sağlıcaktır takıma ama bize 1 tane lider özelligi olan oyuncu lazım... takımda liderlik yapcak kimse yok... |
bn o kadar vermezdim ya zaten burak holosko kadar iyi tamam gelsinde koral vede burakı vermezdim bide kötü olacağını düşünseneze eyvayy |
BenCe holosko takıma Faydalı olacaktır.... Bence tepki göstermemekK laZım holosko transverini gerçekleştirenlerde Bİlgili insanlar Yani bu transver işleri onların..TEPki göstermemek lazım Holoskonun Beşiktaş takImına yarArRlı olacagına inanıyoRummm.... |
holoskonun bize gelmeden önceki fotoları Holosko bu ne hal böyle ? http://www.kartalhaber.net/templates...pdf_button.png http://www.kartalhaber.net/templates...rintButton.png http://www.kartalhaber.net/templates...mailButton.png http://s2.directupload.net/images/071230/ato6qhju.jpgBeşiktaş'ın yeni transferi Holosko, Siyah-Beyazlı olmadan önce ilginç pozlar verdi. Beşiktaş'ın uzun süredir üstünde durduğu ve Manisaspor'dan transfer ettiği Holosko, Siyah-Beyazlı olmadan önce ilginç pozlar verdi... http://s3.directupload.net/images/071230/echdnnnd.jpg Beşiktaş'ın 5 milyon euro, Koray ve Burak karşılığında transfer ettiği Holosko'nun, Siyah-beyazlı takıma transferinden önce verdiği 'ilginç' pozlar dikkat çekti. http://s4.directupload.net/images/071230/4xm6ujid.jpg |
artık holoskoda(bobodan başka) iyi oynamassa kim oynayacak ha biz bence holoskodan fayda görmessek başka forvet almayalım |
takviye ya ben anlamış değilim devre arasında kadroya takviye yapacağız dediler İbrahim akın gitti,koray gitti,burak gitti,diatta gitti,5 milyon oure gitti ,gelen holosko bu nasıl takviye ALLAH ını seven açıklasın |
serdar bilgilinin kuyusunu kazanlar,bircok oyuncunun ahını alanlar,hala aynı çizgide dünden hiçbirşey ogrenmeden bıldıklerını yapmaya devam edıyorlar...koraya yapılanın ilhana yapılandan sergene yapılandan farkı yoktur..besıktas futbolcusu bukadar ucuz olmamalı ne yazıkkı yonetıcılerın yonetıcılık sıfatı yok |
Hem Burak hem Koray hem de o kadar paraya değer mi bilmiyorum ama Beşiktaş'ımız için hayırlı ve iyi olur inşallah |
korayın nesi iii anlamadım.adam bızı gecen yıl trobzon macında yenılmemıze sebeb olmustu.hele anelkadan yedıgı calımdan sonra sogudum.burak ta hıc bı gelısme gostermedi.holoskaya destek olalım. |
holoskoooo diyorum baska bişey demiyorum o adam bize her yönden yararlı olacak merak etmeyinnnn |
hadi bakalım holosko biz seni istedik sen bizi istedin al sana forma çık göster kendini |
Holosko iyi bir futbolcu ama bu kadar paraya değermiydi bilmiyorum bakalım artık forma önünde haket aldığın parayı ve giydiğin o kutsal formayı ! |
Holosko artık Beşiktaşımızın futbolcusu. İnşallah çokta yararlı olacak..Desteklemekten başka şansımız yok..Heleki daha forma giymeden hakkında olumsuz düşünmek çok saçma. Bekleyelim ve görelim... |
Türkiye`de Saat: 03:49 . |