Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi

Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi (http://besiktasforum.net/forum/index.php)
-   Oyuncular (http://besiktasforum.net/forum/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Mert Nobre (http://besiktasforum.net/forum/showthread.php?t=21070)

özgür_1903 19-02-2007 09:05

Nobre şifreyi çözdü! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifKonya yenilgisine rağmen şampiyonluk ümitlerini yitirmeyen Sambacı zirve formülünü açıkladı: Lig daha bitmedi. Arkamıza değil, önümüze bakmalı ve Trabzon ile Galatasaray maçlarını kazanmalıyız.

Lig çok dengesiz’
Beşiktaş’ın Konya’da aldığı şok yenilgiden sonra şampiyonluk ümitleri azalmasına karşın, Mert Nobre pes etmedi. Zorlu deplasmanda attığı gole karşın takımını kurtaramayan yıldız oyuncu, “Lig bu sezon çok dengesiz. Bizden sonra da Galatasaray puan kaybetti. Ancak bizi rakiplerin durumu değil, kendi performansımız ilgilendiriyor. Şampiyonluk yarışındaki kaderimizi önümüzdeki üç maç belirleyecekti, ilkini kaybettik. Şimdi, Trabzonspor ile Galatasaray’ı mağlup edersek her şey tersine döner” dedi.

‘İstikrar olmayınca’
Olası bir puan kaybının büyük hayal kırıklığı yaratacağını itiraf eden Mert Nobre, “Durumumuzun farkındayız. Zirvede tutunabilmek için iki haftada 2 galibiyet almak zorundayız” ifadesini kullandı. Takımdaki eksiklerin de kendilerini sarstığını söyleyen 26 yaşındaki Sambacı, “Kadro istikrarsızlığı sahaya yansıyor. Kleberson haftalardır aramızda yok. Ben dahil birçok arkadaşım çeşitli nedenlerden dolayı forma giyemedi. Zorlukları birlikte aşacağız” diye konuştu.

‘Yeni bir takımız’
Brezilyalı futbolcu, “Sadece Türkiye değil, dünyanın neresinde olursanız olun aynı kadroyla sahaya çıkmak başarıyı getirir. Bizim bir diğer dezavantajımız da yeni bir takım olmamız. Bu duruma bir de kadro istikrarsızlığı eklenince büyük sıkıntı yaşıyoruz. UEFA Kupası’ndaki başarısızlık büyük moral çöküntüsü yarattı. Her şeye rağmen elimizde Türkiye Kupası var. En azından bu kulvarda sonuna kadar gidip, mutlu sona ulaşmak amacındayız” ifadesini kullandı.

Orhan YILDIRIM

Constantin 19-02-2007 11:23

açılmaya basladı hep böyle devam eder inş.

Meric 24-02-2007 08:19

Uçuracağız
Dış sahada 124 gündür kazanamayan Beşiktaş'ın yıldızı Nobre iddialı: Zor olacak ama İstanbul'a 3 puanla döneceğiz.


Dış saha fobimiz bitecek
Ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan ancak geçen hafta Konyaspor'a yenilerek altın değerinde üç puan kaybeden Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet... İlk yarıda İnönü'de rakibine 3-2 mağlup olan siyah-beyazlılar için Trabzonspor maçının önemi büyük. Kara Kartal hem rövanşı almak, hem liderle aradaki puan farkının http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3Daçılmasını önlemek, hem de Süper Lig'de 124 gündür süren "dış sahada maç kazanamama" fobisinden kurtulmayı planlıyor. Beşiktaş'ın bugün oynanacak zorlu karşılaşmadaki en önemli kozu ise derbi maçlarının etkili ismi Mert Nobre...

Taktik savaşı yaşanacak
Vestel maçında hat-trick yapan Nobre, geçen hafta da Konya filelerini havalandırdı ama bu gol galibiyet için yeterli olmadı. Tecrübeli oyuncu, derbi öncesinde, "Bu sezon deplasmanda tam 19 puan kaybettik. En son dış saha galibiyetini alalı da aylar oldu. Şampiyon olmak istiyorsak, rakibimizi yenmek zorundayız. Onların da etkili silahları var, bizim de. Taktik savaşını en iyi uygulayan takım, sahadan üç puanla ayrılmayı başaracak" dedi.
Fatih DOĞAN

ferro1903 28-02-2007 02:40

Dış sahada sıkışıyoruz!

Kartal'ın teknik kadrosunun, "Senden çok daha iyi performans bekliyoruz, bir sıkıntın mı var?" sorusuna Nobre ilginç yanıtlar verdi. Golcü yıldız, "Deplasmanda, İnönü'deki gibi baskı kuramıyoruz. Ben de istediğim toplarla buluşamıyorum. Takım olarak sıkıntı çekiyoruz, bunu atlatmalıyız" dedi.

1903_delisi 28-02-2007 14:18

Gol beklioz gs maçında.Koçüm mertim benim....

ferro1903 28-02-2007 17:47

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray takımları arasında 3 Mart Cumartesi günü yapılacak 2007'nin ilk lig derbi maçı öncesi Beşiktaş'ta gözler Mert Nobre'nin üzerinde olacak.

Fenerbahçe'den sezon başında Beşiktaş'a transfer olan ve Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan Brezilya asıllı futbolcu, yeni takımıyla bu sezon ligde suskun bir dönem geçirirken, forma giydiği 3 Galatasaray maçından 2'sinde ise fileleri havalandırmayı başardı.

Futbol Federasyonu tarafından sezon başında ilk kez düzenlenen ve Almanya'da yapılan Süper Kupa maçında Beşiktaş Galatasaray'ı 1-0 yenerek kupayı müzesine götürürken, tek golünü Nobre attı. Nobre ayrıca, devre arasında Antalya'da düzenlenen Efes Pilsen Cup turnuvasında son dakikada attığı gole takımını 1-1 beraberliğe taşıdı ve Beşiktaş, penaltı atışları sonucunda maçtan galip ayrıldı.

Nobre, ligde Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilk yarıda yapılan derbilerde ise gol atamadı.

GALATASARAY'IN ''BELALISI''

27 yaşındaki Brezilya asıllı futbolcu, 3'ü Fenerbahçe, 2'si de Beşiktaş'ta olmak üzere Galatasaray filelerini toplam 5 kez havalandırdı. Bu 5 maçın 4'ünü oynadığı takımlar kazandı, 1'i ise berabere sonuçlandı.

Özellikle derbi maçlarda attığı kritik gollerle dikkat çeken Nobre, ayrıca, Fenerbahçe forması giyerken şimdiki takımı Beşiktaş'a 1, Trabzonspor'a da 4 gol atmayı başardı.

Türkiye'de 4. sezonunu geçiren Nobre'nin gol attığı Galatasaray maçları şöyle:

Tarih Maç Organizasyon Sonuç Gol
---------- --------------- ------------ ----- ---
29.02.2004 F.Bahçe-G.Saray Lig 2 - 1 1
22.05.2005 F.Bahçe-G.Saray Lig 1 - 0 1
27.11.2005 G.Saray-F.Bahçe Lig 0 - 1 1
30.07.2006 G.Saray-Beşiktaş Süper Kupa 0 - 1 1
10.01.2007 G.Saray-Beşiktaş Efes Cup 1 - 1 1

LİGDE BU SEZON 5 GOLÜ VAR

Beşiktaş'ta bu sezon lig maçlarında suskun bir dönem geçiren Nobre, geride kalan 22 haftada sadece 5 kez rakip ağları havalandırdı.

22 haftada, 18 maçın 16'sında ilk 11'de sahaya çıkan ve toplam 1371 dakika sahada kalan Nobre, 2 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

umitcan 28-02-2007 22:27

cinconlara atman lazım gene :)

özgür_1903 01-03-2007 09:27

Nobre Bilmecesi
Kulüp doktoru Optur, "Çok büyük bir sakatlığı olmamasını umuyoruz" dedi Sol üst baldırına diz darbesi alan golcü yıldız Mert Nobre stadı sekerek terk etti.


Acı içinde oynadı
Beşiktaş'ta Mert Nobre şoku... Tigana'nın, hafta sonu oynanacak derbi maçını düşünerek ilk 11'de forma vermediği ancak Vestel maçının ikinci yarısında sahaya sürdüğü Nobre, sol üst baldırına aldığı diz darbesi nedeniyle sakatlık geçirdi. Tecrübeli futbolcu karşılaşmayı acılar içinde tamamlarken, maç sonunda ise stadı sekerek terk etmek zorunda kaldı.

Güçlü bir fiziği var
Nobre'nin sakatlığı, G.Saray maçı öncesi teknik kadroyu korkuttu. Kulüp doktoru Ayhan Optur, "Nobre'nin baldırında darbeye bağlı olarak ödem oluştu. 24 saatlik akut süreci var. Bunun ardından derbide oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz. Nobre, güçlü bir fiziğe sahip. Çok büyük bir sakatlığı olmamasını umuyoruz" yorumunu yaptı.

gulcebalcioglu 01-03-2007 17:37

gese maçında ona çok iş düşüyor,umarım yüzümüzü kara çıkarmaz..

ferro1903 01-03-2007 17:40

Nobre derbide oynayabilir..

Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş, ara vermeden Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken, Vestel Manisaspor maçında sol üst adalesinde ödem oluşan Nobre'nin, derbide oynama ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı..


BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü maçta forma giyen oyuncular koşuyla yetinirken, öteki oyuncular tekniğe dayalı bireysel çalışmanın ardından taktik varyasyonlar yaptı. İdman, küçük sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Bu arada, sakatlığı süren Gökhan Zan'ın tedavisine devam edilirken, Kleberson koşu yaptı. Dünkü maçta ayağına aldığı darbeler nedeniyle ağrıları bulunan Ricardinho ise günü dinlenerek geçirdi.

Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla tamamlayarak kampa girecek.

-NOBRE'NİN OYNAMA İHTİMALİ YÜKSEK-
Vestel Manisaspor maçında sol üst adalesinde ödem oluşan Nobre'nin, 3 Mart Cumartesi günü Galatasaray ile yapılacak maçta oynama ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre'nin Galatasaray karşısında forma giyme ihtimali bulunduğunu belirterek, ''Nobre'nin akut dönemi iyi geçiyor. Kendisini bugün dinlendirdik. Yarın yapılacak idmanda denedikten sonra Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı belli olacak, ancak oynama ihtimali yüksek'' dedi.

Meric 01-03-2007 17:46

nobre sever cinconu

özgür_1903 02-03-2007 08:32

Nobre derbide % 51 sahada
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._nobre0203.jpg Sol üst adalesine aldığı darbeler sonucunda sakatlanan Nobre’nin, dinlenme sürecinin iyi geçtiği ve bugün yapılacak antrenmanda deneneceği bildirildi.
02.03.2007


Bugün denenecek
Vestel Manisaspor karşılaşmasının son dakikalarında aldığı darbe sonucunda sakatlanan Mert Nobre, Beşiktaş’ta panik yaratmıştı. Teknik heyet, Brezilyalı yıldızı Galatasaray ile oynanacak derbiye yetiştirmek için seferber olurken, golcü oyuncu dün yapılan antrenmana çıkmadı. Kulüpten yapılan açıklamada, sol üst adalesine aldığı darbeler sonucunda sakatlanan Nobre’nin, dinlenme sürecinin iyi geçtiği ve bugün yapılacak antrenmanda deneneceği bildirildi.

‘Büyük ihtimalle...’
Kulüp doktoru Ayhan Optur, “Nobre’nin durumu yarın (bugün) kesinleşecek. Ancak Galatasaray derbisinde büyük ihtimalle oynayacağını düşünüyorum” diye konuştu. Bu arada yine Vestel Manisaspor karşılaşmasında aldığı darbeler sonucunda hafif sakatlık geçiren Ricardinho da günü dinlenerek geçirdi. Bu arada Trabzonspor mücadelesinde omzundan sakatlanan Baki Mercimek’in takımla birlikte çalışması, yüzleri güldürdü.

Orhan YILDIRIM

bjkemre06 02-03-2007 20:51

Nobre forma bekliyor

Beşiktaş, yarın Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde son çalışmasını yaptı. Isınma hareketlerinin ardından bir süre pas çalışan futbolcular, şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Antrenmanda Gökhan Zan ve Kleberson koşu yaparken, Nobre takımdan ayrı çalıştı.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan ve Kleberson'un derbi maçta oynayamayacağını, ancak hazır olan Nobre'nin, görev verilmesi durumunda forma giyebileceğini söyledi.
Beşiktaşlı futbolcular, antrenman sonrası tesislerde kampa girdi. Jean Tigana'nın belirlediği 20 kişilik kadroda şu futbolcular yer aldı:
Runje, Murat, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Akın, Burak, Baki, Ricardinho, Nobre, Bobo, Delgado, Mustafa, Ali Güneş, Serdar, Mehmet, Ali Tandoğan, Koray, Fahri, Gökhan Güleç.

02.03.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : AA

AloneWolf 04-03-2007 10:42

http://img13.yukle.tc/images/1410nobre.jpg

Nobre'nin duası
Türk vatandaşlığına geçen Nobre, maçtan önce ellerini havaya kaldırarak bir süre dua etti.

iLHAN-MANSiZ 04-03-2007 22:29

ya adam golünü atamadı ama çok güzel mücadele etti o varken rakip sahada da vardık çıktıktan sonra cincon bastırdı biraz...

ferro1903 05-03-2007 00:44

ilk golde 4 kişi arasında ricoya verebilmesi gerçekten iyidi topu ayağında iyi tutuyor bunun sayesinde hücuma daha fazla oyuncu katılıyor devam et nobre gol atmasanda attırman yeter

rudybjk 05-03-2007 05:25

cinconlara karşı iyi oynadı.ikinci yarıyla beraber çıkışta.bunda bobonunda çok etkisi var.

özgür_1903 05-03-2007 08:39

http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifMert adamsın!
"Ayağım kopsa da oynayacağım" diyen Nobre'nin tutumu alkış aldı.


Kulübede Kalmamalıyım
Beşiktaş'tan Mert Nobre'ye teşekkür... Sol baldırındaki sakatlığı tam olarak geçmemesine karşın G.Saray derbisi öncesinde teknik kadroya, "Ayağım kopsa da bu maçta oynamak istiyorum. Beni kulübede oturtmayın" diyen yerli malı sambacının bu tavrı ayakta alkışlandı.

Taraftar Bağrına http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3DBastı
Nobre'nin bu ifadesinin ardından başta Tigana olmak üzere, takım arkadaşları ve yöneticiler de golcü futbolcunun bu tavrından son derece mutlu oldu. Derbide etkili bir futbol sergileyen Nobre'ye, taraftarlar da oyundan çıkarken büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Joaquin 07-03-2007 13:30

ya bu adamı neden aldık anlamadım ama güzel pires yapıo.bide gol atabilse tam olucak :D

Meric 07-03-2007 14:43

adamlığından ,iyi niyetinden hiç şüphem yok ama nobre beşiktaşın istediği forvet mi hala karar veremedim

The_Black_One 07-03-2007 14:48

bence bizim sistemde oynayacak futbolcu değil,bize daha uygun bi golcü alınmalı

özgür_1903 08-03-2007 09:04

Gol özlemi bitecek’http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/nobre2800.jpg
İkinci yarıya fırtına gibi başlamasına karşın son maçlarda sessiz kalan Mert Nobre iddialı: Ankaragücü filelerini havalandıracağım.
08.03.2007


‘Hiç mi payım yok!’
Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Mert Nobre, Ankaragücü deplasmanı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. Suskunluğunu Ankara’da bozacağını ifade eden 26 yaşındaki yıldız, “Gol atmayı elbette çok istiyorum ancak son maçlarda biraz sessiz kaldım. Ancak bizim attığımız gollerde payım olduğu da bir gerçek. Pozisyonlarda kenarlara kaçarak, Bobo ve Ricardinho’ya boş alan yaratıyorum. Hücumdaki arkadaşlarım da gerçekten iyi iş çıkarıyorlar” dedi.

‘Delgado serbest kalsın!’
Delgado’nun da forvet arkası oynaması halinde başarılı olacağını dile getiren Nobre, “Ancak bu konudaki kararı teknik heyet verir. Biz sadece görüşlerimizi açıklarız. Gerisi hocamızın bileceği iş. Saygı duyup, görevimizi yapmalıyız” ifadesini kullandı. Şampiyonluk için ciddi bir şanslarının bulunduğuna da dikkat çeken Sambacı, “Önümüzde zorlu deplasmanlar var ancak çoğunu

özgür_1903 08-03-2007 12:08

Nobre ''Dalya'' diyecek..

Beşiktaş'ın Brezilya asıllı futbolcusu Mert Nobre için hafta sonundaki Ankaragücü maçı ayrı bir anlam taşıyor. Türkiye'deki 4. sezonunu geçiren Nobre, Ankaragücü maçında da forma giymesi durumunda 100. kez lig maçlarında sahaya çıkacak..

2003-2004 sezonunun devre arasında transfer olduğu Fenerbahçe'de kiralık olarak 2,5 sezon forma giyen Brezilyalı Marcio Ferreira Nobre, sarı-lacivertli takımda toplam 80 lig maçında 46 kez rakip fileleri havalandırdı.

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan ve ardından Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan Nobre, siyah-beyazlı takımda da şimdiye dek 19 lig maçında sahaya çıktı ve 5 kez gol sevinci yaşadı.

27 yaşında ve 1.83 metre boyundaki Mert Nobre, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları altında Türkiye'de oynadığı toplam 99 lig maçında rakip ağlara 51 gol bıraktı.

özgür_1903 08-03-2007 12:09

Dalyanın şerefine gol veya goller bekliyoruz..

1903_delisi 08-03-2007 12:41

Alıntı:

tyln85´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 293086)
bence bizim sistemde oynayacak futbolcu değil,bize daha uygun bi golcü alınmalı

Walla sen konuşuosun ama nobre türk statüsünde oynuo.Türkiyede de ondan daha profesyonel we daha kaliteli bir futbolcu bulacaksan o zaman göndersinler.Bence türk olarak çok iyi bir alternatif...

ferro1903 11-03-2007 18:40

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği Mert Nobre, Ankaragücü maçında da forma giyerek Türkiye'deki 100. lig maçına çıktı...

Nobre dalya dedi
2003-2004 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan Nobre, sarı-lacivertli takımla 80 maçta forma giymişti. Nobre, bu 80 maçta 46 gol atmayı başarmıştı.

Bu sezon başında Beşiktaş'a gelen Mert Nobre, görev aldığı 19 lig maçında siyah-beyazlı takım adına 5 gol kaydetmişti.

Ankaragücü karşısında da teknik direktör Tigana tarafından görevlendirilen Mert Nobre, böylece 100. lig maçında forma giymiş oldu.

Meric 11-03-2007 19:37

bomboş kaleye o topa uzanıp gol yapmalıydı

bjk19.03 12-03-2007 10:42

bizim takımda özellikle deplasmanda oynıcak yapıda değil iyi niyetli ama yapı itibari ile uymuyo.

Kartallica 12-03-2007 19:02

karambol oyuncusu Nobre beşiktaşın oyun yapısına uygun değil iyi niyet yetmiyor taraftarın hepsi iyi niyetli sezon sonu gönderilsin

iLHAN-MANSiZ 12-03-2007 19:06

Nobre'nin yerini ne Gökhan Ünal doldurabilir nede başka bir Türk oyuncu...Türk statüsünde oynayan en iyi alternatif...böyle oyuncuyu satamazsın...yedekte tutarsın ama yinede satmazsın...

Kartallica 12-03-2007 19:09

Alıntı:

iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 300779)
Nobre'nin yerini ne Gökhan Ünal doldurabilir nede başka bir Türk oyuncu...Türk statüsünde oynayan en iyi alternatif...böyle oyuncuyu satamazsın...yedekte tutarsın ama yinede satmazsın...

kardeşim ne yapmış da nobre yeri dolmuyor söyle bana

iLHAN-MANSiZ 12-03-2007 19:16

Alıntı:

Kartallica´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 300782)
kardeşim ne yapmış da nobre yeri dolmuyor söyle bana

ya kardeş tabiki send ehaklısın ama Gs maçında nobre çıktıktan sonra bizim yarısahada daha çok top oynanamaya başladı evet bir maçlık bakmamak lazım tabiki ama bence Nobre bu kadar koşmasa mücadele etmese Bobo bukadar gol atabilirmiydi acaba diye düşünüyorum...yani adamın daha önceden yaptıkları ortada...sisteme falan uymadığı söyleniyor hoş doğrudurda uyduğu söylenemez ama bu sistemde hep böyle kalacak diye bişe yok gelecek sene nelere gebe bilinmez...hava toplarını seven ama kanat adamımımz olmadığı için hava topları alamayan bir adam..yani içeriye sürekli orta kesecek birileri olsa o zaman değerlendirmemiz lazım Nobreyi işte...

Kartallica 12-03-2007 19:22

Alıntı:

iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 300796)
ya kardeş tabiki send ehaklısın ama Gs maçında nobre çıktıktan sonra bizim yarısahada daha çok top oynanamaya başladı evet bir maçlık bakmamak lazım tabiki ama bence Nobre bu kadar koşmasa mücadele etmese Bobo bukadar gol atabilirmiydi acaba diye düşünüyorum...yani adamın daha önceden yaptıkları ortada...sisteme falan uymadığı söyleniyor hoş doğrudurda uyduğu söylenemez ama bu sistemde hep böyle kalacak diye bişe yok gelecek sene nelere gebe bilinmez...hava toplarını seven ama kanat adamımımz olmadığı için hava topları alamayan bir adam..yani içeriye sürekli orta kesecek birileri olsa o zaman değerlendirmemiz lazım Nobreyi işte...

bu takımda delgado-rico varken nobreye göre bi oyun sistemiyle oynayamazsın. Elinde Bobo gibi bi forvet varken ayrıca Nobreye uygun bir sisteme aramana gerek olmaz. Bilmem anlatabildim mi. Kısaca nobre bu takıma uygun bir forvet değil ha yedek oturtursun lazım olunca oyuna sürersin o ayrı ama Nobrenin ilk onbirde oynaması takımın belini büküyor bal yapmayan arı misali. diğer oyuncular da (Rico-delgado) kanatlarda oynamak zorunda kalıyor.

iLHAN-MANSiZ 12-03-2007 19:35

Alıntı:

Kartallica´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 300804)
bu takımda delgado-rico varken nobreye göre bi oyun sistemiyle oynayamazsın. Elinde Bobo gibi bi forvet varken ayrıca Nobreye uygun bir sisteme aramana gerek olmaz. Bilmem anlatabildim mi. Kısaca nobre bu takıma uygun bir forvet değil ha yedek oturtursun lazım olunca oyuna sürersin o ayrı ama Nobrenin ilk onbirde oynaması takımın belini büküyor bal yapmayan arı misali. diğer oyuncular da (Rico-delgado) kanatlarda oynamak zorunda kalıyor.

Kardeş bende işte bu lig bir bitsin bakalım gelecek sene nelere gebe kalacak diyorum...Rico ve Delgado aynı yerin adamı...yani sen bi mevkide iki yabancı hakkını kullandın....bu takım kanatsız..bu takımda orta açan adam yok...işte böyle bir durumda Nobre'nin notunun verilmesi yanlış oluyor diyorum....şu durumda yedekte oturur , oturtmaz o Tigana'nın takdiridir...adam koşuyor , mücadelesini veriyor sahada heryere ayak basıyor..yani bunlarda göz önünde bulundurulmalı...tamam adamı gol atsın diye aldık ama verdiği mücadeleden gol atmaya fırsat kalmıyor bu mücadeleyi vermese daha kötü olacak....şuan takımda gol yükünü sırtında taşıyan Bobo..seneye neler olacak bakalım....

özgür_1903 15-03-2007 08:50

Nobre yolcu
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...Y280000000.jpg
Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı yıldızı defterden sildi. Yeni sezon planlamasında Sambacı'nın adı geçmiyor, yerine bir 'son vuruş ustası' aranıyor.
15.03.2007


Pascal gibi, Amokachi gibi!
Son günlerde ceza şoklarıyla sarsılan Beşiktaş'ta flaş gelişme... Siyah-Beyazlılar, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ederek büyük sansasyon yarattığı Marcio Nobre ile yollarını ayırma kararı aldı. Beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Brezilyalı golcünün yerine son vuruşlarda etkili ve uzun boylu bir nokta santrfor alınacağı öğrenildi. Bu konuda şimdiden temaslarına başlayan yönetim, görüşülen isimleri sır gibi saklıyor. Ancak idareciler yeni santrfor hakkında şu ipucunu vermekten de kaçınmıyor: Amokachi gibi, Pascal Nouma gibi... Yani rengi siyah olacak!

Tazminat için gizli plan...
2009'A kadar sözleşmesi bulunan Mert Nobre'ye tazminat ödemek istemeyen yönetim, bu konuda da bir plan hazırladı: Direkt 'git' denilmeyecek, ancak kiralanmaya razı edilene kadar kadroya alınmayacak ya da yedek bırakılacak. Böylece hem Beşiktaş Kulübü ödemesi gereken paradan kurtulacak hem de üste para kazanacak. Hücum bölgesinde bu şekilde değişikliğe gidecek olan Kara Kartallar, ayrıca bir stoper alarak transferi kapatacak. Kaleye ve kanatlara ise geleceğe dönük yıldız adaylarıyla yatırım yapılacak.

Orhan YILDIRIM

Marcio Nobre’nin Türkiye karnesi
Fenerbahçe
Kategori Maç Gol
Süper Lig 80 46
Avrupa 13 3
Türkiye Kupası 14 6
Toplam 107 55

Beşiktaş
Kategori Maç Gol
Süper Lig 20 5
Avrupa 5 1
Türkiye Kupası 5 1
Toplam 30 7

pascalmania 15-03-2007 10:04

Nobreye kadar çok gidici var önce başkalarını göndersinler

özgür_1903 15-03-2007 17:11

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...laformal%C4%B1
Mert Nobre Açıklaması
15.03.2007 15:58

Bugün Fanatik gazetesinde, futbolcumuz Mert Nobre’nin yeni sezonda takımdan ayrılması veya kiralanması için plan hazırlandığı, “Nobre Yolcu” başlığı ile yer almıştır. Mert Nobre’nin Beşiktaş’a kazandırılmış olmasından mutluluk duyuyor, Türkiye’de 100. kez forma giyen futbolcumuzun, Siyah Beyazlı forma altında yeni dalyalara imza atmasını arzu ediyoruz.
Fanatik gazetesinde yer alan bu haberin gerçeği yansıtmadığını, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.

Celalettin KOLOT
BJK Futbol Şube Sorumlusu

Kartalio 15-03-2007 19:57

BOBO nobreyle mutluysa sorun yok

pancu38 15-03-2007 20:05

ben öncedende dedim simdide diyom nobre kanatan gelen ortalardan gol atan yada kaleyle bas basa gollerini atiyor besiktasda cogunlukla ortadan oyniyor ve nobre böylece gol atamiyor

özgür_1903 16-03-2007 08:53

Nobre: 'Haberim yok'
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._nobre1603.jpg
Beşiktaş'la yollarını ayırması gündemde olan Nobre, 'Gelişmelerden haberim yok. Ancak hiçbir kulüple hayat boyunca sözleşme imzalanmaz' diye konuştu.
16.03.2007


‘Yadırgamıyorum’
Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer edilen ancak Beşiktaş’ta bekleneni veremeyen Mert Nobre, transfer haberlerini yorumladı. Siyah-Beyazlı yönetimin, hava toplarına hakim bir nokta santrfor arayışlarından haberdar olmadığını söyleyen Mert Nobre, “Barcelona, Real Madrid, Chelsea ve Manchester United gibi Avrupa’nın önde gelen takımları bile sürekli transfer çalışması içerisinde bulunur. Böyle bir gelişme olmasını yadırgamıyorum” dedi.

Sezon biter, konuşuruz...
“Sonuçta her yıldız oyuncu, yeni takımında başarılı olacak diye bir kural yok” diyen Sambacı, “Beşiktaş’ın golcü araması kadar doğal bir şey olamaz. Ancak ben burada mutluyum. Transferin de bana endeksli olacağını sanmıyorum. Şunu da söyleyeyim, hiçbir futbolcu, hiçbir kulüple hayatı boyunca sözleşme imzalamaz. Şartlar neyi gerektiriyorsa, profesyonel anlamda o yapılır. Benim açımdan sorun yok. Tek düşüncem kalan maçlarda gollerime devam etmek. Sezon bitiminde her şey netliğe kavuşur” ifadesini kullandı.

Orhan YILDIRIM


Türkiye`de Saat: 22:47 .

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580