![]() |
bugünkü bazı gazetelerde milli takıma alınması ile ilgili haberler vardı bir çok yazar nobrenin bu formunu sürdürmesi halinde milli takıma seçilebileceğini iddia ediyor.milli marşı bilmiyor türkçe bilmiyor gibi bir çok sebeptende milli takımda oynamasın diyen var ; başta kazım kanat olmak üzere umarım nobre böyle devam ederse sezon sonu 20 gole ulaşır ve milli takıma alınır diye düşünüyorum. |
inş. oynar mıllı takımda.. gs maçındada gol attı bayaa iyileşti mert nobre |
Gol kralı olcak o:D |
fırsatçı nobre aurelio milli takıma alınıyorsa nobrede alınabilir |
DELIKANLI ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ? BEŞIKTAŞIM SEN BANA BABAMDAN KALAN MIRAS DEĞIL OĞLUMA OLAN BORCUMSUN… |
Alıntı:
|
Nobre son zamanlarda atıyo ama yine özüne döncektir boşuna bu adama para veriyoruz bence bunun yerine daha iyi birini almalıyız. |
nobre valla 2. yarının başlamasıyla müthiş çıkış yakaldı inş. böyle dewam eder ve kendisini euro 2008 de milli takımda görürüz |
Nobre bu takımın RUHudur, kazanma azmi, şampiyonluk inancıdır. Fenerbahçe'den futbolcu almaya tabi ki karşıyım ama iyi oyuncu almasına karşı değilim. Alma kardeşim ali güneşleri mustafa doğanları tayfun korkutları. Nobre gibi canını dişine takan futbolcu olsun isterse en büyük düşmanımdan gelsin. Beşiktaşlı ruhunu hissettiğini bana diğer futbolculardan daha fazla gösteriyosa problem değil. |
aşkım yaa inşallah alınır milli takıma..:) |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |