![]() |
ömrümü alsın onun ömrüne eklesinn..sevmek ne demek...ah ulan ahhhh |
nerdesin pascal nouma çok özledik seni:bawling: |
o bir efsaneydi arkadaşlar katılıyorum fotoğrafını ekledim buyrun ama futbolu bıraktı katılıyorum sizlere bir jübile yapmalı aslında |
Alıntı:
biz istedikten sonra hayli hayli olurr |
alayına isyan inadına her zaman BEŞİKTAŞ.... |
Kessinlikle cok osledikkkk . Beşiktaş ruhu , Beşiktaş isyanı ... herşey vardı onda.... Ne yapılacaksa varım jübile yapması için... |
bence nobredede pascal kadar olmasada o ruh o hırs var |
nouma jübileyi beşiktaş yapmalı |
nouma ya selam |
evet pascal çok ayrı bir futbolcuydu bizim için jübile yapılması lazım |
Alıntı:
|
sıvok gonderılmelı dıyolardı bazıları ee o zaman hepımızın sevdıgı pascalı nıye sevıyoruz |
|
Alıntı:
Arkadaşlar,Beşiktaşta bir çözülme ,bir erozyon olduğu gerçek ama bu sadece yönetim ya da takımı içermiyor..taraftarı da içeriyor.. Pascal a gelince..son 20 yılda avrupa futboluna gelmiş en iyi 2-3 santrofordan biri olan bu ruh hastasını ben hiç bir zaman sevmedim..Sahaya girdikten 5 dk. sonra rakibine kafa atan,en kritik maçlarda sahada kalamayan,Avrupa maçlarında içinde olmadığı bir pozisyon sonrası rakibe yumruk atıp 5 maç ceza alan,takımına hiçbir efektif katkı sağlamayan ,profosyonellikten uzak ruh hastası bir adamı sevmem de mümkün değil..Amigo olsun diyenlere de bir çift lafım var..Ben 25 yıl o trübünlerde oturdum..Son temsilcisi ;"Optik Başkan" olan gelmiş geçmiş nice insan sevgisiyle tutuşan trübün liderine ayıp ediyorsunuz.. Neymiş,Avrupa parlementosunun önünde soyunurmuş..Yok yaa..neden soyunmamış peki..Bırakın bu işleri kardeşim..böyle ruh hastalarını Beşiktaşa musallat etmeyin..çok seviyorsanız gidin dergahına,elini ayağını öpün..Ama Benim Beşiktaşım bu tipleri yüceltmeyecek kadar büyüktür.. |
pascal oliwer nouma çok özledik yha bjk tw de klibine rastlydm bazen her defasında gözlerim doluyo bi insan bu kadar bu ruhu benimser yha |
:) insan sevdigi için gozleri dolar demekki seviosun herkes sevio ama kimse takim için neyin ii neyin kotu olcagini bilmio herkes dioki su gitsin bu gitsin gitsin gelsin ne fark eder takim bu degilmi oyuncu gitcek gelcek kavga etcek kotu soz etcek bu etcek su etcek takim bu zorluk cekeciz normal bisi. bizde her guc olsa kim cikar karsimiza?? kimse cikmaz.. ee o zaman neye yarar takim olmak mac oynamak iste bu varya cozulmez bir olay cozulmedikce hosumuza gidio ve oyun iste buna yarioo |
Pascal Nouma besiktas senin gibi oyuncuyu nerden bulur. |
pascal pascal pascal nouma nouma nouma pascal nouma 21 numaralı formasıyla pascaaaal noumaaa |
Alıntı:
|
kim ne derse desin onun yerini kimse tutamaz kimseyi sevmedi bu taraftar onu sevdiği kdar |
Inonude Sonun Kadar Pascal tezahurati yapalim buyuk adam pascal !!! |
pascaL'm yhoq senin qißy cesur yürek.. :( |
|
Nouma'yı futbolcu olarak olmasada bir şekilde beşiktaşda görmek istiyorz... |
ah pascal ah. gelmedi senin gibisi.o ruhu senden başka kimsede göremedik. |
şuanqi taqımda pascal gibi 3 adam olsa farklı beşiktaşımm olurdu :D çarşının hırçın çoçuqu :D çarşının sempatik çoçuqu :D |
Bize fiziği yanlış öğrettiler İnsansesi uçak sesini bastıramaz dediler Onlar İNÖNÜYÜ görmediler... Bİze Hayat Bilgisini yanlış öğrettiler Yerlİ Malı, Yurdum Malı kullan dediler Onlar Pascal Nouma'yı görmediler... Bİze Matematiği yanlış öğrettiler Kale direklerinin açısı 90 derecedir dediler Sergen'in Firikiklerinde 95 derece olduğunu görmediler... Bİze müziği yanlış öğrettiler En zor olanı çok sesli korodur dediler Onlar 35.000 KARTALI aynı anda görmediler... Bİze Edebiyatı yanlış öğrettiler En güzel eserler aruzla yazılır dediler Onlar çarşının marşlarını dinlemediler... Bİze efsane aşkları yanlış öğrettiler Kerem'le Aslı, Ferhat'la Şirin dediler Onlar BEŞİKTAŞIN aşkını hiç tatmadılar... Bİze Bİr Tek Şeyİ DoĞru ÖĞrettİler En BÜyÜk BeŞİktaŞ, BaŞka BÜyÜk Yok Dedİler |
fransa'da doğdu.. beşiktaşlı oldu.. helal olsun sana.. PASCAL NOUMA... pascal nouma efsane sn beşiktaşa gel artık nlur fener seni özledi eee nede olsa fener zenci sever:D EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ |
|
Bize Oynamayi Yanlis Ögrettiler , Cünkü Onlar "Pascal" 'la Disko 'ya gitmediler.. |
Pascal Ya Sölicek Söz Bulamıyorum Valla 1 NumarayDı O Adam Kök Söktürüyodu Herkese :( |
PasCal nouMaa Mı aH aHH o aDamm beŞiktaŞın teK waRisiyDii o waRken ne qüZeLDi :D teşKi qeRi qeLSe |
gercek beşiktaşlı nouma qibilerine denir;) |
nie yerleşmiyo türkiyeye ya gelsin her hafta inönüye.. |
Keşke o hareketi yapmasaydı :( |
unutulmazzzzzz |
Adam yabanci olmasina ragmen en az bizim kadar Besiktasliydi!! Yemin ediyorum takimda Pascal ruhundan 5 futbolcu olsa her sene sampiyon oluruz.. Yaptigi hareketleride Besiktas sevgisinden yapiyordu. Yabanci oldugundan kendi ulkesinde normal karsilanan seyleri burada yaptigi icin kovuldu. Su iki olayi unutamam: Hasan Sas: Ali Eren git su pascala soyle adam gibi oynasin.. Ali Eren: Erkeksen git sen soyle dozer gibi ezer gecer valla. Diger olay: Bir GS-BJK derbisinde 2 GSli oyuncuya tekme atmisti ve kirmizi kart yemisti. Mactan sonraki aciklamasinda: Eger o kirmizi karti yemeseydim kendi takim arkadaslarima saldiracaktim. Cunku okadarda ruhsuz oynanmazki !! OZLEDIM be PASCAL seni :( Gozlerim yasardi valla ya :( |
Bence birgun Besiktas teknik kadrosunda yer alacak biri, gercek Besiktasli. |
offffffff pascal offfffffff |
Nerelerdesin be Pascal ! |
Türkiye`de Saat: 19:13 . |