![]() |
bu aralar cok ıı oynuo allah nazardan korusun ıns bole dewam eder tbrklr kaptan |
Vestel Manisaspor maçı sonrası Lig TV kameralarının karşısına geçen Kaptan İbrahim Üzülmez Nobre'nin Milli Takıma çağrılıp çağrılmayacağı yönündeki soruyu şöyle yanıtlatı: "Nobre’nin milli takıma çağrılması beni sevindirir. Nobre bunu hak ediyor.. Ancak Fatih Hoca’nın Nobre’yi milli takıma çağırıp çağırmadığını bilmiyorum…" Kaptan, farklı skoru ise devre arasındaki çalışmalara bağladı. Üzülmez şunları söyledi: "Devre arası kampında çok iyi hazırlandığımızı söylemiştim.. Uyum sorununu hallettik. Defansta bir eksikliğimiz vardı. Şimdi takım olarak hücum yapıyoruz, takım olarak defans yapıyoruz. Takım olarak bu performansımızın devam etmesi gerekiyor…" İbrahim Üzülmez maçta yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak da şöyle konuştu: "Bacağıma bir darbe geldi… İkinci yarıda ağrılarım daha da arttı. Buz koyduk üstüne yarın MR çektirip durumu göreceğiz… Gaziantep maçında inşallah sahada olurum.." İNANDIK KAZANDIK Maçın ardından konuşan defansın başarılı ismi Gökhan Zan farklı skoru disiplinli oynamaya bağladı... Gökhan şunları söyledi: "İyi bir maç oldu. Bizim takım inanmıştı. Konsantrasyonumuz üst düzeyde olduğunda iyi skor ve iyi futbol elde ediyoruz.. Ankaragücü maçının ardından Vestel Manisaspor’u hem ligde hem de bugün kupada yendik. Hocamızın verdiği taktiği disiplinle uyguladığımız, blokların arasını açmadığımız zaman başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu kaliteyi yakaladığımız sürece bu başarı devam edecektir.." |
Kendini bu snene inanılmaz geliştirdi.İnş hep bööle devam eder.Jübilesi izde olur ve bjk formasıyla onurlu bir şekilde futbolu bırakır. |
Kaptan yol gösterdi http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifGaziantepspor beraberliğiyle yıkılan Kaptan İbrahim Üzülmez teşhisi koydu: Kazanmak zorundaydık, puan kaybı bizi çok bozdu. Bize kalan Galatasaray derbisi dahil 5’te 5 yapmak... 06.02.2007 Ligin ikinci yarısı öncesinde her fırsatta ‘İlk 6 hafta puan kaybetmemeliyiz’ diyen Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, Gaziantep beraberliği sonrasında büyük üzüntü yaşadı. Başa döndüklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, “Galibiyet serisini sürdürmek istiyorduk. İkinci devre ilk 5 maçı kazanmamız halinde mutlu sona ulaşacağımızı biliyorduk ancak yeniden başa döndük. Büyük yara aldığımız bir gerçek. Puan kaybını aklımıza bile getirmiyorduk, başımıza geldi. Şimdi bize düşen, Galatasaray derbisi dahil, önümüzdeki 6 maçtan da galibiyetle ayrılmak ve ikinci yarıya yeniden başlamak” dedi. |
ibrahime bu sene neler oldu anlamış değilim... adam acaip soğuk kanlı kendine güvenen bi futbolcu oldu bi anda.. çok iyi oynuyor.. |
helal oslun deli iboya bu sene harika oynuyor |
deli ibrahm yaww ....Son zamanlarda geliştrdi kendinii....Sol ayağını geçtim sağ ayağıyla orta yapmaya bile başladı artıkkk...:D |
evet bu sezon beni bile sasirti helal sana be ibo kim tutar seni |
delinho :D |
Kaptan’dan uyarması... http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ın çıkışında büyük pay sahibi olan İbrahim Üzülmez arkadaşlarının dikkatini çekti: İstikrarlı olmamız gerek. 12.02.2007 Dikkatli olalım’ Denizlispor zaferiyle zirveye bir adım daha yaklaşan Beşiktaş’ta kaptan İbrahim Üzülmez temkinli... Artık galibiyetlere fazla sevinemediklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, “Bir türlü istikrarlı olamadık. Tüm sıkıntımız düzgün bir çizgi yakalayamamak. Ancak şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin de iniş ve çıkışlar yaşaması zirve yarışını ilginç bir noktaya getirdi. Dönüp oynadığımız maçlara baktığımızda farklı önde olmamız gerektiğini görüyorum” dedi. İzin yaptılar ‘Şampiyonluk hakkında konuşmak için erken’ diyen Kaptan, “Bizim için önümüzdeki 5 maç çok önemli. Eğer 5 karşılaşmadan 15 puanla ayrılırsak önümüzü açarız. Önemli olan, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ne yaptığı değil, bizim maçlarımızı kayıpsız geçmemiz. Bu yüzden herkesin dikkatli olması şart” yorumunu yaptı. Dünü izinli olarak geçiren Kartal, Konyaspor maçı hazırlıklarına sabah yapacağı tek çalışmayla başlayacak. |
kaptan süper,böyle devam |
10 bin $ çok 13 Şubat 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2876014.jpgBeşiktaş Kaptanı, yönetimin Denizlispor galibiyeti nedeniyle verdiği 5 bin doları az bulan arkadaşlarına "Lig şampiyonu olalım, hakkımızı o zaman alalım" dedi. BEŞİKTAŞ’ın dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesi, kulübün mali işlerinden sorumlu asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu ile futbolcular arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Soğancıoğlu, yönetim kurulunun Denizlispor maçının galibiyet primini 5’er bin dolar olarak belirlediğini açıklayıp, bu paraların en kısa sürede banka hesaplarına yatacağını bildirdi. Brezilyalılar başta olmak üzere birçok futbolcu, "Sayın asbaşkanım, 5 bin dolar az, 10 bin dolar istiyoruz" diyerek, prime zam yapılmasını talep ettiler. Soğancıoğlu cevap vermek üzere iken araya giren takım kaptanı İbrahim Üzülmez, zam isteyen arkadaşlarına karşı çıkarak şöyle dedi: "Denizlispor maçına 5 bin dolar prim yeter. Böyle sıradan bir maça 10 bin dolar istersek, derbiler için ne isteyeceğiz. Unutmayın ki, biz Beşiktaş camiasına şampiyonluk ve kupa borçluyuz. Sezon sonunu bekleyelim ve lig şampiyonu olduğumuzda hakkımız olan parayı fazlasıyla talep edelim ve alalım." İbrahim Üzülmez’in bu sözleri üzerine diğer futbolcular zam talebinden vazgeçtiler. |
İbrahim Üzülmez İşte Bosuna Deli Demiyoruz... Seviyoruz Seni İbooooo |
İbrahim Üzülmez gribal enfeksiyona yakalandı.. Beşiktaş, Konyaspor ile 16 Şubat Cuma günü oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Çalışmaya gribal enfeksiyona yakalanan İbrahim Üzülmez, sol üst adalesinde ağrıları bulunan Gökhan Zan katılmadı.. |
tam bir beşiktaş kaptanı gibi oynuyoooo gercekten takımı taşıyabiliyor.. |
son maclar iyi oynuyo insallah böyle devam eder |
o kaptanımız bizim o olmassa bu takım bu kdr ii oynayamaz.. |
bizim maç seyrettiğimiz yerde orta yapamadığı için rüştü abi diye biri pıt pıt ibo lakabını takmıştı ama şu an maşllahı var nazar değmesin |
iste ibrahim üzülmez bu |
Kaptan yorgan-döşek Son haftaların başarılı futbolcusu İbrahim Üzülmez gribal enfeksiyona yakalandı. Bir an önce toparlanması için tecrübeli oyuncuya 2 şişe serum verdi. Konya'ya götürülecek olan İbrahim Üzülmez'in fedakârlık yapıp oynaması bekleniyor. Dün takımla çalışmayan İbrahim dinlendirildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN .. |
Bu söyleyeceğim espri olarak algılarsanız sevinirim. Kaptan`ın bu sene yaptığı ortaların isabet oranının yüksek olmasındaki sır perdesi aralandı. Beşiktaş`ımızın Brezilyalı oyuncusu Ricardinho antrenman sonrası Kaptan`ına 1 saati 50$ dan ders veriyormuş. aslı yoktur. |
http://www.fotomac.com.tr/2007/02/16...287B7D3B1b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifFedakâr Üzülmez GRİBAL enfeksiyon nedeniyle son iki günde 3 serum yiyen ve halsiz düşen İbrahim Üzülmez, kendi isteğiyle maç kadrosuna alındı. Kaptan, "Oynasam da oynamasam da Konya'da takımımın yanında olmalıyım" derken, doktorların İbrahim Üzülmez'i maça yetiştirecekleri öğrenildi. |
''Kendimize olan güvenimiz geri geldi" Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, sezon başında uyum sorunu yaşamalarına karşın bu sıkıntının ortadan kalktığını belirterek, ''Kendimize olan güvenimiz geri geldi. Bütün bunların neticesinde ise ikinci yarıda özlenen Beşiktaş'ı izletmeye başladık" dedi.. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesindeki, ''Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü'' bölümünün konuğu olan İbrahim Üzülmez, özellikle iyi geçen devre arası kampında inançlarını geri kazandıklarını belirterek, ''Kendimize olan güvenimiz geri geldi. Bütün bunların neticesinde ise ikinci yarıda özlenen Beşiktaş'ı izletmeye başladık. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için bu çıkışın devam etmesi gerekiyor'' dedi. Sezon başında yaşadıkları en büyük sıkıntının uyum sorunu olduğuna değinen İbrahim Üzülmez, şunları söyledi: ''Biz çok iyi bir takımız. Fakat uyum sorunu futbolun en büyük hastalıklarından bir tanesi. Biz ilk yarıda bunun sancılarını çok çektik ama şu anda gördüğünüz gibi ilk yarıdakinden eser kalmadı. Şimdi herkes birbirini çok daha iyi tanıyor. Dolayısıyla ilk yarıdaki kötü görüntü ortada yok. Ben uyum sorununun tam anlamı ile ortadan kalktığını düşünüyorum. Daha iyi futbol oynuyoruz. Maçlara daha rahat çıkıp daha rahat puan kazanıyoruz. Taraftarlarımız ile camiamızın da bize olan desteği ve güveni arttı. Şu anda herkesin moral motivasyonu üst seviyede. Bunların karşılığını almak istiyoruz. Ama önümüzde çok kritik 3 maç var. Konyaspor, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarına da üst seviyede moralle çıkmamız gerekiyor. Eğer şampiyonluk yarışında biz de varız diyorsak bu maçları kazanmamız lazım. Her maçı çok ciddiye almamız lazım. Her maçı final olarak görmeliyiz. Eğer şampiyon olmak istiyorsak bu mantalite ile mücadele etmeliyiz.'' ''ŞAMPİYONLUKTA BİR TAKIM FAVORİ OLMAZ'' İbrahim Üzülmez, ilk yarı sonunda herkesin Fenerbahçe'yi şampiyon olarak gösterdiğini belirterek, ''Kimse şampiyonlukta bir takımı favori gösteremez. 3 puanlı sistemde her zaman her şey olabilir. Neyin ne olacağı belli olmaz. Nitekim Fenerbahçe'nin puan kayıpları bizi ön plana çıkardı. Ben ilerleyen haftalarda puan kayıplarının devam edeceğini düşünüyorum. En az puan kaybeden ipi göğüsler. Umarım en az puan kaybeden takım da biz oluruz'' ifadesini kullandı. Ayrıca, kendisine takılan, ''Deli İbrahim'' lakabının nasıl oluştuğuyla ilgili de, ''Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum, sahada ısınıyoruz. Bir anda tribünler 'Deli İbrahim' diye bağırmaya başladı. İlk söylediklerinde ben anlamadım. Bir baktım herkes gel gel diye işaret yapıyor. O anda kıramıyorsunuz tabi. Bir kere gittim, gidiş o gidiş. 'Deli' olarak kaldık. Bu lakap beni rahatsız etmiyor. Sonuçta ben bunun iyi niyetle yapıldığını biliyorum'' dedi. |
bu sene karıyerının en ıı senesını yasıo ustune bısıler koyuo dewamlı ama ben barca macını tek gecerım |
ben kaptana sezon başında falan çok kızıyodum ama şimdi gayet başarılı böle oynasın 5 sene daha kaptanımız oslun |
kaptanlığın gerektirdiği herşeyi yapıyor |
kaptansin bisey demiyon yüreginle oyniyon tamam ama lütfen futbol oyna bügün pek örnek verici bir mac sergilemedin ilk goldeki o inanilmaz hata yapmasaydin belki yenmis olabilirdik |
Yaktın Takımı Yaktın... Bu Aksam Biz Senimi İzledik Yoksa Düblörünü Falanmı Çıkarttın Maça Naptın... |
o da iyi değildi bugün |
cok sinirliydi yenilgiyi hazmedemedi takım arkadaşlarının coguna bagırdı bugunkü konya macında.. |
bir beşiktaş oyuncusunn bööle önmli maçlarda bu hatayı yapmaya hakkı(yoktur) |
ben hayatımda bu kadar saçma bi hata görmedim bırak topu runjenin kucağına ne uğraşıyosun yaa |
Telafi edeceğiz İkinci yarıya, V.Manisa galibiyetiyle başlayan ve ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Beşiktaş’ta Konya mağlubiyeti moralleri bozdu. Bir hafta önce şampiyonluk şarkıları söyleyen siyah-beyazlı futbolcuların alınan mağlubiyet sonrası ağzını bıçak açmıyor. Teknik Direktör Jean Tigana, sezon sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini ancak Beşiktaş'ın şampiyonluğa uzak olduğu itirafını yaptı. Kaptan İbrahim Üzülmez ise, "Konya maçını telafi edebiliriz. Ama F.Bahçe ve G.Saray kalan haftalarda puan kaybetmedikten sonra işimiz zor. Biz sonuna kadar mücadele edip rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz, başka çerimiz yok" şeklinde konuştu. |
Ulen İbo yaktın bu maçta bizi |
Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez, sezon başından bu yana kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara "En azından bir kupa alacağız" sözü verdi. Dün akşam Zaman gazetesinin düzenlediği 2006'ya damgasını vuran başarılı isimler ödül töreninde yılın futbolcusu seçilen İbrahim Üzülmez, "Türkiye Kupası bizim olacak. Şampiyonluk http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D için de sonuna dek savaşacağız" dedi. |
İbrahim Üzülmez'e Büyük Onur Zaman Gazetesi'nin düzenlediği '17. Zaman Yılın Sporcusu Ödül Töreni', Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Spor, siyaset ve sanat dünyasından geniş bir davetli topluluğunun katıldığı ödül törenine, onur konuğu olarak da UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Milli Takımlar Baş Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Sepp Piontek ile Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp katıldı. Zaman Gazetesi okurlarının oylarıyla 2006 yılında 5 ayrı kategoride ödüle layık görülen isimler ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Gecede ödüle layık görülen isimler şöyle: Yılın Sporcusu: İbrahim Kutluay, Neslihan Demir, Hasibe Erkoç Yılın Spor Adamı: Özhan Canaydın, Mahmut Demir Yılın Teknik Direktörü: Eric Gerets, Bogdan Tanjevic, Ertuğrul Sağlam Yılın Futbolcusu: İbrahim Üzülmez, Gökhan Ünal, Hakan Şükür. |
Deli İBO kaptanımız bu sene herşeyin en iisini haketti bence son maçta yaptığı hatayı da affettirecektir bir hata yüzünden bu kadar üzerine gitmek yanlış olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
YAKISIR KAPTANIMIZA yilin futbolcusu |
Türkiye`de Saat: 21:46 . |