![]() |
bu takımı ondan başka kımse bu kadr sevmedi ... baska soze gerek varmı ?? |
çok yazık oldu ya çook :/ |
gerçekten çok tatlıydı yaa.. her zaman özlenecek birisi:(( |
geri dön ulan |
canımızsın pascallll son reklam filmi muhteşem zaten:):):):) |
pascalı unutmadık içimizde türkiyede unutmamış ki reklamlarda oynatıp biraz da olsa özlemlerimize hayat veriyo |
noumaya beşiktaştan jübileeeee |
pascal pascal pascal nouma.. nouma nouma pascal nouma. pascal pascal pascal nouma.. nouma nouma pascal nouma |
Nouma Bilmiyorum ya ben o adamı gerçekten çok sevdim O da bizi sevdi. Yok böyle bir sevgi... Ben şu ana kadar beşiktaşıma gelmiş geçmiş en sevdiğim oyuncu PASCAL NOUMA http://img156.imagevenue.com/loc724/..._122_724lo.jpg |
Bir Pascal Nouma+İlhan Mansız+Daniel Amokachi+Nihat Türkiye değil dünyayı sarsarlar şimdiki forvetlere ise taş çıkarırlar... |
:puke:gerçekten çok özledik kaç senedir onun gibi bi futbolcu gelmedi |
ben 17 yaşındayım ve bundan önceki bjk kadrolarında en çok sevdiğim 2 oyuncu vardır bu isimler PASCAL NOUMA ve İLHAN MANSIZ çok özledik sizleri be |
nouma bambaskaaa yaa onun hakkinda ne desem az! cok özledik be abi.. |
Acaba dünyada herhangi bir kulüpte bir futbolcu böylesine sevilmiş midir? Hayır ben buna inanmıyorum. Nouma o kesinlikle efsane bizim için. Her takım kıskandı bu sevgiyi, her takım kıskandı böylesine bir futbolcuya sahip olamadığı için. Ne mutlu bize ve Pascala böylesine bir sevgimiz olduğu için |
nouma uçabilen fransız müthiş goller çaba sarfetme korkusuzluk delilik herşey onda nouma kalbimizdesin unutma tanıdığım en mert en iyi een kral futbolcular listesinde birinci sırayı verebilirim hatırlarmsınız türkiye o olay dan sona dönünce ilk sözü ne olmuştu sözleşme nerde diye hala aklımda unutmadık seni unutmıcaz |
HEPİMİZ ZENCİYİZ..! Çok özLedik nouma çok.. UnutuLmaz Efsanemizsin.! |
Beşiktaşa gelmiş geçmiş en yürekli en iyi oyunculardan biri |
o leeds maçında leeds li futbolcuya attığı tokat hala gözümün önüne gelio:D çok özledik lan seni:) |
Pascalı Beşiktaştan koparanlar Beşiktaş düşmanıdır. |
özelikle ilk geldiği sezon oynadığı futbol ve attığı goller hala aklımda. izlediğim en ii golcülerden birisiydi. ikinci gelişinde futbolundan çok yaptığı olaylarla gündeme geldi. onu beşiktaş formasıyla sahalarda görmek bile büyük keyifti. her zaman aklımızda ve kalbimizde |
kalbimizdesin ulannn hic cikmayacaksinnn... |
|
fransa'da doğdu.. beşiktaşlı oldu.. helal olsun sana.. PASCAL NOUMA... |
İyi forumlar |
gittiğinde ağladım her ismini gördüğümde yine gözlerim doluyor ölürüm pascal için :( |
koçum benim, gerçek beşiktaşlıydı kendisi. ne demeye attılar herifi hala anlayabilmiş değilim. |
nouma sadece bir efsane olmakla değil adam resmen geldiğinde beşiktaşın hayatını değiştirdi. hatırlarmısınız cska moskova maçındaki gölü |
varya şu an takımda olsa kesin bobo tello dayaktan ölürdü :D:D |
nouma ve ilhan mansizi ömrüm boyu hic unutmayacagim ikiside besiktas icin canlarini verirlerdi ama ikiside kovuldu Allah onlari takimdan kovanlarin cezasini verin.....onlarin ruhu su anki 11 den daha cok is yapar eminim |
çok özledik çok |
beşiktaşı seviyor bize öyle adam lazım |
hepimiz zenciyiz |
şu an takımda olsaydı; nobre'den daha fazla yararı dokunurdu. |
Nouma ! Baba ! |
Alıntı:
|
Nouma'nın twitter'daki hesabını bileniniz var mı? Artık gerçek Nouma sanal alemde .. :) |
fransada doğdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascal nouma............................... |
Pascal Nouma Oynadığı dönemde Beşiktaş'lılar için fenomen haline gelen,taraftarın sevgilisi. İçindeki Beşiktaş ve Türkiye sevgisi onu ülkemize yerleşmeye kadar götürdü. Onun adı Pascal Nouma ! |
Türkiye`de Saat: 09:48 . |