![]() |
oyy bitanemis yaa :) |
çok yararlı. |
Cok yararlı bir tranfer oldu bizim icin cok yararlı topları cok iyi tasıyor ve ayaga pas atıyor .. tam anlamıyla süper |
acayip bir futbolcu..2sene sonra bi 30Milyona satarizz ama gercekten:biggrin: |
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
artik senden goller bekliyorum ..cok inanioyrum :) |
bence çok güzel oynuo |
Çok şey bkliyoruz ondan... |
gerçekten güzel bir transfer önceleri çok para verildi diye düşünüyordum ama değermiş. koray verilmeseydide yerine başkası verilseydi daha iyi olabilirdi |
ben holoskonun gelişine sevinememiştim çünkü koray ve burak gitti. ama holosko oynadıkça umutlandırdı beni inşallah aldığını hak eder ve bize faydalı olur ki olacak gibi görünüyor |
valla 2 harekinten başka bişi görmedik daha hemen büyüttük göklere çıkardık inşallah iyi olur bazılarının abarttığı gibi 30 m eurolara satarız. |
sanki 3 senelik bjk li |
herkes holoskonn farkını gördü zate o gerçekten büyük bi oyuncu hem werdiğimiz o kdr para bence deydi ( tabii koray gitmese çok iyi olurdu cisse sakat ön libero yok :() |
Holosko'nun alınmasına, Burak ve Koray'ı izledikçe daha çok seviniyorum. Koray tam bi halı saha topçusu, Burak için zaten konuşmak bile istemiyorum Manisa'da 7 maçta 7 gol atması umurumda bile değil. Büyük takım futbolcusu olmak bambaşka bişey. Holosko olmasa şu an 4. sıraya demirlemiştik. Adam bizi tek başına 20-30 m ileriye taşıyo. Yalnız son hafta Bobo'nun gol atmasıyla sanırım forvet hattı yine Nobre-Bobo'ya dönecek ve Holosko sağ kanada gidecek. Bence bu dizilim özellikle Nobre için çok verimsiz oluyo. Ertuğrul Hoca'nın yerinde olmak istemezdim açıkcası. |
|
ya arkadaşlar koray hadi yaşlanıyordu da kardeşler burak daha kaç yaşındaki oynatılmıyorki adam gol atsın bence burağa çok büyük haksızlık yapıldı inş geri döner |
holosko bence aldığı paranın hakkını veriyo çok kalıteli bir futbolcu turkiyenin bence en iyi forvet oyuncusu tabi 2. si bobo |
buraktan başlayalım.bjk ye geldiği günden gidene kadar bizi sinir etmekten başka bi işe yaramadı.koray son 2 sezon etkili değildi.holosko adamım benim 5 milyon euro+burak+koray .bence fazla değil.şimdiden bunu kanıtladı.holosko bizden giderse tam juve de oynıyacak.adam.10 milyon dolardan daha fazla bi paraya satıcaz.ama önce bizdeki misyonunu tamamlasın |
bu benim görüşüm bence holoskoyu almasaydıkta yabancı kadrosuna daha önemli kişiler katsaydık atıyorum örneğin newcastleden martins |
burak+koray+5M.Euro fazla durabilir ama birinin sozle$mesi bitiyodu dieri ise cok verimsizdi yani doru bi transfer ve katkisinida herkes goruyo satilirsa klubede geldiginden daha fazla bi miktara gidecegine inaniyorum |
valla geçenki maçta gördük ki holosko rakip defans oyuncuların korkacağı futbolu oynuyor. adam ortasağdan aldığı topu evire çevire kaleye kadar götürmesini biliyo. hem bencilde değil. :) |
bi forumda okumuştum bu adam burada yapamaz diyolardı ama sonuç ortada |
Helal olsun sana holsko, bu adam varya tam bir savaşan kartal eğer dün eksik oynamasaydık belediye maçında eminimki daha çok faydalı olacaktı ama bir adam dün herşeye mal oldu |
Valla takımın en formda oyuncusu takımın dinamosu nobrenin gollerinin % 50 sinin sahibi =) |
holosko olmasa nobrede olmazdı holosko bjk'yi değiştirdi |
iyiki varsın holosko :D smdi holoskoya 5 milyon euro verlmez diyenlre de kapak olsn :D |
holosko meduna rafael 3 lüsü vesteli uçuruyodu bi zamanlar holosko gerçekten ii bi oyuncu umarım kıymeti bilinir kendi yerinde oynamasını dört gözle bekliyorum.. |
adamım yaa çk sewiorm bn bu adamı iyiki almışız son zamanlarda yapılan hatalı transferlere benzemedi çok iyi w yernde bi transfer şmd yapmamz gerekn onu kaybetmemk dha önünde çok uzun yol war we bu zaman içerisinde BEŞİKTAŞ'ımıza çok faydalı olcaktır..;) |
Cok para verdiLer Cokkkk ! Tmm eii topcu Kosuyo rakıbı Yoruyo defansı Mesgul ediyo yararLı .. ama heLe korayı sen nıye veriyosun ya Cissenın yoklugunda dagıldı işte libero .. Koray olsa fena mı olurdu gecen sene az mı savastı koray beşiktasş için .. Koraya ayıp oldu bence ... Bu yönetim gercekten transferden anlamıyo ! |
transfer bu sezonun en muhteşem transferi arkadaşlar |
Alıntı:
oleyy bee yanılmış holosko süper çıktıı :D:D:D:D |
holosko sprsin kanky yaa sivasa attığı goller takmımızı kurtardı valla umut oldu bize:D:D |
son dönemlerde yaptığımız en iyi ve isabetli transfer... |
o geldiginden berii nobrede gol atmaya basladii..ilk baslarda cok pahaliya aldik demistim ama formanin hakkini fazlasiyla veriyor:) |
of be holosko kim tutar seni süpersin aynen devam et |
Hiçkimse 1 gram şüphe etmesin Kral geliyor.Yıllardır beni bu kadar umutlandıran bir adam gelmiyordu Beşiktaşa Kesinlikle özel bir oyuncu tekniği çok farklı ve fiziği hiç fena değil Youlayı henrye benzetenlerin Holoskodan söz etmemesi çok ilginç. Holosko atmasa da attıracak oyuna her zaman ağırlığını koyacak bi oyuncu Hayırlı olsun |
çok iii bi futbolcu bi kere nobreyide hareketlendirdi bu kadar beklemiyodum açıkçası |
ilk başlarda taraftar olarak eyvah dedik ama şimdi güzel oynadığını düşünüyorum biraz fazlada olsa parası http://i55.photobucket.com/albums/g1..._bjk_forum.png |
yeni amokachimiz rüzgar gibi gelip geçiyo :D |
süper ya iyi ki almısısız deymiş valla burak ve koraya helal olsun holosko |
| Türkiye`de Saat: 19:24 . |