![]() |
BU KONUDA NE 5 MİLYON $ PARA YA ÜZÜLMEDİM AMA KORAYIN GİTTİGİNE COK ÜZÜLDÜM..Bİ TAKIM KAPTANLARINDAN BİRİNİ BU KADAR KOLAY HARCAMAMALI BENCEE |
VERİLEN 5 MİLYON $A ACIMIYORUM AMA KORAYIN GİTMESİNE COK ÜZÜLDÜM.Bİ TAKIM KAPTANLARINDAN BİRİNİ BU KADAR KOLAY HARCAYAMAZ!!! |
valla arkadaşlar tamam çok para verildi ama bence bu iş yapacak bir transfer biraz destek olalaım derim ben |
holoskonun transferi forvet hattını hareketlendirdi..! bence bu senenin tartışmasız şampiyonu büyük BEŞİKTAŞ ımızdır..! |
VALLA ŞAMPİYONLUK İÇİN DEFANS ALINMASI ŞART HATTA ÇOK İYİ BİR KALECİ BİLE ALINABİLİR |
SAVAŞA BİLEN BİR FUTBOLCU AMA BEŞİKTAŞTA İYİ BULAMADIM |
Bana göre süper bir transfer!!!! |
holosko iş yapacaktır bjk onu boboda olduğu gibi aldığının çok üstüne satabilir önemli olan pazarlamayı bilelim |
holosko yavaş yavaş alışıyor takıma zamanı gelecek.... ama çok para sayıldı bu kesin birşey |
YÜRÜ BE YAKIŞIKLI KİM TUTAR SENİ HADİ HADİ HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİ |
holosko çok iş yapacak inönüdeki ilk maçta heycanlıydı ama antep maçında daha ii olacaktır |
Holosko bence çokk ii bi konuma gelecek |
iyi iş yapıcak bu holosko bence..Takıma faydalı olur ancak egldiği gibi hmen takıma girip banko oynayacağı konusunda tedrginim... |
çok başarılı olacak |
Bence de çok pahalı ama E. Sağlam bu oyuncuya çok değer veriodu alınması bu acıdan ii besıktasın gol sıkıntısı vardı bunuda gıdermıs olduk en onemlısı Besıktasa uyum saglaması bunu da onu destekleyerek gıderecektır |
Beşiktaşımıza oldukça fayda sağlayacağını düşünüyorum... |
Holosko süper bence tam takim oyuncu hem gol attiyor hem assist yapiyor :-) |
Git gide alışıyor takıma.Bu akşamki maçta da,çok koştu,mücadele etti.Son golde,Ricardinho'ya "Al da at" dercesine bir pas attı ve golü attırdı.Bence,Holosko, Beşiktaş'ta golden çok asistleriyle ön plana çıkacak.. |
cok iyi oyuncu |
holosko çok başarılı olacak... |
müthiş bi transfer |
beşiktaş için en iisini yaptı inş. ileride gösterir kendisini kartal olarak!! |
gollerini bekliyoruz holosko |
iyi bir futbolcu ama çok pahalıya aldık bence ya büyük fayda ya büyük zarar elde ederiz umarım takıma büyük faydası dokunur |
korayı vermemiz kötü oldu ama holosko ii oldu...çünkü şu an nobre yi ateşlendiren holosko...onun sayesinde nobreyi kazandık... |
bn bu kaadar iyi olacagını sanmıyordum çok etkili bi de gol atsa |
YA ARKDASLARR HOLOSKO İ TRNSFERR GORMUYORMUSUN Z KARTALIM NASIL CANLANDII |
holoskoya laf yapan arkadaşlar holosko geldiktn snra bjkmiz gol atmaya başladı artık bjk 1 yerse 3 atıo 2 yerse 4 atıo.holosko gelmedn önce kaç defa 3-4 attık....hakkını verio paranın merk etmeyn |
BNced hakkını verioo .. Maşalllahhh :D |
yakında herkez anlayacak.. |
arkadaşlar ben şimdiye kadar izlediğim holoskodan müthiş keyif aldım. istikbali parlak gibi beşiktaşımızda :) |
valla holosko'nun koray'ın yerine geldii daa ii olduhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon14.gif |
gerçekten parası çok orası hata zaten burak formda değildi ama koray gibi bi futbolcu verilmemeliydi adam kadıköy kahramanı |
Beşiktaşımızın bu Futbolcuyu Kadrosuna Alarak Çok büyük iyilik yaptı Kendini Türk Futbolcuları Bu oyuncudan Çekindiği Önemli kalemlere Futbol yazarlarıda Dile getrmişlerdi İKİNCİ maçıcnda golle bulusan bu isim bizim için daha çok işler yapacak Vede yasşı çok müsait oldugu için yaralı bir transfer oldu |
Koray Ağar Ama Teknik Kapasitesi Olan Bir Futbolcu Ama HOLOSKO Hem Tekniği VEDE Genç Ayrıca Hızlı Bir Futbolcu |
ins besiktasımıza faydali olur bence verdigimiz parayı hakeden bir futbolcu ins beni yanıltmaz bu sene iki kupada besiktasımızın :) |
Sana verilen para sonuna kadar helal olsun:):) Harika... Dün akşam sahanınn en iyisiydi bence. Forza Holosko... |
Parasının hakkını veriyor beşiktaşımıza yakışan karakterde .İyiki geldi takımımza holosko |
süper oynadı gs maçında helal olsun |
arkadaslar ben manisada oturuyorum ve kombinemde war holosko kadar türkiyede geleceği parlak baska futbolcu tanımıyorum arda turandan bile daha parlak geleceği holoskoyu manisada juventus bile izledi |
Türkiye`de Saat: 06:00 . |