![]() |
delı ıbrahım bu takımda kalması lazm hep gnclerden olmaz bır buyuk olması lazm hmde ıyı oynuyor... |
Elinden geldiğinin en iyisi yaptığından, mücadelesinden kimsenin şüphesi yok ama artık olmuyor:) Bence bu takımda yeri yok İbo' nun emekli olmayı düşünsün mümkünse. Hakan Şükür gibi başımıza kalmaz inşallah:) |
İbo'nun bu takımda oynaması gercekten mucize yaa..Yter artık iboo gitt gitt gitt... |
iboya haksılık yapılmamalı takımda beşiktaş için elinden gelenin en fazlasını yapan bi adamı bu kadar kolay silmekk çok yanlış tmm haklısınız performansı düştü ama iboya takımdan yllama gibi bi haksılık yapılmamamlı!! |
takımın en istikrarlısı ötesi war mı bu dewirde çok iii topcu alabilirsin ama hem kaliteli hem çok istikrarlı topcu alamassın |
adamım yaa beşiktaş için çok şey ifade ediyo kendisi.. ki öle olması lazım |
ibrahım uzulmeze sınır oluyorummmmmmmmmmmm:motz: |
Yerine daha taze daha iyisini bulabiliyorsan al. Paran yeterse tabii... |
iyidir ibo iyi . Beşiktaşımıza böyle ateşli deliler lazım. |
çok severdim ama artık hataları çoğalıyo |
carlos üzülmez için türkiyedeki en ii sol bek dedi katılıyorum |
bence ibrahim uzulmez cok dandik bir futbolcu cok zayif kaliyor sezon sonunda bu oyuncuyu gondermemiz lazim hemde besiktasin kaptani yaziklar olsun bana katilmayanlar antep macindaki yedigimiz golu izlesin ayrica sezon sonuna kadar bu adam bizi daha coook yakacak |
tamam bu zamanna kadar iyi oynamış bu kadar emeği geçmiş olabilir ama yavaş yavaş zamanının dolduğuna inanıyorum yerine sezon sonuna doğru iyi bir transfer şart |
öl artık ya kalp krizi falan geçir biktim senden her maçta mutlaka senın b_kuna gol yıyıyoruz |
bence miladını doldurmuş zirveden düşmeden tepede bırakmak lazım:) bn iboyu çok seviyorum |
bence de gonderılmelı artık...gs bile ergüne fln yol verdı bız de gondereblirz |
ibrahim toraman ve üzülmez gol atan rakiplernn sürekli arkasında kalmak zorunlar mı?bunları hocaları ya da kendileri farketmiyorlar mı?ayrıca bu oyuncular hakeme deil topa hırçın olsunlar.zira bu BEŞİKTAŞIMIZA zarar veriyor. |
çok hata yapıyor. büyük takım oyuncusu değil bence. hele hele kaptanlık onun işi değil. kaptan böyle oynarsa .... |
Beşiktaşa ciddi anlamda senelerini vermiş bir oyuncu.Ama artık emekliyemi ayrılsa diyorum bi yandan.Ne kadar istekli olarak oynasa da artık görüyoruz ki bişeyler olmuyo yani :// |
Ya ben bu adamın birde orta açtığını görsem gam yemeyecem ya fenerden ümit özat gitti bayram ettiler bu admda bizden gitse bayram edecez ya ne zamn gider am bilme !!! |
şu deli ibo nun sadece bir gs maçında çok güzel oynadığını hatırlıyorum onda da gol atmıştı ve yenmiştik :) |
Alıntı:
üzülmez ibrahim bu takımın kaptanı olmamalı..sahada futbolculuğu çok kötü ayrıca saha dışında iki lafı bir araya getirip anlamlı bir açıklama yapamıyor umarım sezon sonu jübile yapar daha fazla yıpratmaz kendini |
ibrahim üzülmez yıllarca beşiktaşımıza hizmet etmiş canını dişine takmış yüregiyle mücadele etmiş etmeye de devam ediyor.ispanyanın en iyi sol kanat oyuncusu bosquenin torpillisi olmasına rağmen üzülmezi kesemedi yıllarca kaç teknik adam degiştirdi ibrahim üzülmez yedek kalmadı.isabetli orta konusuna gelince 100.yıldaki maçları izleyin nasıl ortalar açıyor görürsünüz.dünyanın güya en iyi sol kanat oyuncusu diye febe tarafından transfer edilen carlos sene başından şimdiye kadar kaç isabetli orta yapmış?üzülmeze haksızlık etmeyelim.adam gol başı para dagıtıyor hangi kaptan böyle fedakarlık yapıyor.kabul ediyorum bir kanat oyuncusu için ortaları pek iyi degil ama üzülmez beşiktaşımız için elinden ne geliyorsa en iyisini verdi vermeye devam ediyor böyle bir futbolcuyu kapının önüne koymak takımda görmek istemiyorum demek büyük haksızlık olur.üzülmeze vefasızlık yapılmamalı. |
ibrahim abimiz çok özel bir oyuncu acayip çok seviyorum ama gazetelerden duğduğu habr beni üzdü açıkçası Ertuğrul Sağlam eski takım arkadaşıolduğundan bazen sözünü dinlemiyormuş üzldüm ben bu habere |
Merhaba arkadaslar, SOZLERIM FUTBOLDAN ANLAYAN BESIKTASLI TAKIMDASLARIM!!! Maalesef sampiyonluk yolunda en onemli macimizi yani bir derbiyi kaybettik... bunun nedeni ne hakem yunus yildirimdir ne Ertugrul Saglam ne Besiktasli taraftarlar ne de Besiktasli futbolcular. Suclu bellidir yonetim!!!! beni elestirmenize ragmen tekrar soyluyorum Ibrahim uzulmez futboldan birsey bildigi yok bu adam torpilli oynuyor yemin ediyorum her macta sinir ediyor beni ve kesin olarak sunu soyleyebilirim bu adam belcika amator kume ye gelsin yemin ediyorum almazlar. Iyi niyetliymis de falan filan yok oyle kapasitesi cok kisitli bu kadar!!!! Sen buyuk besiktasin kaptanligina bu tur kerizler koyarsan olacagi bu!!! bende bu kadar ibrahim uzulmez bizi fazla uzme ****** git artik!!!! |
Sadece koşuyordu yaşı ilerledi artık onuda yapamıyor...Beşiktaş takımında yeri yok. Emeklerine saygılıyız ama artık gitsin!!! |
Alıntı:
BEN SADCE GULUYORUMMMM USTA SEN IBODANMI BAHSEDIYOSUN YAAAA IBO NEYMIS DE HABERIMIZ YOKMUS BIZ BASKA FULBOLCU SEYREIYOZ SANIRIM O ADAM KOCAMAN BIR SIFIRRRRRRRRR |
Alıntı:
KATILIYORUMM SONUNA KADARRRRRRRR |
İbrahim Üzülmez Gibi " Amele " Bi Futbolcumuz Olduğu İçin Gururluyum. Amele Dememden Kastım Beşiktaşın Yükünü Çekmesi. Adam Ne Para Ne Pul Aşığı. Sadece Beşiktaş Aşığı. Bunu Gerçekten Eleştirisiz Bakan Gözler Görebilir. Tamam Kötüsü İyisi Eleştirilir. Arkadaşın Birisi Futboldan Bildiği Yok DiyOr. Peki Soruyorum Tayfur Havutçu Çok Mu Anlıyordu ?! Eleştiri Yapalım Ama Ağır Tahriklerinizi Öz Futbolcularımıza Yapmayalım! 5 Senede 40 ı Aşkın Futbolcu ALıp Satan Yönetime Yapalım! Tüp Parasıyla Yürümez Bu İşler Demirören Yandaşları! İbrahim Üzülmez Kadar Vefakar Efendi Bir İnsan Olsanız Bari! |
Alıntı:
aynen |
Alıntı:
|
Takıma çok faydası oldu bence ama artık kendisi de farkında ki zaten güzel olan da bu jübile zamanı geldi.Umarız bundan sonraki hayatında bjk'ye faydası başka türlü olur. |
Deli ibo bence çok ilginç bir futbolcu çünkü özellikleri çok fazla çelişiyor.Teknik değil fakat adam eksiltebiliyor,Hızlı fakat adam kaçırabiliyor,iyi bindiriyor fakat orta açamıyor,yaşlı fakat mücadeleci... Ne kadar saç baş yoldursa da galatasaraya attığı gol ve bize yaşattığı şampiyonluk unutulmaz. |
hahahahhaa ah ulan ibrahim uzulmez ne adamsin be!!! tamam besiktas a asiksin duygusal tavirlarinla bos kagida imzayi basarsin (millet desinki helal olsun su ibrahim uzulmez e) lan millet ibrahim uzulmez adam gibi adam der durust der... genclerbirligi oftasspor macinda topun onlarin oldugunu bile bile sahtekarlik yapip hakeme yalan soyluyorsun bide yamulmus suratinla guluyorsun yaziklar olsun ulan sokakta gorsem bogarim seni!!!! sinir küpü ettin bizi!!!! |
eeee artık jibüle yapması şart bitti artık soldan gelen her atakta yarısını alıyo içeri artık tadında kalmalı http://i55.photobucket.com/albums/g1..._bjk_forum.png |
walla bilemiyorum??bu sezon isabetli bi ortası yok...karın kası yapıyorum top ibo dayken... |
yha boş boş koşuyo sol beke tello yu çekse sol kanata bi adam transfer etsek bide sağa serdar ın yerine yattara alın size kadro sal sol rakip takımı bunaltarak her maçımızı alırız holsoko ,bobo ,delgado,tello,cisse,yattra, defansı değiştirmemiz lazım komple bu takım adam olur !! ltfn yönetim |
bu sevdadan vazgeçmezsen allah belanı versin |
Alıntı:
|
sayın üzülmez lütfen artık Beşiktaşı bırak bizi daha fazla üzme |
Türkiye`de Saat: 03:47 . |