![]() |
Mert Nobre |
Nobre'ye 2 gün tedavi !.. Beşiktaş, Gaziantepspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına başlarken, Fortis Türkiye Kupası'nda oynanan Vestel Manisaspor maçında sakatlanarak oyunu yarıda bırakan Mert Nobre'nin bel 5. omurunda zedelenme olduğu ve 2 gün tedavi edileceği öğrenildi.. Vestel Manisapor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular koşu yapmakla yetindi. Diğer futbolcular ise teknik direktör Jean Tigana yönetiminde pas ve şut çalışması yaptılar. Bugün yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Fahri, Kleberson ve Ali Güneş katılmadı. Ayrıca dün akşam oynanan karşılaşmada sağ tarak kemiğine darbe alan İbrahim Üzülmez'de çalışmada yer almadı. Üzülmez'in ciddi bir sorununun olmadığı ve yarın takımla birlikte antrenmana katılacağı öğrenildi. Öte yandan dün akşam Fortis Türkiye Kupası'nda oynanan Vestel Manisaspor maçında sakatlanarak oyunu yarıda bırakan Mert Nobre'nin bel 5. omurunda zedelenme olduğu açıklandı. Ayrıca bel kaslarında spazm oluşan golcünün 2 gün tedavi edileceği öğrenildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre'nin yapılacak bu tedavinin ardından Pazar günü Gaziantepspor maçında forma giyip, giyemeyeceğinin belli olacağını söyledi. ajansspor |
iyileşir inşaallah |
Beşiktaş'ta Nobre şoku Son haftalarda oynadığı iyi futbolla eski günlerini aratmayan Brezilyalı golcünün Vestel Manisaspor maçında sakatlanması takımda moralleri bozdu. Belinden sakatlanan ve karşılaşmayı tamamlayamayan Nobre'nin Gaziantepspor'a karşı oynamasanın zor olduğu açıklandı. LİG TV'nin haberine göre Teknik Direktör Jean Tigana'nın bu oyuncunun yerine Burak'a görev vermesi bekleniyor. Bu arada maçın ardından soyunma odasında oyuncularını kutlayan Fransız teknik adamın, "Size söyleyecek söz bulamıyorum. Ayağa bir kez kalkıp sizi uyarma gereği duymadım. sezon başından bu yana böyle oynasaydık farklı yerlerde olrduk ama umarım bu maç bizim için milat olur" dediği öğrenildi. |
Allah kahretsin ya tam işler ii giderken oynayamayacak olması kötü oldu şimdi. |
şanssızlık |
Ayağa bir kez kalkıp sizi uyarma gereği duymadım. Sanki her maç ayağa kalkıp takımı uyarıyo.. Ben hiç görmedim valla... |
bu sezon şampiyon olalım artık yaw! cümle alem görsün aşkı... |
NOBRE’NİN DURUMU Vestel Manisaspor maçının 16. dakikasında belinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Nobre’nin durumu, 2 günlük tedavinin ardından netlik kazanacak. Nobre’nin bel 5. omurunda zedelenme, çevre dokularda ödem ve bel kaslarında da spazm oluştuğu ifade edilirken, Brezilyalı oyuncunun, 2 günlük tedavi sonrası Gaziantepspor maçına forma giyip giyemeyeceğinin belli olacağı öğrenildi. Öte yandan sakat oyunculardan İbrahim Üzülmez’in sağ tarak kemiğine darbe geldiği, bu oyuncunun bugün dinlenip yarın takımla birlikte çalışacağı ifade edildi. Bu arada kaleci Ramazan’ın Ankaraspor’a kiralık verilmesinin ardından PAF takımdan kaleci Korcan, (A) takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. Beşiktaş, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını, yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek. |
Alıntı:
|
http://i.karakartal.com/images/haber...re049_0202.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Nobre'den kötü haber Vestel Manisaspor maçında sakatlanan Nobre'nin dün çekilen MR'ında bel omurunda zedelenme ve çevresinde ödem ile bel kaslarında spazm tespit edildi. Milliyet Gazetesi'nin 02 Şubat 2007 tarihli haberine göre, iki gün boyunca tedavi edilecek Brezilyalı futbolcunun Gaziantepspor'a karşı oynamasının ise zor olduğu öğrenildi. Dünü tek idmanla geçiren Beşiktaş'ta Vestel Manisaspor maçında ilk 11'de forma giyenler düz koşunun ardından soyunma odasına gittiler. Diğer oyuncular ise dar alanda çift kale maç yaptılar. Çift kale maçta İbrahim Akın sakatlandı. Tedavileri süren Kleberson ve Fahri idmanda yer almazken, soğuk algınlığı geçiren Ali Güneş ise salonda çalıştı. Bu arada Teknik Direktör Jean Tigana antrenman sonrası çalışmayı izleyen engellilerle fotoğraf çektirdi. Kaynak: Milliyet |
İki gün boyunca tedavi edilecek Brezilyalı futbolcunun Gaziantepspor'a karşı oynamasının ise zor olduğu öğrenildi. Dünü tek idmanla geçiren Beşiktaş'ta Vestel Manisaspor maçında ilk 11'de forma giyenler düz koşunun ardından soyunma odasına gittiler. Diğer oyuncular ise dar alanda çift kale maç yaptılar. Çift kale maçta İbrahim Akın sakatlandı. Tedavileri süren Kleberson ve Fahri idmanda yer almazken, soğuk algınlığı geçiren Ali Güneş ise salonda çalıştı. Bu arada Teknik Direktör Jean Tigana antrenman sonrası çalışmayı izleyen engellilerle fotoğraf çektirdi. |
Beli kötü, kadro dışı Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak Süper Kupa'daki golü dışında, ligin ilk yarısında ve Türkiye Kupası'nda toplam 2 gol bulabilen Mert Nobre de sakatlandı. İkinci yarıya fırtına gibi giren ve ligdeki Vestel Manisa maçında hat-trick yaparak eski günlerine hızlı bir geri dönüş yapan Nobre, kupadaki Vestel maçında ise daha gol atmaya fırsat bulamadan oyundan çıkarıldı. CİDDİ OLABİLİR Nobre'nin kupa maçında beline aldığı darbe nedeniyle oyundan çıktığı andan itibaren tedavisinin devam ettiği belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, güçmü bir fiziğe sahip olan golcü için, "Nobre, bu sakatlıkları atlatabilecek kadar güçlü. Ancak daha ciddi sakatlanma ihtimalinden dolayı Nobre'yi kadrodan çıkardık" açıklamasını yaptı. |
inşaallah sakatlığını atlatır ve antep deplasmanında takımdaki yerini alırr...Tam iyi bi forma yakalamışken böyle bir sakatlık yaşaması gercekten üzücü.. |
acil şifalar |
yaw nedir nobrenin bu sansizligi anlamadim tam form tutuyo adam sakatlaniyo...........allah acil sifalar versin insallah sahalara dönünce bize daha güzel günler yasatir.. |
tam da sistem nobreye uymaya başlamışken |
Alıntı:
|
Milli takım yolu gözükmüş ..Gürcistan maçı için terim kadroya almayı düşünüomuş... İnşallah kendini orda da ispatlar Nobre nobre nobre nobre.. :) |
Beşiktaş seviniyor! Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Brezilyalı futbolcu Mert Nobre'nin durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Vestel Manisaspor'a attığı 3 golle, Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan Mert Nobre, Fortis Türkiye Kupası'nda yine Vestel Manisaspor ile oynanan maçta belinden sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Son oynanan Gaziantepspor maçında da sakatlığı sebebiyle oynayamayan Brezilyalı futbolcunun durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre'nin hafta içinde çalışmalara başlayacağını, Cumartesi oynanacak olan Denizlispor maçında ise hazır durama gelmesi halinde forma giyebileceğini söyledi. Öte yandan Gaziantepspor maçında omzundan sakatlandıktan sonra A Milli Takım kadrosundan çıkartılan Gökhan Zan'ın ise tedavisine devam ediliyor. Sağ omuzda çıkık meydana gelen Zan'ın daha öncede aynı bölgeden sakatlandığını öğrenilirken, ağrılarının geçmesi durumunda takımdaki yerini alabileceği belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Denizlispor'a karşı forma gilmesinin zor olduğunu belirttiği Gökhan Zan'la ilgili olarak şunları söyledi: "Kendisinin daha önce de aynı bölgeden bir sorunu olmuş. Ağrıları devam ediyor. Şu an için Denizlispor karşısında oynaması zor gibi gözüküyor. Ancak maç gününe kadar tedaviye devam edeceğiz. Kendisini iyi hissederse 05.02.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
Nobre'den İyi Haber Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Brezilyalı futbolcu Mert Nobre'nin durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtilirken, Gökhan Zan'ın tedavisine devam edildiği bildirildi. Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Vestel Manisaspor'a attığı 3 golle, Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan Mert Nobre, Fortis Türkiye Kupası'nda yine Vestel Manisaspor ile oynanan maçta belinden sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Son oynanan Gaziantepspor maçında da sakatlığı sebebiyle oynayamayan Brezilyalı futbolcunun durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre'nin hafta içinde çalışmalara başlayacağını, Cumartesi oynanacak olan Denizlispor maçında ise hazır durama gelmesi halinde forma giyebileyceğini söyledi. Öte yandan Gaziantepspor maçında omzundan sakatlandıktan sonra A Milli Takım kadrosundan çıkartılan Gökhan Zan'ın ise tedavisine devam ediliyor. Sağ omuzda çıkık meydana gelen Zan'ın daha öncede aynı bölgeden sakatlandığını öğrenilirken, ağrılarının geçmesi durumunda takımdaki yerini alabileceği belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Denizlispor'a karşı forma gilmesinin zor olduğunu belirttiği Gökhan Zan'la ilgili olarak şunları söyledi: "Kendisinin daha önce de aynı bölgeden bir sorunu olmuş. Ağrıları devam ediyor. Şu an için Denizlispor karşısında oynaması zor gibi gözüküyor. Ancak maç gününe kadar tedaviye devam edeceğiz. Kendisini iyi hissederse oynayabilir." Ajansspor |
antep maçında olsa 1 gol yazacağına inanıyodum nobresiz duran toplarda etkili olamıyoruz |
Nobre'den müjde var Vestel maçında belinden sakatlanması sebebiyle G.Antep deplasmanına götürülmeyen Nobre'den iyi haber geldi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Antep maçında yokluğu hissedilen golcü yıldız için, "Beklediğimizden daha çabuk iyileşecek. Güçlü fiziği sayesinde onu cumartesi günü oynanacak Denizli maçında kadroya verebiliriz" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Beşiktaş, 10 Şubat Cumartesi günü kendi sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Jean Tigana yönetimindeki antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kısa süreli ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi oynadı. Milli takım kampından dönen İbrahim Üzülmez ve Serdar Kurtuluş koşu yaparken, Ali Güneş, Fahri ve Kleberson takımdan ayrı çalıştı. Bu arada, Vestel Manisaspor ile yapılan karşılaşmada sakatlanan Nobre, bugün takımla birlikte çalıştı. Gökhan Zan'ın ayak tenisine çıktığı antrenmana, ülkesinin milli takımından bu akşam dönecek olan Runje katılmadı. Öte yandan, sakatlıkları süren Ali Güneş, Fahri ve Kleberson'un, Denizlispor maçında görev alamayacağı açıklandı. Beşiktaş, Denizlispor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak. maraton |
gollerine devam eder inşallah |
Onun formu Beşiktaş'In nasıl oynayacağına bağlı.Ne zaman Vestel maçındaki gibi sıfıra iner karambol yaparsak Nobre'den öyle yararlanırız. |
Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre, bugün bir gazetede yer alan ''Nobre, Alex'e dert yandı: Paramızı alamıyoruz'' başlıklı haberle ilgili açıklamada bulundu. Nobre, Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Fenerbahçeli futbolcu Alex ile uzun yıllara dayanan bir dostluğunun bulunduğunu, dolayısıyla Türkiye'de yaşayan iki Brezilyalı dost olarak özel hayatlarında görüşmelerinin son derece doğal olduğunu ifade ederek, şu görüşlere yer verdi: ''Fakat ben profesyonel bir futbolcu olarak, formasını giydiğim camia ve takım ile ilgili bir bilgiyi, sıkıntıyı veya olumlu bir konuyu asla sorumlu olduğum kişiler dışında kimseyle paylaşmam. Haberde yer alan, Alex'le takımımı ilgilendiren konular hakkında konuştuğum iddiası tamamen asılsızdır. Öte yandan Beşiktaş forması giydiğim günden itibaren takımda hiçbir ödeme sıkıntısıyla karşılaşmadım. Bu haberdeki iddiaların benim profesyonellik anlayışım ile hiçbir şekilde bağdaşmayacağını, beni tanıyan herkes çok iyi bilir.'' |
Önemli olan takım zaferi Beşiktaş'ın golcü ismi Nobre, Konya maçını iple çekiyor. Tecrübeli futbolcu, Denizli karşılaşmasında oyundan alınmasını normal karşıladığını belirterek, "Bizim işimiz, verilen görevi yapmak. Önemli olan kişisel değil, takım zaferi" dedi. |
3gol atti patlama yapti insallah devami gelir |
Golü çok seven bi oyuncu topu almak için gerilere kadar gelio çok basıo sürekli pres yapıo bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjisi var ama bence bu enerjisini biraz gereksiz harcıyo... rakip takımın her oynadığı maçta defansını çok yoruyo..Umarım Konya maçında gol atar.. ;) |
Kartal sözü! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş'ın yıldızı Nobre iddialı konuştu: 'Kendimi çok iyi hissediyorum. Konyaspor'a gol atacağım.' 15.02.2007 Ağrılarım geçmedi’ Sezonun ikinci yarısına Vestel Manisaspor’a attığı 3 golle başlayan Beşiktaş’ın Sambacı’sı Mert Nobre, zorlu Konyaspor deplasmanı öncesinde kendine güveniyor... Belindeki ağrıların tam olarak geçmediğini ifade eden yıldız oyuncu, “Kendimi çok iyi hissediyorum, iyi durumdayım. Üzerimdeki ölü toprağını attım. Konyaspor karşısında sergileyeceğim performans ve atacağım gollerle Beşiktaş’ı galibiyete taşıyacağım” iddiasında bulundu. ‘Başarı hepimizin’ Takım arkadaşlarına da övgüler yağdıran 26 yaşındaki golcü, “Özellikle Ricardinho ve Delgado’nun takıma katılmalarıyla rakip ceza alanı içerisinde bol pozisyon bulmaya başladık. Bobo ile büyük uyum içerisindeyiz. Bu çıkışı onlara borçluyuz. Ayrıca Koray ile Serdar da bizi çok rahatlatıyor. Futbolun bir takım oyunu olduğunu asla unutmuyoruz. Kötü sonuçlar olduğu gibi tüm başarılar da hepimize ait” diye konuştu. |
söz verdimi atar Inaniyorum Nobreye |
Nobre Atcam Dediyse Atar...! |
Gün benim günüm "Vestel Manisa maçı inanılmaz geçti. Gollerime kaldığım yerden devam edeceğim". Beşiktaş'a geldiğinden beri suskunluğunu bozamadığı için eleştirilen ancak Vestel Manisa maçındaki müthiş futbolunu 3 golle süsleyen Mert Nobre, "Aslında benim gücümü herkes biliyor" dedi. İlk yarıyı Erciyes'e attığı bir golle kapatan futbolcu iddialı konuşarak, "Kendi adıma kötü bir devre geçirdim. Ama şimdi o kadar hırslıyım ki benden korksunlar" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3Difadesini kullandı. İLK YARIYI UNUTTUM Vestel Manisa maçının kendisi için inanılmaz geçtiğini söyleyen Nobre sözlerini şöyle tamamladı: "Artık ilk yarıyı hiç düşünmüyorum. Takımdaki birlik ve beraberlik beni daha da motive ediyor. Yönetim ve taraftarımızın destekleri de geleceğe ümitle bakmamızı sağlıyor. Konya maçında gollerime kaldığım yerden devam edeceğim ve gün benim günüm olacak." |
inş. nobre. yüzümüzü kara çıkarma :) |
Bu akşam NOBRE den bir gol bekliyorum.. |
babacım boyna söz verio ama bi numarası yok beya |
nobre iyi yolda ikinci yarinin baslamasiyla golleride siklasdi ben nobrenin daha atacak cok golleri var diye düsünüyom.... |
açıl artık nobre !! |
Hafiften başladı gol atmaya inşallah ii olacak.. |
Türkiye`de Saat: 23:14 . |