![]() |
yüreğiyle hırsıyla ve top tekniiyle takıma en faydalı futbolculardan biri.gol atıp atmaması hiç önmli deil.takıma sağladıı katkıyı görmemek mümkün deil.zira o çıktıktan sonra rakip tek kale oynamaa başlıyor |
Bence inanarak oynayan bi oyuncu.Gerçekten Bjk adına iyi bi futbolcu olduğunu düşünüyorum.Ayrıca maça başlarken bu kadar dua eden biride gerçekten görmedim :) Harika bi insan bence :) |
bu adamın gayse'yle ne derdi var ben anlamıyorm ahahahah bi takıma bu kadar zumedilir mi ya :D bu formunla BOBO seni nasıl kesicek hiç biliyorum.. |
holosko nun gelmesiyle kendini buldu; bobo nun işi zor bundan sonra tabi kazanan yine büyük beşiktaş |
Dün yine yüreğiyle mücadele etti.Artık eski fbli diye adamı eleştirmeyelim bence.Daha ne yapması lazım yani beşiktaşlı olması için.Fenere attı golünü,gs'a attı golünü.Eee daha ne.Uğraşmayalım artık bu adamla.Bunun gibisi türkiyede yok,bunu kabul edelim.Varsada görüyoruz işte; g.ünallara,mehmet yıldızlara kaç milyon eurolar istediklerini.Elimizdekilerin kıymetini bilelim biraz... |
Alıntı:
NOKTA...:congrats::congrats::congrats: |
formsının hakkını werio |
Yüreğiyle oynayan ender oyunculardan. Sadece Beşiktaş için değil Türkiye ligi için önemli bir golcü |
nobre nobre nobre nobre :D hem pres yapıyor hem gol atıyor başka ne istenebilirki |
yüreğiyle oynuyor. helal olsun. böyle devam eder inş. birde galiba gese düşmanı:biggrin::biggrin: |
Türkiye`de Saat: 09:53 . |