![]() |
http://www.filipholosko.eu/galeria/11/# Şampiyonluk kutlamalarında bittim bir kez daha :D Zapo-Sivok-Holosko müthiştiler. |
Evet, onlar muhteşem üçlü zaten..:)..Hele bide uçakta Sivok-Holo ikilisinin karşılıklı Kartal Gol Gooll Gooolll demesi vardı, 10 numaraydı valla... |
gerçekten holosko müthiş biri ... |
sözleşmesini uzatmak lazım bu sene şampiyonlar liginde patlama bekliyorum holoskodan tello,ernst,bobo ve sivokla gönderilmesini istemediğim en sağlam adamımız |
holosko gerçekten iyi bir oyuncu, önmzdeki yıllarda yurt dışına gder, ama çok büyük para alırz |
Şu an tartışmasız takımın en büyük yıldızıdır holosko.Kendi kendine bişeyler yapmayı becerebilen endenr futbolcualrdan.Stili ona yakın olan 1 futbolcu bile yok türkiye liginde.Umarım uzun seneler bizde olur... |
Fiyasko değil bu Holosko =) adamım yaf ;) |
filip'm takımdaki ikinci aşkım ve futbol oynamasıyla beni etkileyenlerden holosko hiç beklenmedik zamanlarda beklenmedik ataklar yapan bir futbolcu(bobo'm gibi) hem yakısıklı hemde iyi oynayan sayılı futbolculardan :) bence uzun süre kalmalı :) |
Alıntı:
harikasın! |
arkadaslar bu holosko niye ilk 11 oynamiyor niye 68 69 70.dakikalarda oyuna aliniyor cok merak ediyorum... lütfen bu isi bilen aydinlatsin besiktas askina?????? |
Türkiye`de Saat: 06:12 . |