![]() |
Ondan önce gitmesi gereken çok kişi varken Nobre yolcu yıpratma haberleridir fanatik bizle ilgili hangi iyi haberi manşetten vermiştir soruyorum?????????????????????? |
yak ardeşim bu adam gibi ileride koşan mücadele eden hatta bu adma gibi kaliteli bir Türk forvet varsa ok gönderin alın Nobreyi...adam koşmaktan birtarafı kayıyor...Bobo'nun performansında bence Nobreninde biraz etkisi vardır... |
Bobonun yokluğunda çok iş düşecek Nobreye. Gol atmasa bile rakip savunmayı yıpratması işimize çok yarayacak. Tigananın Burak ve İbrahim Akını bu durumda mutlaka kullanması lazım son vuruşları iyi olan kaleyi gören oyuncular bunlar.. |
Nobre’den sevgilerle Erciyes’e attığı golle üç puanın mimarı olan Mert Nobre, golünü ameliyat olan takım arkadaşı Bobo’ya armağan etti. 20.03.2007 Sambacı, “Bobo en formda olduğu dönemde sakatlanıp aramızdan ayrıldı. Kendisini maçtan önce arayıp, ‘Yokluğunda senin için gol atacağım’ diyerek söz verdim. Bana gülerek yanıt verdi. Elbette üç puan bizim için çok önemliydi. Şampiyonluk yarışını sürdürmek için üç puan alamazsak işimizin biteceğini biliyorduk. Saha içinde tribünde olduğu gibi sessizlik yoktu. Kazandığımız için çok mutluyuz” ifadesini kullandı. Orhan YILDIRIM |
iyi pires yapan futbolcu ama hava topların da fazla iyi değil.fb'deyken harika oynayan bir futbolcuydu beşiktaşa geldiği zaman bozuldu adam bünyesimi kaldırmadı mı ne eeee tabi herkes kaldıramaz bu bünyeyi:D:D:D:D:D:D:D:D |
Fanatike kapak olsun nobre nin golü gönderttirmeye çalışıyorlar ama;) |
Alıntı:
|
‘Doktorları dinleme oynat beni hocam’ http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._nobre2404.jpg Antalyaspor maçında sakatlanan Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Mert Nobre için doktorlar ‘Oynayamaz’ raporu verdi. Ancak Sambacı, teknik direktör Tigana’ya, Böylesine önemli bir karşılaşmada takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam” dedi. 24.04.2007 Tıpkı Murat gibi Antalyaspor karşılaşmasında büyük bir fedâkarlık gösteren Murat Şahin, sakat sakat oynayıp takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Bu mücadelede sakatlanan Mert Nobre de oyundan alınmıştı. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Mete Düren, "Nobre'nin çok az da olsa oynama ihtimali var. Ancak biz teknik heyete oynayamayacağı yönünde rapor verdik. Forma giymesi tehlikeli olabilir. Eğer sert bir darbe alırsa uzun bir süre sahalardan uzak kalabilir" derken, Sambacı'dan yanıt geldi: Ne pahasına olursa olsun, Kadıköy'de oynamak istiyorum... Tigana karşı çıktı Kaleci Murat Şahin'in yaptığı fedâkarlığı hatırlatan Nobre, "Türkiye Kupası'ndaki kaderimiz perşembe günü çizilecek. Murat, Antalyaspor maçındaki performansıyla bizlere örnek oldu. Şimdi sıra bende. Böylesine önemli bir karşılaşmada takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Tigana'dan forma istiyorum" dedi. Ancak zorlu lig maçları öncesinde daha tehlikeli bir sakatlıktan çekinen teknik direktör Jean Tigana'nın, Mert Nobre'yi kupa maçında riske etmeyeceği ifade edildi. Brezilyalı, Kadıköy'de oynanan lig maçına kaptan olarak çıkmıştı. Orhan YILDIRIM Kaynak:Fanatik |
inş oynyacak durumda olur da oynar. |
İşte o an bir fırtına kopar http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._fbgol2804.jpg Ricardinho ortaladı, Nobre kafayı vurdu ve ortalık karıştı... Sakat sakat 120 dakika mücadele eden derbinin olay adamı, FANATİK'e konuştu. 28.04.2007 ‘Atacağımı biliyordum’ Sezon başında Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde Beşiktaş’a transfer olan Mert Nobre, Kadıköy’de Kartal’a turu getiren isim olmuştu. Derbi sonrasında Yıldırım Demirören ile Ümraniye’de görüşen Sambacı, “Başkanım benim eşim de hamile. Sizi en iyi ben anlarım. Attığım gol ve final, benden Cemal’e hediye olsun” diye konuştu. FANATİK’e samimi açıklamalarda bulunan Nobre, “Korner atışında Rico ile gözgöze geldik. Daha kafayı vurmadan golü hissettim” ifadesini kullandı. ‘Gerçek Beşiktaşlıyım!’ Ricardinho ile Aurelio’nun tartışmasına da değinen Nobre, “İkisi de sakin ve esprili insanlar. Maç içinde küçük tartışmalar oldu. Ancak sanırım saha dışında ve daha önce yaşanmış bir şeyler vardı” yorumunu yaptı. Sambacı, “Sakat sakat oynamayı ben istedim. Arkadaşlarım, ‘Gol atamazsan gerçek Beşiktaşlı olmazsın’ demişlerdi, sözümü tuttum. Ligin ilk yarısında pas geçmiştim ancak şimdi mutlu sona ulaştım. Umarım iki kupayı da kazanırız” dedi. |
büyük is yapti helal olsun nobreye |
Bir insan alkolu bırakır sigarayı bırakır ama Beşiktaş aşkı'nı bırakamaz çünkü o hiç bitip tükenmeyecek bir tutku!!! BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN!! http://www.haberalemi.net/resimler/haberler/4318.jpg |
bence yanına iyi tek vuruş yapabilen golcü alsak süper olcakk.. |
hayal kırıklığına uğrattı çok şey bekliyordum maya tutmadı |
belkide gerçekten alex ihtiyacı vardır |
bence nobre iyi gidiyo..fener maçında attığı gol çok güzel oturdu fenere..kutluyorum..eğer rakip defans arkasına ii toplar atılırsa tam nobrelik poziksonlar onlar..ortacı lazım.. |
adamı besleyen yok o yüzden tam verimli olamadı |
nobre aslinda iyi oyuncu sadece bu sezon sansizlik yasadi gureceksiniz unumzdeki sezon biz ucuracak |
Alıntı:
|
ben bu adama ısınamadım ya |
ben fenerbahçeliyim ama nobrem için buraya üye oldum..onun haberlerini alabilmek için.. bence o çok iyi bir futbolcu.. |
hela san na nobre |
|
nobre iyidir iyi... |
Alıntı:
tuğçe keşke nobrenın beşiktaş forması altındaki fotosunu koysaydın yaaa:):) |
son 2 maçtır istikrarlı bi şekilde kadrodaa..Bkalımm... |
türk statüsünde oynaması bizim için bi avantaj.kendi gitmek istemediği sürece beşiktaşta kalmalı bence |
bir gözlükte burak efendiye lazım koca kale yerine aut a nişanlamaz belki takınca |
türk kontenjanında olmasa bu takımda bir dk bile duramaz çünkü ritmi bozuyo |
Artık,kendisini göstermeli Nobre..Geldiğinden beri,attığı gollerin sayısı,iki elin parmağını geçmez..Bazı arkadaşlar da,Nobre'nin koştuğunu,mücadele ettiğini söylüyorlar. Bize,deli dana gibi koşan bir forvet değil,girdiği pozisyonları gole çevirecek, leblebi gibi gol atacak,bir forvet lazım.. |
yüreğiyle hırsıyla ve top tekniiyle takıma en faydalı futbolculardan biri.gol atıp atmaması hiç önmli deil.takıma sağladıı katkıyı görmemek mümkün deil.zira o çıktıktan sonra rakip tek kale oynamaa başlıyor |
Bence inanarak oynayan bi oyuncu.Gerçekten Bjk adına iyi bi futbolcu olduğunu düşünüyorum.Ayrıca maça başlarken bu kadar dua eden biride gerçekten görmedim :) Harika bi insan bence :) |
bu adamın gayse'yle ne derdi var ben anlamıyorm ahahahah bi takıma bu kadar zumedilir mi ya :D bu formunla BOBO seni nasıl kesicek hiç biliyorum.. |
holosko nun gelmesiyle kendini buldu; bobo nun işi zor bundan sonra tabi kazanan yine büyük beşiktaş |
Dün yine yüreğiyle mücadele etti.Artık eski fbli diye adamı eleştirmeyelim bence.Daha ne yapması lazım yani beşiktaşlı olması için.Fenere attı golünü,gs'a attı golünü.Eee daha ne.Uğraşmayalım artık bu adamla.Bunun gibisi türkiyede yok,bunu kabul edelim.Varsada görüyoruz işte; g.ünallara,mehmet yıldızlara kaç milyon eurolar istediklerini.Elimizdekilerin kıymetini bilelim biraz... |
Alıntı:
NOKTA...:congrats::congrats::congrats: |
formsının hakkını werio |
Yüreğiyle oynayan ender oyunculardan. Sadece Beşiktaş için değil Türkiye ligi için önemli bir golcü |
nobre nobre nobre nobre :D hem pres yapıyor hem gol atıyor başka ne istenebilirki |
yüreğiyle oynuyor. helal olsun. böyle devam eder inş. birde galiba gese düşmanı:biggrin::biggrin: |
Türkiye`de Saat: 00:25 . |