![]() |
Nobre en fazla yedek olur bu takımda, onun olduğu bir 11'in yeterli hücum organizasyonuna sahip olabileceğine inanmıyorum. Takımın hücum anlayışı tamamen Nobre'nin kafasına topu indirmekten kurulu ise ki Nobre oynadığı sürece böyle olmak zorunda, o takıma güvenmek ve pozitif futbol beklemek doğru olmaz. |
Bu adamın kalitesini bizden başka bir takımın farketmemesi ilginç değilmi , mesala 3 forvetimizden Holoskoya bizden önce Juventus , Boboya yaklaşık 5 avrupa takımı talip olmuşken Nobre ye bırakın avrupayı bank asyadan bile talip çıkmaması bazı şeyleri anlatmıyormu..? Ya biz futbolcudan çok iyi anlıyoruz avrupalılar anlamıyor , yada tam tersi. |
nobre sana hiçbirşey demiyorum beşiktaşta beğenmediğim tek adam kovun şunu ya topçu mu lan bu batuhana verin o parayı leblebi gibi gol atar aldığın parayı duyunca yanımdakilere dedim perez mi arıyan yok oğlum laporta dediler nobre go home anadolu takımı eziklere |
nobre oynadımı her alanda oynuyo adamın görevi forvet ama her yerde oynuyo bu yzden sevdiğim bir futbolcu |
Nobre bence iyi bir forvet yeri geldimi arkayada yardim ediyor,bugünkü Lyon macinda ikinci yari girdi ve ilerde hareketlenme oldu ve golünü atti... |
Bu sene çok daha iyi bir Nobre izleyeceğimizi düşünüyorum...Şöyle bi bakıyorum yabancı dağılımına, 2 savunma(Sivok-Ferrari) 3 ortasaha(Ernst,Fink,Tello) 1 de ileride Holo, bu değişmez gibi bence...Yani baktığımız zaman Nobre'nin yolu geçen seneye oranla daha açık, Bobo da zaten isteksiz bi görüntü sergiliyor bu sene, Batu'yu da kiraladık, Nobre kaldı elimizde pivot santrafor olarak oynayabilecek, o da bunu çok iyi değerlendirecektir bence, ona bu sene daha çok güveniyorum, ligde 15'in üstünde gol atabileceğini düşünüyorum... |
|
Nobre sen anca brezilya 3. liginde oynayabilecek kapasitede birisin |
ben onu bizm mahalle maçlarında biLe oynatmam.. |
ya arkadaşlar neden herkes nobreyi bu kadar suçluyor hiç anlamıyorm, takmda en fazla çalışan adam nobre, bobo ne yapıyor sahada ruh gbi dolanıyor ama nobre çalışıyor koşturuyor, nobre bu takmdaki en iyi oyunculardan biridir!! |
Türkiye`de Saat: 13:58 . |